Roadtrip

Highway 1 i California – kanskje verdens beste roadtrip

Highway 1 er en drøm for svært mange, og denne turen har vi selv gjort, og å oppleve California på denne måten vil vi virkelig anbefale! Highway 1 mellom Los Angeles og San Francisco er en legendarisk roadtrip, hvor man opplever noe av det beste California har å by på. Med denne turen har vi lagt opp til flere dager til å oppleve Los Angeles og San Francisco, og samtidig få med seg en herlig roadtrip.


Se også: Roadtrip i USA med Highway 1, Las Vegas og Grand Canyon

Selv har vi kjørt Highway 1 fra Los Angeles til San Francisco, men turen er akkurat like bra med oppstart begge veier. Biltur eller motorsykkel langs vestkysten av USA er nydelig, og den er fylt med masse små og store steder, hvor opplevelsene står i kø.

I Los Angeles er det masse å oppleve, og vi har lagt opp til 3 dager i «Engelenes by». Her kan man oppleve Hollywood Walk of Fame, Disneyland, shopping på Rodeo Drive og strandlivet i California, for å nevne noe.

Om dere starter turen fra Los Angeles, kjører man nordover passerer steder som Malibu og Santa Barbara. Alle disse små strandbyene nordover, er perfekt for små fotturer, sykkelturer o.l. Dere overnatter i den koselige byen San Simeon. Her finner dere også det berømte Hearst Castle, som dere ikke må gå glipp av.

Endelig tar dere fatt på selve Highway 1!

Dagen etter fortsetter turen videre langs US Highway 1, og følger den slående vakre kysten nordover. For en roadtrip byr denne dagen på masse flotte opplevelser. Man kan finne sin egen bukt å bade i, deilige fotturer, små parker med flotte fossefall og de to flotte småbyene Carmel og Monterey. Alt fra shopping til sightseeing kan gjøres denne dagen.

På veien bør man ta en tur innom det flotte naturområdet rundt Big Sur; det er absolutt verdt en avstikker. Denne dagen ender dere opp i den kule strandbyen, Santa Cruz. Byen er bl.a. kjent for stort tivoli på den flotte strandpromenaden. Her har vi lagt opp til at dere er her to dager, slik at man får oppleve enda mer av hva Carmel, Monterey og Santa Cruz har å by på.

Etter endt opphold i Santa Cruz, har vi lagt inn et litt annerledes stopp på veien. I stedet for å kjøre rett til San Fransisco tar vi dere nemlig til uhørt flotte Yosemite Nasjonalpark. Her har vi lagt opp til at dere blir i to netter, og får muligheten til å oppleve denne vakre parken. Mulighetene for fotturer, fiske og avslapning er virkelig tilstede. Finn mer inspirasjon fra Yosemite Nasjonalpark her: https://www.nps.gov/yose/index.htm

Som siste stopp på veien, går turen til verdensberømte San Fransisco. Byen som har så utrolig mye å by på. Golden Gate Bridge, Alcatraz fengsel, Fishermans Wharf og Chinatown bare for å nevne noen av godbitene. Vi falt pladask for denne byen! Det føles som en liten storby, og dere kan rusle rundt overalt. Vi har lagt opp til minst 3 dager her. En perfekt avslutning på en flott tur!

Cowboyreiser og denne herlige roadtripen

Vi kan selvfølgelig ordne med forlengelse av oppholdet før , underveis og etter. Vi kan bl.a. anbefale noen dager i vinområdet Napa Valley eller Sonoma.

Alle våre roadtrips / bilferier kan du og reise med MC eller bobil. Spør oss om tilbud!

Pris: fra 21.995,- per person i dobbeltrom (prisen inkluderer leiebil og overnatting i 12 netter)

Ønsker dere med fly ligger totalpris fra 28.595,- per person i dobbeltrom (prisen inkluderer leiebil, overnatting i 12 netter og fly t/r Oslo – Los Angeles)

Fly kommer utenom, og vi kan hjelpe med fly om ønskelig. Alle priser er fra, og forutsetter ledig kapasitet ved bestilling. Priseksempler fra april/mai
Tips en venn eller kollega
Avreise: Kontinuerlig avreise
Antall personer: Ubegrenset
Antall dager: 12
Pris per deltager: NOK fra 21.995,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Roadtrip

  Highway 1 i California – kanskje verdens beste roadtrip

  Highway 1 er en drøm for svært mange, og denne turen har vi selv gjort, og å oppleve California på denne måten vil vi virkelig anbefale! Highway 1 mellom Los Angeles og San Francisco er en legendarisk roadtrip, hvor man opplever noe av det beste California har å by på. Med denne turen har vi […]

  Les mer
  Sol og varme

  Sol og badeferie ved San Diego

  Vi digger San Diego og området rundt! Ønsker vi selv å reise på sol og badeferie, vil vårt valg gjerne være San Diego området. Varmt og godt mer eller mindre hele året.

  Les mer
  Guidede turer

  4×4 offroad tur i den Amerikanske villmarken

  Se for dere den flotteste naturen USA har å by på, og dere har den beste tilgangen siden dere kommer med egen guide og kjører som en av svært få firehjulstrekkere gjennom disse fantastiske områdene. Her er det normalt helt utilgjengelig utenom til fots, men ikke nå lenger!

  Les mer