Guidede turer

Fottur med guide i Rocky Mountains, Yellowstone og Grand Canyon

Noen av de vakreste stedene vi i Cowboyreiser vet om, besøkes på denne fotturen.

Denne turen er beregnet for de litt mer erfarne turgåerne; tenk dere å få oppleve disse perlene, slik normalt kun lokale får. Dere starter i Yellowstone og Grand Teton Nasjonalpark, og beveger dere sydover mot noen av våre favorittsteder; USAs «alper» i området rundt Ouray, Aspen og Durango. Etter å ha vært i disse nydelige og frodige områdene, går turen inn i «indianernes» land. Her får dere gå turer i områder som Monument Valley, Mesa Verde Nasjonalpark og sist, men ikke minst, Grand Canyon Nasjonalpark.

Se også: Trugetur i Yellowstone og Grand Teton nasjonalpark

Rocky Mountains er ansett som noe av det ypperste verden har å by på når det gjelder fottur. Spesielt siden det har et så rikholdig dyreliv og spektakulær natur. Denne turen starter i området rundt nasjonalparkene Yellowstone og Grand Teton. Guidene vil forsøke å vise frem det beste USA har å by på av natur og dyreliv.

Dagen etter ankomst starter dere rolig med en fottur på 4-5 timer ved foten av den majestetiske fjellkjeden Grand Teton, før turen går videre mot den verdensberømte nasjonalparken Yellowstone. Tenk om du kunne komme hjem å fortelle at du har vært så heldig å oppleve ulv og bjørn i sitt naturlige habitat.

Dag 3 og 4 tilbringer dere i Yellowstone. Disse dagene vil dere blant annet oppleve topptur til Mount Washburn, tur ved Yellowstones Grand Canyon og fotturer til bl.a. den berømte geysiren Old Faithful.

Sjekk her for litt mer om Yellowstone (anbefales virkelig): https://www.vg.no/reise/i/P3JoAp/en-dag-i-yellowstone-nasjonalpark

Nydelige Colorado

Fra Yellowstone reiser dere videre til vår favorittstat; Colorado. Her vil dere besøke den herlige cowboy- og ski byen, Aspen. Denne byen kan vi virkelig anbefale!

På morgenen på dag 6 går turen går videre mot den verdenskjente byen Aspen, hvor dere tilbringer de neste dagene. Aspen er kjent som skisted nummer 1 for de rike og berømte, men den har også noe av den vakreste naturen USA har å by på. Turene i området vil bl.a. være til flotte alpine innsjøer, og det toppes med en tur til Maroon Bells. Det er slående vakkert!

Dag 9 får dere muligheter til å oppleve bl.a. Durango, som er en nydelig liten by liggende under det man anser som USAs «alper». Mens dere kjører sydover i Colorado kan dere bl.a. velge å ta et av de gamle damplokomotivene gjennom disse spektakulære fjellene. Dere ankommer den mer ukjente, men helt spesielle, Mesa Verde Nasjonalpark denne dagen. Dagen etter får dere muligheten til oppleve nasjonalparken, og dere får et unikt innblikk i noen av de eldste bostedene i USA.

Arizona og Utah byr på dramatisk natur

Turen går deretter videre til selve definisjonen på en westernfilm: Monument Valley. Et fantastisk syn!

De neste par dagene er det Monument Valley og steder som Horseshoe Bend som står for tur, også muligheten (ekstrakostnad) å ta turen til Antelope Canyon.

Etter dette går turen til, for mange, høydepunkt. Fottur på egenhånd i Grand Canyon! Et av jordens naturlige underverk..

Etter denne fantastiske opplevelsen, går turen mot slutten, og dere avslutter reisen i Las Vegas.

Ønsker dere å forlenge oppholdet før eller etter turen, ordner vi selvsagt det. Et par dager i Las Vegas, som en avslutning, kan vi absolutt anbefale.

Pris: fra 33.800,- per person (som inkluderer 13 overnattinger, frokost, lunsj, 3 dager med middag, engelsk språklig guide, transport mellom stedene og alle innganger i nasjonalparker)

Flyreise kommer utenom, og vi kan hjelpe med fly om ønskelig. Alle priser er fra, og forutsetter ledig kapasitet ved bestilling.
Tips en venn eller kollega
Avreise: Ta kontakt for datoer i 2024
Antall personer: 1-14
Antall dager: 14
Pris per deltager: NOK fra 33.800,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Aktiv ferie

  Fotturer på egen hånd i USA – vi ordner alt

  Å ønske å oppleve fotturer på egen hånd i USA, er et ønske vi forstår godt. Vi i Cowboyreiser har gjort nettopp det, og vi syns det er en opplevelse som er helt herlig. Vi ordner med alt fra overnatting med frokost, leiebil, kart til alle turene og egne guidebøker dere kan bruke på tur.

  Les mer
  Guidede turer

  Guidede fotturer i «ville vestens» vakre nasjonalparker

  Fotturer inn i soloppgangen med solen som titter frem, i den nydelige horisonten ved Grand Canyon, er et øyeblikk du husker for livet. Fotturer, med og uten guide, i USAs nasjonalparker anbefales!

  Les mer
  Guidede turer

  12 dagers guidet offroad 4×4 tur

  Med solide firehjulstrekkere kommer dere frem til de flotteste plasser i den Amerikanske villmarken, og dere er med på et eventyr som aldri tidligere er tilbudt, verken i Norge eller i USA. Dette er turen dere ikke vil gå glipp av! Se for dere den flotteste naturen USA har å by på, og dere får […]

  Les mer
  Guidede turer

  Trugetur i Yellowstone og Grand Teton nasjonalpark

  Trugetur gjennom verdens første nasjonalpark, Yellowstone, er en godbit for dere eventyrlystne! Det er skikkelig gøy å tilby en tur på truger gjennom parken på vinterstid 2023 og i julen frem mot 2024. Det er kanskje første gang dette tilbys, og vi gleder oss selv også til å oppleve denne turen; for å oppleve an […]

  Les mer