Storbyferie

Det beste av begge verdener – Las Vegas og ranchferie

Vi digger Las Vegas, selv om byen kan oppfattes som litt «over the top» for noen. Men den har så mye å by på, og den har noe for absolutt alle. I kombinasjon med en herlig ranch, er det det beste av begge verdener; by og land.

De beste restauranter, fantastiske show og artister og de beste hotellene til en overkommelig pris, og samtidig nærhet til unik natur. Las Vegas er og en veldig bra base for å oppleve andre ting i «ville vesten», og vi har selv brukt byen som base flere ganger. I denne turen har vi virkelig lagt inn en skikkelig opplevelse i Cowboyreiser land. Turen går først til hjemmelaget mat og herlige opplevelser på en av våre favorittrancher, og så avslutter vi med å oppleve alt hva storbyen Las Vegas har å by på. Perfekt for par, og for barnefamilier som har barn fra 8 år og oppover.

Etter en natt på et av Las Vegas flotte hotell, tar dere en roadtrip ut  i villmarken i retning Utah. Rockin R Ranch ligger 4 timers kjøretur fra Las Vegas, og på veien kan vi legge opp til en tur innom noen av Utahs fantastiske nasjonalparker, som vi selv har opplevd flere ganger.

Rockin R Ranch ligger i en nydelig grønn oase, med en herlig liten elv rennende igjennom. Her står aktivitetene i kø med alt fra fiske, svømming og «tubing» på elven, egne barneaktiviteter og flotte fotturer. Men vi må ikke glemme cowboy aktivitetene; flotte rideturer for alle nivåer, hest og kjerre tur, stell av hestene om du ønsker, lassokasting og masse mer.

Her serveres hjemmelaget mat til alle måltider. Om kvelden er det ofte musikk og dans. Mulighetene for line dance er absolutt tilstede. Ett ranchopphold, handler om å komme nært naturen og de rundt deg. Vi vet at dette er balsam for sjelen!

Etter 5 dager her, vender dere «nesen» mot Las Vegas igjen. Også her kan vi legge opp til noen skikkelig kule stopp på veien om ønskelig. Etter å ha opplevd naturen på nært hold, er kontrasten enorm til å komme inn på the Las Vegas strip. Men det er og det som gjør det så morsomt! I Las Vegas er det utrolig mye å velge mellom, og vi vet jo at mange ønsker å oppleve f.eks. Bellagio Resort, som er kjent fra utallige filmer som Oceans 11. Fontenen i fronten av Bellagio er vel nesten blitt synonymt med Las Vegas. Vi kan innlosjere dere på alt fra hoteller på selve «stripen», eller like ved. Her har vi noe for alle budsjett.

Fra Las Vegas er det mulig oppleve Grand Canyon Nasjonalpark, Hoover Dam, Lake Mead og masse mer. Alt kan vi hjelpe deg med!

Pris: fra 16.999,- per person i dobbeltrom (prisen inkluderer 5 netter på ranch med overnatting, tre daglige måltider og alle aktiviteter, samt 6 overnattinger på hotell i Las Vegas)

Vi hjelper dere gjerne med leiebil til gode priser, og fly om ønskelig

Tips en venn eller kollega
Nivå:
Avreise: Kontinuerlig avreise
Antall personer: Ubegrenset
Antall dager: 11
Pris per deltager: NOK Fra 16.999,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Cowboytur

  Ranch ferie i Arizona er opplevelsen av «det ville vesten»

  Å reise på ranch er det gøyeste vi i Cowboyreiser vet! Tvers gjennom trivelige folk kombinert med nydelig natur, mat og masse aktiviteter, gjør det til en opplevelse man husker for livet.

  Les mer
  Storbyferie

  Highway 1 i California – kanskje verdens beste roadtrip

  Highway 1 er en drøm for svært mange, og denne turen har vi selv gjort, og å oppleve California på denne måten vil vi virkelig anbefale! Highway 1 mellom Los Angeles og San Francisco er en legendarisk roadtrip, hvor man opplever noe av det beste California har å by på. Med denne turen har vi […]

  Les mer
  Storbyferie

  Vi skreddersyr din USA tur – der er vi best!

  Vi skreddersyr din USA tur med glede. Vi syns det å lage en unik tur, tilpasset dine behov og ønsker, er det gøyeste som finnes. Nettopp derfor anbefaler vi dere å bruke oss i Cowboyreiser til å oppfylle dere USA drøm; vi har kompetansen og kontaktnettet til å sørge for din USA tur blir slik […]

  Les mer