Unike reiser

Glamping er en fantastisk opplevelse

Det å komme inn i sitt eget svært flotte telt hvor hjemmelagde sjokoladekjeks og varm, ferskpresset kaffe venter på deg, er en «telt»-opplevelse dere bør unne dere. Tenke seg til at et telt kan ha både sittegruppe, dobbeltseng og eget bad. Glamping er en eksotisk opplevelse i naturen..

For få år siden dukket ordet glamping opp, og nå vil vi gjerne sende dere av gårde på glampingtur. Enten reiser dere bare på glamping, eller som en kombinasjon med andre opplevelser.

Se også: Ranch ferie i Arizona er opplevelsen av det ville vesten

Det autentiske Amerika har mange store naturopplevelser å by på. Vi i Cowboyreiser mener det å komme seg så nært naturen som mulig, er en mulighet dere bør gripe når den «presenterer seg». Glamping er en perfekt måte å komme så nær naturen som mulig, uten å nødvendigvis gå ned i standard. Gjennom et stort kontaktnett har vi samlet sammen mange helt unike steder som tilbyr glamping. Det å oppleve noen av de fantastiske nasjonalparkene i USA ved å «glampe», gir en ekstra dimensjon.

Teltur med komfort

Glamping er rett og slett å bo i et ekstra stort telt, med gode fasiliteter, i naturen. Det som skiller er hvilken standard du velger å ha på ditt glampingtelt.

En del luksusrancher tilbyr glamping i de mest overdådige telt. Her er det sittegrupper, egne fulle bad, peis, herlig seng og gjerne all mat, drikke og aktiviteter inkludert. De serverer gjerne frokost på sengen! Vi må vedgå det å våkne til ferskpresset kaffe og egg og bacon, og sitte deg i godstolen på «balkongen» til teltet ditt, mens hjorten står og drikker i elven nedenfor, er en naturopplevelse av de virkelig sjeldne.

Vi har mange glampingalternativer rundt nasjonalparkene i USA, som f.eks. Yellowstone, Grand Canyon, Zion, Bryce Canyon eller Glacier. Og her kan dere velge fra luksustelt til litt enklere. Ofte er forskjellen om man ønsker med eget privat bad eller om dere vil bruke felles baderomsfasiliteter. Dere vil finne masse flotte finesser også her; som deilige senger, egen vedovn og egen utvendig sittegruppe.

Vi har noe for alle, og vi ønsker gjerne om ikke annet, gi dere muligheten til å oppleve dette en natt eller to. Vi lover det setter en spiss på Cowboyturen din!

Pris: fra 2.895,- per person per døgn i dobbeltseng i glampingtelt med felles bad/privat bad, flotte fasiliteter og naturen på kjøpet

Dunton Hot Springs, en tidligere gruvekandsby, som nå er luksushytter og telt med privat bad, dobbeltseng, sittegrupper innvendig og utvendig, varme kilder, all mat og drikke, samt et enormt utvalg av aktiviteter tilbyr en unik opplevelse!

Ranch at Rock Creek (5*+) tilbyr noe ekstraordinært for de som søker det aller beste! Privat bad, dobbeltseng, sittegrupper innvendig og utvendig, all mat og drikke, samt et enormt utvalg av aktiviteter.Dette er det mest ultimate av glamping som finnes i verden!

Tips en venn eller kollega
Avreise: Kontinuerlig avreise
Antall personer: 1-30
Antall dager: 1
Pris per deltager: NOK fra 2.895,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Ranchferie

  Ranch ferie i Arizona er opplevelsen av «det ville vesten»

  Å reise på ranch er det gøyeste vi i Cowboyreiser vet! Tvers gjennom trivelige folk kombinert med nydelig natur, mat og masse aktiviteter, gjør det til en opplevelse man husker for livet.

  Les mer

  Opplev fantastisk Orvis fiske på berømte Tarryall River

  I morgenens lysning våkner du, drikker en deilig kopp nytrukket kaffe og trekker på deg fiskeutstyret. Utenfor er det full aktivitet i elven; vill brun ørret og brook ørret ligger og vaker. Perfekte forhold for at du skal få en dag i elven du sent vil glemme.

  Les mer
  Bryllupsreise

  Bryllupsreise i verdensklasse

  Kanskje den råeste bryllupsferien man kan tenke seg har vi her!

  Les mer