Sol og varme

Familieferie i California

Familieferie syns vi i Cowboyreiser, og vi er småbarnsforeldre, skal inneholde noe for alle. Noe som gjør dere alle nysgjerrige, muligheter for latter og glede og kanskje noe som gir rom for fremtidig videre reiselyst..

I California, og i områdene rundt Los Angeles og San Diego finner dere et vell av fornøyelsesparker, som Disneyland, Universal Studios og Seaworld. Men der finner dere også milevis med strender, gode hoteller og mulighetene for en perfekt familieferie.

Se også: Bobil ferie i USA

Disneyland

I storbyområdet Los Angeles finner dere alle de berømte stedene (som faktisk er egne byer) som Hollywood og Beverly Hills, og her er det masse å oppleve på familieferie. Det som er kjekt er at det er noe for både små og store. Vi tenker det er naturlig at dere vil oppleve Chinatown, Hollywood Walk of Fame, Kodak Theather hvor Oscarene har blitt utdelt og å se på Hollywood skiltet. Det som mange glemmer når de er i Los Angeles er at det også er muligheten for flotte og gode fotturer i fjellene ved byen; og det er et kjærkomment avbrekk for alle.

Her finner dere også paradis for barn gjennom Disneyland og Universal Studios. Vi vet av erfaring at ungene elsker det, og det er ganske så kjekt for oss voksne også!

Los Angeles området har masse berømte strender, og steder som Malibu, Laguna Beach og Long Beach ligger like ved. Her kan dere også ta en deilig badeferie, i kombinasjon med det selve storbyen Los Angeles har å tilby.

Kombinasjonsferie Los Angeles og San Diego

Vi anbefaler ofte å kombinere de to byene. En uke i Los Angeles først, og så en uke langs Vestkysten / Stillehavskysten for å bare slappe av ved deilige badebyer. Fantastiske bassengområder, deilige restauranter og muligheten for å bare slappe av.

Mellom Los Angeles og San Diego ligger det mange flotte badebyer. San Diego i seg selv har masse å by på, og det er en mer rolig by enn Los Angeles; perfekt for å oppleve mye gøy. Bl.a. har byen San Diego Zoo og Seaworld, som er verdenskjent, og et elderado for barn!

Vi har meget gode priser, og vi kan ordne alt fra billetter til fornøyelsesparker, leiebil til hotell. Vi kan og selvsagt hjelpe med andre områder i USA om det er mer aktuelt!

Fra 13.995,- per person for 14 dagers ferie inkludert familierom for 2 voksne og 2 barn + leiebil i perioden inkludert i tillegg

Fly og evt aktiviteter som Disneyland tilkommer i tillegg, og vi hjelper gjerne med det.

Tips en venn eller kollega
Antall personer: 1-100
Pris per deltager: NOK Fra 13.995,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Roadtrip

  Bobil ferie i USA

  Amerikanske veier er som skapt for bobil ferie; perfekt for roadtrip og bilferie. Friheten til å stoppe og oppleve det som skjer rett foran deg, er en unik følelse!

  Les mer
  Sol og varme

  Sol og badeferie ved San Diego

  Vi digger San Diego og området rundt! Ønsker vi selv å reise på sol og badeferie, vil vårt valg gjerne være San Diego området. Varmt og godt mer eller mindre hele året.

  Les mer
  Sol og varme

  Vi skreddersyr din USA tur – der er vi best!

  Vi skreddersyr din USA tur med glede. Vi syns det å lage en unik tur, tilpasset dine behov og ønsker, er det gøyeste som finnes. Nettopp derfor anbefaler vi dere å bruke oss i Cowboyreiser til å oppfylle dere USA drøm; vi har kompetansen og kontaktnettet til å sørge for din USA tur blir slik […]

  Les mer