Sol og varme

Fra sand og strand til golf og spa

Golf og sol og varme? Har du hørt om California Sunshine? California byr på fantastisk vær, de flotteste strender og samtidig flotte byer like ved, som kan by på så mye mer i tillegg.

I områdene fra Santa Cruz i nord til San Diego i syd, ligger det perfekte badesteder på rekke og rad. En deilig uke på stranden her, og en uke ved bassenget eller på golfbanen eller på spa i Palm Springs, høres vel ut som to uker hvor dere virkelig kan lade batteriene. Enten dere bare vil spille fantastisk golf eller om dere vil kombinere det med andre ting, er California et eldorado!

Se også: Sol og badeferie ved San Diego

Stillehavskysten i California er nydelig, det kan vi i Cowboyreiser skrive under på. Samtidig byr områdene innover i staten på så mye i tillegg, og derfor sender vi gjerne dere på tur med kombinasjon av deilig strandliv og til flotte Palm Springs. En frodig og nydelig oase av en by, i ørkenen, kun kort tid fra Stillehavskysten.

Nydelige Laguna Beach

Badebyene rundt Los Angeles og San Diego byr på deilige hvite strender, flotte basseng og flotte strandpromenader. Vi syns området rundt Laguna Beach er skikkelig digg for badeferie, og Pacific Edge Hotel ligger som navnet indikerer, rett på stranden. Hotellet ligger i gangavstand til Laguna Beach sin flotte promenade, og alt av restauranter, natteliv og shopping like ved. En deilig uke med badeliv er jo ikke akkurat å forakte?!

Palm Springs – varmt året rundt

Etter badelivet og kanskje noe Surfin’ California, reiser dere 1,5 time inn i California til vakre ørkenbyen Palm Springs. Byen er kjent som et mekka for golf, shopping, spa og blant de beste kunstgalleriene i verden.

I Palm Springs er det perfekt å få en hel uke til å kose seg. Her velger dere selv; bare ligge ved bassenget, gå en runde golf, spille tennis, shoppe i en av de små og koselige butikkene eller gå innom de utallige kunstgalleriene. Valget er deres! Vi tenker det er perfekt å bo i stil, og på J.W. Marriott Desert Springs gjør du nettopp det. En fantastisk resort med utallige svømmebasseng, parkanlegg, egen golfbane og elver som renner gjennom. Med fjellene som bakteppe er det hele en ganske surrealistisk opplevelse! Dette stedet lever opp til betegnelsen frodig oase..

Vi ordner selvsagt med transport til og fra flyplassen, og alle andre behov dere måtte ha.

Pris: fra 18.499,- per person i dobbeltrom med hotell i 14 dager og transport t/r flyplass i Los Angeles (vi ordner selvsagt med green fee, mot pristillegg)

Tips en venn eller kollega
Avreise: Kontinuerlig avreise
Antall personer: Ubegrenset
Antall dager: 14
Pris per deltager: NOK fra 18.499,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Sol og varme

  Sol og badeferie ved San Diego

  Vi digger San Diego og området rundt! Ønsker vi selv å reise på sol og badeferie, vil vårt valg gjerne være San Diego området. Varmt og godt mer eller mindre hele året.

  Les mer
  Roadtrip

  Highway 1 i California – kanskje verdens beste roadtrip

  Highway 1 er en drøm for svært mange, og denne turen har vi selv gjort, og å oppleve California på denne måten vil vi virkelig anbefale! Highway 1 mellom Los Angeles og San Francisco er en legendarisk roadtrip, hvor man opplever noe av det beste California har å by på. Med denne turen har vi […]

  Les mer
  Sol og varme

  Vi skreddersyr din USA tur – der er vi best!

  Vi skreddersyr din USA tur med glede. Vi syns det å lage en unik tur, tilpasset dine behov og ønsker, er det gøyeste som finnes. Nettopp derfor anbefaler vi dere å bruke oss i Cowboyreiser til å oppfylle dere USA drøm; vi har kompetansen og kontaktnettet til å sørge for din USA tur blir slik […]

  Les mer