Guidede turer

Fottur i Yosemite Nasjonalpark med toppturer opptil 4000 m.o.h.

Vi ønsker å invitere dere til å delta på en fantastisk fottur i Yosemite Nasjonalpark. Her kommer dere til å oppleve flere fotturer med guide, som strekker seg opp mot 4000 m.o.h. Denne turen er for de skikkelig turglade, og dere bør være klar for en naturopplevelse! Vi i Cowboyreiser har denne turen høyt på vår egen ønskeliste..

Se også: Fottur med guide i til Rocky Mountains, Yellowstone og Grand Canyon

Dette er en ekstraordinær fottur, som tar dere inn i villmarken rundt Yosemite Nasjonalpark og fjellkjeden Sierra Nevada. Se for deg at du står på 3979 meters høyde og skuer utover, etter en gøy, men arbeidsom tur. Det er selve definisjonen på mestringsfølelse! Dere vil bo i telthytter i naturen, og virkelig komme tett på flora og fauna.

Starten går fra San Francisco

california golden gate bridge roadtrip cowboyreiser

San Francisco blir start og sluttsted for denne turen, og den vil foregå i en liten og intim gruppe med guide. Dere får muligheten til en flott dag i San Francisco før turen går inn i Yosemite nasjonalpark dagen etter. Her blir det muligheten til å bli godt kjent med gjengen man reiser med mens dere hjelper til å sette opp campen dere skal ha som base de neste dagene. Etter campen er satt opp, blir det ut på en tur å se etter det lokale dyrelivet; her kan dere være så heldig at dere får se både bjørn og coyote.

Ene flotte turen etter den andre

Dag 3 blir en opplevelse, hvor dere får muligheten til å oppleve 1200 høydemeters forskjell på en og samme tur. Ved morgengry kjøres dere nesten opp til flotte Glacier Point, og derfra går man ned igjen til basecamp. Dette vil være en rå tur hvor dere får bl.a. se flere av verdens høyeste fossefall og unike fjellformasjoner. Turstien kan til tider være krevende, men til gjengjeld spektakulær!

Det å få muligheten til å gå fottur på noen av de flotteste stedene i Yosemite, men samtidig unngå masse turister, er ikke alle forunt. Dag 4 blir nettopp en slik dag. Dere vil gå ca 15 km gjennom eldgammel skog og ut på kanten av Yosemite dalen, hvor dere kommer ut på North Dome. Her får dere en fantastisk utsikt ut over hele dalen og fjellene rundt.

Målet for dag 5 er fjellet Mount Hoffman; en av Yosemites mest berømte fjell. Denne turen går via en mindre kjent fjellsti, via den nydelige innsjøen May Lake. Fra toppen av Mount Hoffman får dere en utsikt som kan slå pusten ut av de fleste!

Yosemite Nasjonalpark Cowboyreiser

Turen er kommet for å nå ca. 4000 m.o.h.

Dag 6 er det dukket for ukens høydepunkt! Her går man ca 1000 høydemeter på en dag, og målet er Mount Dana på 3979 m.o.h. Bare det å nesten være på 4000 meters høyde er en spesiell følelse! Dette fjellet har ikke velholdte turstier, siden trafikken opp er liten. Dette er overhodet ikke en umulig tur. Etter en god tur, er det lykkefølelse å stå på toppen av Mount Dana!

Siste dag avsluttes med retur til San Francisco, og guidene viser rundt i denne nydelige byen. Dagen etter er det satt opp hjemreise, men vi hjelper dere gjerne med forlengelse av oppholdet før og etter om ønskelig.

Turene er ikke ekstremt krevende, men er for de som er godt turvant og kan klare seg med litt enklere standard på overnattingsstedet. Om dere er det, så er dette en skikkelig drømmetur! Vi har alltid alternativer til alle typer fotturer.

Pris: 26.999,- per person (prisen inkluderer 2 netter i San Francisco i dobbeltrom, 5 netter i telthytte med opptil 4 personer, frokost og lunsjpakke alle dager, transport, inngangsbillett til Yosemite, guidede turer)

Tips en venn eller kollega
Avreise: Ta kontakt for datoer i 2024
Antall personer: 1-14
Antall dager: 7
Pris per deltager: NOK fra 26.999,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Guidede turer

  12 dagers guidet offroad 4×4 tur

  Med solide firehjulstrekkere kommer dere frem til de flotteste plasser i den Amerikanske villmarken, og dere er med på et eventyr som aldri tidligere er tilbudt, verken i Norge eller i USA. Dette er turen dere ikke vil gå glipp av! Se for dere den flotteste naturen USA har å by på, og dere får […]

  Les mer
  Guidede turer

  Fottur med guide i Rocky Mountains, Yellowstone og Grand Canyon

  Noen av de vakreste stedene vi i Cowboyreiser vet om, besøkes på denne fotturen.

  Les mer