Bryllupsreise

Bryllupsreise i verdensklasse

Kanskje den råeste bryllupsferien man kan tenke seg har vi her!

Det er noen få plasser i USA vi anser som råere enn de andre! Vi i Cowboyreiser er stolt over å kunne tilby en bryllupsreise på 10 dager, som topper det aller meste. I staten Colorado finner du noen av de beste resortene, ranchene og westernbyene det autentiske Amerika har å by på. Vi vil sende dere ut på en bryllupsreise dere aldri vil glemme; fra luksusranch, gullgraverlandsby med den råeste luksus og sine helt egne varme kilder, og til en av verdens aller beste resorter. En perfekt kombinasjon av roadtrip og bryllupsreise!

Se også: Bryllupsreise? Drømmen om California er perfekt!

Som dere kanskje har skjønt, er vi veldig glad i Colorado. For oss er det på en måte den staten som tilbyr noe av alt, og nettopp det ønsker vi å vise dere med denne bryllupsreisen!

Turen går over 10 dager, og vi anbefaler dere å ankomme til flotte Denver. Herfra plukker dere opp en skikkelig godbit av en leiebil, som dere bruker til å cruise sydover forbi fantastiske steder som Colorado Springs og Salida. Naturen langs the Rockies og fjellkjeden Sangre De Christo er ganske så spektakulær!

Dunton Hot Springs – gruvelandsby i verdenstoppen

Vi har lagt opp til et deilig stopp på veien sydover, så dere får nyte turen mot Dunton Hot Springs mest mulig.

Ser inn gjennom vinduet til baren på Dunton Hot Springs

Inne i de fantastiske fjellområdene man kaller «Amerikas alper», finner dere unike Dunton Hot Springs. Det er en ekte gruvelandsby! Den er nedlagt for mange år siden, og omgjort til et av verdens mest ultimate luksusresorter. Her bor dere i egne hus fra gruvetiden, som er omgjort til luksushytter. Dunton Hot Springs har fått navnet sitt fra sine varme kilder, som dere kan nyte under oppholdet. Her finnes et stort utvalg aktiviteter* ved resorten, men vi anbefaler selv bare å nyte livet, roen og den ekstraordinære maten og drikken som er inkludert! De tilbyr til og med glamping.

Gateway Canyons – hvor drømmer blir virkelige

Etter 3 vidunderlige dager her, vender dere nesen nordvestover i Colorado.

En av bilene til Gateway Canyon, kjørende nedover hovedveien

Dere reiser fra frodige fjell til et vanvittig kult ørkenaktig landskap, hvor Gateway Canyons er destinasjonen. Eieren av tvkanalen Discovery har her bygget av et verdens beste resort. En oase i ørkenen, med «ut av denne verdenen» natur rundt på alle kanter. Deilige svømmebasseng, den beste maten, aktiviteter* med alt fra fotturer til luftballongtur – opplevelsene står i kø!

C Lazy U Ranch er noe av det ypperste ranchlivet har å by på

Etter 3 perfekte dager i vestlige Colorado vil dere kjøre i retning av Rocky Mountains igjen. Dere vil da kjøre forbi berømte steder som Vail og Beaver Creek (alle verdt et lite stopp). Dere ender opp på flotte C Lazy U Ranch, ca 2 timer fra Denver. Her er det selvsagt muligheter for hesteridning i verdensklasse, men også fisking, tennis, sykling, zipline, skytetrening og masse mer.

Inngangsporten til C Lazy U Ranch med hestene løpende opp veien mot porten

Her er også mat, drikke og aktiviteter* inkludert, og dere kan velge å delta på aktiviteter, eller bare kose dere i deres fantastiske flotte hytte. Å bo på en slik luksusranch kan være avhengighetsskapende. Det vet vi alt om!

Hovedrett på C Lazy U Ranch

Etter dette vender dere hjemover, og kan leve på minnene fra en fantastisk tur med noe av det aller beste både USA og verden har å by på!

Vil gjerne avslutte med en liten oppsummering av alle prisene de forskjellige resortene har fått tildelt siste årene (og dette er bare et lite utvalg):

 • Beste matopplevelse i hele USA (Dunton Hot Springs)
 • Forbes Gold List 2 år på rad av 100 hotell og resort i verden (Dunton Hot Springs)
 • beste resort i USA (Gateway Canyons)
 • USA’s beste bryllupssted (Gateway Canyons)
 • beste resort i USA (C Lazy U Ranch)
 • Verdens beste All-Inclusive ranch (C Lazy U Ranch)

Som dere ser, vi er ganske sikker på at dere skal få en tur for livet! Vi er iallfall misunnelig på de av dere som booker denne turen..

Turen kan selvsagt også endres på og tilpasses deres ønsker. Det er tross alt deres bryllupsreise!

Pris: fra 36.995,- per person i dobbeltrom, med 10 overnattinger, samt all mat, drikke og aktiviteter* inkludert 6 av dagene, samt luksus leiebil

Flyreise kommer utenom, og vi kan hjelpe med fly om ønskelig. Alle priser er fra, og forutsetter ledig kapasitet ved bestilling. *Noen aktiviteter er inkludert, mens andre er det pristillegg tilknyttet. Priser beregnet for reiser i mai (sesongpriser kan variere)
Tips en venn eller kollega
Nivå:
Avreise: Kontinuerlig avreise
Antall personer: Ubegrenset
Antall dager: 10
Pris per deltager: NOK fra 35.995,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Bryllupsreise

  Bryllupsreise i Brad Pitt og Angelina Jolies fotspor

  Det å reise på bryllupsreise er noe ekstraordinært! Nettopp deres bryllup og deres bryllupsreise feirer vi med denne turen, hvor dere får oppleve de beste restauranter, show, aktiviteter og hoteller.

  Les mer
  Bryllupsreise

  Bryllupsreise? California er perfekt!

  Bryllypsreise slik som denne turen har vi selv gjort, som en del av vår egen bryllupsreise, og å oppleve California på denne måten vil vi virkelig anbefale!

  Les mer
  Bryllupsreise

  Bryllupsreisen skal være unik

  Vi i Cowboyreiser har de siste ti årene arrangert flere bryllup enn de aller fleste i Norges land. Samtidig vi har også lett etter de mest unike plassene i USA og i det amerikanske Ville Vesten, for å finne den perfekte bryllupsreisen.

  Les mer