Eg har allereie byrja å gi anbefalingar om å bruke dykk til folk som drøymer om USA-reise

Svært god service og Florida på sitt beste

Tusen takk igjen for svært god service🙂 Me hadde ein aldeles flott Florida ferie, og hotella du ordna for oss, var veldig bra👏

Verkeleg takksame💛Mange takk for veldig god service på alle vis!

Eg har allereie byrja å gi anbefalingar om å bruke dykk til folk som drøymer om USA-reise😊

– Margunn & Lars

Tips en venn eller kollega

Vi hadde ein FANTASTISK tur. TUSEN – TUSEN -TUSEN TAKK !!

Fantastisk tur – tusen – tusen takk

Vi hadde ein FANTASTISK tur. TUSEN – TUSEN -TUSEN TAKK !!

Williams var ein sjarmerande by, veldig koselig her. Frukosten her var kanskje den vi likte minst, ,men det var ikkje noko stort problem.

Romma var fine og vi hadde eit fint opphald her.

Vi tok tog opp til Grand Canyon og det var ein super opplevelse. Kan anbefalast 😊

Vi tok også turen til Sedona og noko som heiter Bearizona dyrepark. Flotte opplevelsar begge deler.

 

Hotellet i Las Vegas var stort, som alt det andre her… Vi kjøpte frukost på hotellet her, og den var ENORM… for eit utval!!! Las Vegas må opplevast, det er litt av ein by… Artig !!

 

I Los Angeles fekk vi litt overskya, så bading vart det lite av…. Men sånn er det, været styrer vi ikkje. adde alikevell eit supert opphold her også.

Vi fekk med oss Hollywood, Beverly Hills og turar på den laaaannge promenaden…

Vi fant ein koselig frukost restaurant som heite Martha`s Hermosa beach, god mat og trivelige bevertning.

 

Heile gjengen var veldig fornøgde med turen og vi har fått mange fine minner.

 

Takk igjen for god hjelp til en fantastisk tur.

Mvh. Kjersti

Tips en venn eller kollega

Da er en fantastisk tur over, den var vellykket fra start til slutt

Fantastisk roadtrip og ranch opplevelse med Cowboyreiser

Vår nylige roadtrip og ranch opphold gjennom Cowboyreiser overgikk alle forventninger, og var en opplevelse vi vil skatte for alltid. Fra det øyeblikket vi startet planleggingen, til den siste dagen av turen, var hvert øyeblikk fylt med eventyr og glede. Det fantastiske oppholdet på Circle Bar Guest Ranch var et absolutt høydepunkt. Denne ranchen er en skjult perle som virkelig fortjener all ros den kan få. Med Cowboyreisers hjelp, fant vi ikke bare den perfekte ruten for vår roadtrip, men også et opphold på ranchen som ga oss et autentisk innblikk i ranchlivet. Hesteturer, stjerneklare kvelder, og varm gjestfrihet gjorde oppholdet vårt både unikt og minnerikt.

Takk til Cowboyreiser for deres fantastiske hjelp og service underveis. Det var en fantastisk roadtrip og ranch opphold, som skreddersydd til våre interesser og behov. Det gjorde turen både spennende og avslappende. Vi anbefaler på det sterkeste Cowboyreiser til alle som ønsker en skreddersydd og minneverdig reiseopplevelse i USA.

Elisabeth & Oda – september 2023

 

Tips en venn eller kollega

Tusen takk for hjelpen med vår drømmereise! Absolutt alt fungerte knirkefritt.

Magisk USA tur med Cowboyreiser

Hei!

Det har gått et par uker etter at vi kom hjem igjen etter en fantastisk tur til USA. Vi fordøyer fortsatt inntrykk og opplevelser og må bare si at vi hadde en helt MAGISK tur!

Tusen takk for hjelpen med vår drømmereise! Absolutt alt fungerte knirkefritt.

Vi setter så stor pris på at dere snekret sammen et opplegg som passet våre preferanser og vårt tidsperspektiv helt perfekt.

Overnattingsstedene representerte «sin by» på en utmerket måte, og de ansatte på hver plass var helt fantastiske.

Turen ga mersmak, vi skal til USA flere ganger, og vi er ikke i tvil om at dere skal få hjelpe oss med opplegget også neste gang.

Frem til da, nok en gang tusen takk og på gjenhør.

– Hanne & Arve september 2022

Tips en venn eller kollega

Makan til service har vi aldri opplevd..

Bedre service har vi aldri opplevd!

Turen vår var veldig bra! Akkurat så bra vi hadde håpet på. San Francisco er jo en veldig fin by – og morsomt å se Alcatraz, de små trehusene og «trikkene» som vi har sett på filmer og TV mange ganger.

Turen nedover langs kysten var også veldig fin – med masse fantastisk natur.

LA med Hollywood, Walk of fame, Sunset Boulevard, hockeykamp og Universals studio var også en opplevelse. Og selvsagt Las Vegas til slutt som kronen på verket.

Billeien gikk bra, alle hoteller du hadde booket var veldig bra (det eneste var hotellet i LA hvor det var blitt en misforståelse på – de hadde booket oss inn på feil dato, men gjennom deres døgnåpne partnere i USA og noen få telefoner frem og tilbake, så var det ordnet)

Så alt i alt – en veldig, veldig bra tur.

Og igjen – tusen takk for alt du fikset for oss på forhånd – og spesielt jobben du gjorde for oss med hockeybillettene!

Vi anbefaler dere til alle vi kommer over som skal til California fremover!

Maken til god service har vi aldri opplevd før – dere er det lett å anbefale videre..

Elisabeth & Jens (reisende desember 2018)

Tips en venn eller kollega

Fantastisk skiferie i Canada

Fantastisk skiferie til Whistler med Cowboyreiser

Vi hadde en fantastisk tur !! Turen over gjekk fint, og hotellet var strålende, folket var veldig hyggelig!! Ble både catskiing , heliskiing og en fin tur på snøskuter langt inn i den canadiske villmark med en herlig middag i en tømmer hytte, og masse ski i et fantastisk anlegg  ????

Hadde og to flotte dager i Vancouver med avslapping etter 10 dager på ski !! Takk for turen ????????. Blir nok tur bort igjen så snart som mulig!!

Turen gikk til Whistler og skiferie januar 2019

Magne & Kristin (reisende februar 2019)

Tips en venn eller kollega

Turen takk for hjelpen til å få en så flott tur, Cowboyreiser! En nydelig avslutning på 2-personers tilværelsen - før to blir til tre..

Vi har hatt en knallfin tur!

Vi har hatt en knallfin tur – roadtrip langs Highway 1, California og Las vegas!

Reisen gjennom big sur var fantastisk! Vi vimset oss innom og sjekket ut noen buksevekster som antagelig har fått litt tilskudd av testosteron (les: Redwood – admin),men rakk ikke så lenge da veien skulle stenge et stykke frem pga storm. Vi likte oss helt utrolig godt på Apple Farm i San Luis Obispo! Virkelig et sted med sjel! Skal sies at vi ikke helt skjønte greia med denne tyggegummi-gata, men dog ????

Etter den lange veien til Vegas forstod vi fort at det var like kjisje som antatt ???? kjære vene for noen lys! Og ikke minst; for et hotell (Signature at MGM)!!! Vi ble helt lamslått!!! Fikk dessverre verken giftet oss eller reist på noen show, men guri land for et imponerende sted ???? vi reiste en tur til red rocks, ganske flott???? vi tilbragte de siste dagene med å spise oss fordervet i santa Monica, og gå masse rundt om.

Tusen takk for hjelpen til å få en så flott tur, Cowboyreiser! En nydelig avslutning på 2-personers tilværelsen – før to blir til tre..

Lise & Stian

Reisende februar 2019 til California på roadtrip

Tips en venn eller kollega

USA turen vår var over all forventning! Vi har reist mye til USA, men Cowboyreiser sørget for at USA turen ble mye bedre enn vi hadde klart å ordne selv..

Turen med Cowboyreiser var over all forventning

Vi fikk meget god hjelp når vi ønsket oss ut i det litt ukjente USA

Vi hadde vært til USA på tur flere ganger, og ordnet det på egenhånd. Denne gangen ønsket vi å reise til mer «ukjent» farvann, og vi kom over Cowboyreiser ved en tilfeldighet. Et morsomt navn! Vi oppdaget raskt at Cowboyreiser var noen som kunne hjelpe oss, og at de hadde kunnskapen som skulle til. Når vi snakket med dem på telefonen og sendte epost, var svarene gode og ikke minst, særdeles trivelige. Vi syns også det at de hadde selv vært rundt om i disse områdene gav oss en trygghet.

Yellowstone Nasjonalpark bison Cwoboyreiser

Turen vår gikk fra Denver, så videre nordover via Deadwood som var Roberts drøm å besøke etter sett serien med samme navn på tv. Etter dette gikk turen innom Yellowstone Nasjonalpark og så videre til Jackson, som var helt utrolig flott. Jackson vil vi nok tilbake til på vinteren! Turen gikk etter tips fra Cowboyreiser bl.a. innom Aspen i Colorado, hvor vi gikk en fantastisk fottur til Maroon Bells. Det hadde vi ikke visst om uten Cowboyreiser! Alt gikk som forventet på veien. Fra ankomst, hvor leiebilen sto og ventet, til gode hoteller på veien. Å reise på roadtrip i USA er jo en drøm. Vi har gjort det før også, men det å oppleve noe annet enn de mest «turistifiserte» ruten gav mersmak!  Vi prøvde lage samme turen selv, men kom bedre ut prismessig og ikke minst, kvalitetsmessig ved å bruke Cowboyreiser på denne turen!

Vi vurderer en tur til vinteren, med heliskiing og alpint. Så en del steder på turen vi tror vil være fantastiske også på vinterstid.

Vi kommer garantert til å bruke Cowboyreiser!

Line & Robert

Cowboyreiser sørget for en fantastisk ferie for oss!

Appen til Cowboyreiser var genial!

På tur med Cowboyreiser er appen helt genial..

Vi ønsket en annerledes tur, hvor vi var aktiv hele ferien. Vi hadde noen venner som har snakket varmt om ranchferie, og vi tenkte det kunne prøves. Men vi syns det var litt skummelt, siden vi ikke visste hva vi kunne forvente. Men takket være at Cowboyreiser kunne alt om dette, ble det enklelt for oss å hoppe på. Tryggheten av at noen kan fortelle deg det man kan forvente, er til god hjelp!

Vi må nevne at den appen Cowboyreiser har er helt genial. Det å enkelt kunne sjekke reiserute og få gode tips på veien gjennom appen sine «bytips» var til stor hjelp, men og som en trygghet.

Cowboyreiser anbefalte oss en fottur i forkant av vår uke på ranch. Og det var en opplevelse for livet! Det å oppleve de fantastiske områdene nede i Utah, som vi aldri hadde hørt om, men tydeligvis hadde sett på tv, var fantastisk. Vi følte oss ivaretatt gjennom hele turen, og kommunikasjonen var enkel og grei hele tiden.

Vi hadde en helikoptertur til Grand Canyon før hjemreise. Det er å anbefale!

Takk for hjelpen til vår USA tur!

Vi anbefaler dere i Cowboyreiser med glede.

Mvh.
Lise-M. og Eirik

No har vi lagt bak oss ei fantastisk reise i USA og vi har hatt det utrulig bra

En fantastisk reise i USA med bobil og tur til New York City

No har vi lagt bak oss ei fantastisk reise i USA og vi har hatt det utrulig bra, og har hodet fullt av opplevelser og minner

Vil berre få takke dokke så mykje for god hjelp. Vi er veldig glad for at vi tok kontakt med dere. Dere har vist veldig god service, og har lagt til rette slik at vi skulle få en fin tur. Det har dere virkelig klart:-): Hotell som dere ordnet, billetter til kjekke opplevelser i New York, bobil og gode forslag til opplevelser langs veien. 

Tusen takk igjen! Ønsker dere også en fin tur til USA i sommer..

Torill & Bjørn

Tips en venn eller kollega

UTVALGTE REISER VIS ALLE >