Roadtrip

Roadtrip i USA

Roadtrip i USA – kan det bli bedre? Bilferie og roadtrip er en ferieform vi virkelig elsker!

De amerikanske landeveiene er skapt for raodtrip og bilferie/MC/bobil.. Muligheten til å oppleve mange av de mest berømte stedene i USA, eller bortgjemte perlene, på en ferie, er det som gjør roadtrip en slik fantastisk ferieform. Roadtrip er en ferie for alle; fra single, venner på tur, barnefamilier til voksne på tur! 

Les også: Roadtrip langs Stillehavskysten av USA – storbyer og natur

cabriolet california joshua tree cowboyreiser

Vi i Cowboyreiser har reist på roadtrip utallige ganger i USA (og Canada). Vi vet så godt hvor herlig det er å reise rundt i USA; og ved å være på roadtrip og bilferie, er det så store muligheter for å oppleve masse du ikke forventet i tillegg. Du kjører plutselig forbi et sted du ikke forventet eller bare hadde drømt om, eller kanskje du har fått et tips på en rute fra oss i Cowboyreiser som tok deg forbi en skjult perle som du ikke hadde vist om uten vår hjelp?! Roadtrip er supert for oppdagelser og opplevelser..

Roadtrip gjennom oss kan gjøres med bil, motorsykkel og bobil – her er det hva hjertet ønsker!

Ved å være på roadtrip får dere muligheten til å oppleve utrolig mye, og ikke minst, stor variasjon. En dag er dere ved vakre Vestkysten av USA og bader og koser dere, og neste dag er du på vei inn i fjellene ved Yosemite Nasjonalpark. Eller kanskje dere var på konsert med Elton John den ene dagen i Las Vegas, og dagen etter står dere og ser på Grand Canyon? Det fine med en roadtrip er at dere sammen med oss kan legge den opp akkurat slik dere selv vil.

Hva er din drøm? Bil, MC eller bobil?

Vi er opptatt av å oppfylle drømmene dere har, og forsøke å lage de beste rutene og opplevelsene i forhold til nettopp de drømmene.. Vi skreddersyr alle roadtripene etter deres ønsker! Turene kan ta dere over hele USA. Hva med Route 66? Eller fra kyst til kyst? Eller oppleve California på sitt beste? For mange er kanskje en tur innom Sørstatene og Florida ønskelig? Opplevelsene står i kø i USA, og vi hjelper dere gjerne med alt fra A til Å!

Roadtrip er noe for alle budsjett

Et av spørsmålene vi oftest får er å velge rett transportform og pris. Vi tilpasser alltid dette til deres ønsker og behov og reiselengde. Vi har også de aller beste priser på leiebiler/bobil/MC, og dere får våre rabatter, og kan derfor ofte få bedre og større biler enn mange trodde først.. Kanskje USA turen er tiden for å oppleve cabriolet, en Porsche, en tur med bobil eller motorsykkel? Vi har et fantastisk utvalg til roadtrip.

Prisene er ofte overraskende gode, og gjennom å kombinere transport (bil, bobil eller MC) og hoteller, kan vi få fantastiske priser! Vi har til og med flere roadtriper med guide om det er ønskelig..

Vi har selv vært på roadtrip over nesten hele USA, og vi tror vår erfaring kan sørge for at din tur skal bli optimal! Gleder oss til å ta en prat om roadtrip..

Tips en venn eller kollega
Avreise: Kontinuerlig hele året
Antall personer: 1-500

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Roadtrip

  Bobil ferie i USA

  Amerikanske veier er som skapt for bobil ferie; perfekt for roadtrip og bilferie. Friheten til å stoppe og oppleve det som skjer rett foran deg, er en unik følelse!

  Les mer
  Roadtrip

  Highway 1 i California – kanskje verdens beste roadtrip

  Highway 1 er en drøm for svært mange, og denne turen har vi selv gjort, og å oppleve California på denne måten vil vi virkelig anbefale! Highway 1 mellom Los Angeles og San Francisco er en legendarisk roadtrip, hvor man opplever noe av det beste California har å by på. Med denne turen har vi […]

  Les mer
  Unike reiser

  Cowboytur i verdensklasse!

  Dette er en ekte Cowboytur i verdensklasse i USA! Og det er noen få plasser i USA vi anser som råere enn de andre!

  Les mer