Guidede turer

4×4 offroad tur i den Amerikanske villmarken

Se for dere den flotteste naturen USA har å by på, og dere har den beste tilgangen siden dere kommer med egen guide og kjører som en av svært få firehjulstrekkere gjennom disse fantastiske områdene. Her er det normalt helt utilgjengelig utenom til fots, men ikke nå lenger!

Med solide firehjulstrekkere kommer dere frem til de flotteste plasser i den Amerikanske villmarken, og dere er med på et eventyr som aldri tidligere er tilbudt, verken i Norge eller i USA. Dette er turen dere ikke vil gå glipp av!

Se også: 12 dagers offroad 4x4 tur

Bil, brukt til offroad kjøring, kommer kjørende nedover den røde grusveien

Aldri før har det blitt tilbudt slike offroad turer i den Amerikanske villmarken slik vi i Cowboyreiser nå tilbyr. Dette er en kombinasjon av deilige fotturer og offroadkjøring. Disse turene er vi skikkelig stolt av å kunne tilby! Denne turen vil ta dere innom noen av de vakreste nasjonalparkene i USA, og dere vil få oppleve dem slik ingen andre har gjort før. Smekkfull av høydepunkter!

Fra Las Vegas går turen..

Turen går over 15 dager og 14 netter, og starter i byen som ikke trenger noe mer introduksjon: Las Vegas. Her er det en perfekt mulighet til å oppleve litt av hva byen har å tilby!

Dagen etter møter dere guiden og resten av den intime gruppen på maks 15 personer, og sammen henter dere bilene dere skal benytte de neste to ukene. Her snakker vi noen skikkelige monster av noen firehjulstrekkere. Chevy 2500 er en av de som benyttes, så dere er både trygge og har god plass. Det er perfekte biler for å komme seg rundt i villmarken. De neste par dagene tilbringer dere i og rundt nydelige Zion nasjonalpark. Dette er en av våre favoritt nasjonalparker, og det blir fantastiske fotturer til f.eks Angels Landing, og masse offroadkjøring.

Ene høydepunktet etter det andre!

Dag 4 og 5 tilbringes rundt fantastiske nordsiden av Grand Canyon. Uberørt og unik natur vil være noe dere husker for livet! Her kan dere være heldig å se både hjort og bjørn langs en av elvene på veien.. Det blir flere fantastiske stopp på veien, f.eks. det trange juvet The Buckskin Gulch og til Vermillion Cliffs Nasjonalmonument som har helt ekstraordinære fjellformasjoner. En av nettene tilbringer dere i telt, så dere får oppleve villmarken på nært hold!

De neste tre dagene besøker dere bl.a. vakre Bryce Canyon nasjonalpark, Grand Staircase Nasjonalmonument og San Rafael Reef. Her blir masse offraodkjøring, og muligheter for fotturer som kommer til å gi dere opplevelser for livet! Husk å ha nok plass på minnebrikken.

Dag 9 og 10 vil dere oppleve Arches og Canyonlands nasjonalpark, samt dere vil kjøre inn i sagnomsuste Monument Valley. Her får du assosiasjoner til westernfilmene fra oppveksten! Områdene er spekket av fantastiske formasjoner og dyreliv, og vi misunner dere som får oppleve disse områdene offroad. En av nettene tilbringes i Thunderbird Lodge, som er en handelspost fra 1896.

Å få bo og bli kjent med Navajo «indianerne» er en ære

De neste par dagene er nok turens høydepunkt. Her går dere på en to dagers fottur gjennom Canyon de Chelly som er et hellig område for Navajo «indianerne». Navajo «indianere» er guider på turen, og dere vil tilbringe den ene natten hos dem på gården deres inne i Canyon de Chelly. En mulighet svært få er forunt! Det kan vi love dere.

Siste dagen tilbringer dere i Grand Canyons sørlige del. Her får dere hele siste dag til å gå tur og å oppleve alt denne helt unike nasjonalparken har å tilby! For en tur!

Turen avsluttes i Las Vegas, hvor dere får siste dag av turen til å oppleve mer av hva Las Vegas har å tilby. Vi kan hjelpe med det meste.

Vi anbefaler selvsagt en dag eller to til enten i forkant eller etterkant, av denne fantastiske turen, i Las Vegas.

Pris: fra 36.250,- per person i dobbeltrom med all transport i firehjulstrekker (pristillegg om du ønsker å kjøre helt egen bil), 14 overnattinger, engelskspråklig guide, de fleste måltider (foruten noen middager) og drikke. Anbefales blant annet for familier på 4 personer, som en flott familieferie.

Tips en venn eller kollega
Antall personer: 1-15
Antall dager: 14
Pris per deltager: NOK fra 36.250,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Roadtrip

  Offroad 4×4 tur i nydelige USA

  Med solide firehjulstrekkere kommer dere frem til de flotteste plasser i den Amerikanske villmarken med ekte offroad, og dere er med på et eventyr som aldri tidligere er tilbudt, verken i Norge eller i USA. Dette er turen dere ikke vil gå glipp av!

  Les mer
  Guidede turer

  Fottur i Yosemite Nasjonalpark med toppturer opptil 4000 m.o.h.

  Vi ønsker å invitere dere til å delta på en fantastisk fottur i Yosemite Nasjonalpark. Her kommer dere til å oppleve flere fotturer med guide, som strekker seg opp mot 4000 m.o.h. Denne turen er for de skikkelig turglade, og dere bør være klar for en naturopplevelse! Vi i Cowboyreiser har denne turen høyt på […]

  Les mer