Opplev fantastisk Orvis fiske på berømte Tarryall River

I morgenens lysning våkner du, drikker en deilig kopp nytrukket kaffe og trekker på deg fiskeutstyret. Utenfor er det full aktivitet i elven; vill brun ørret og brook ørret ligger og vaker. Perfekte forhold for at du skal få en dag i elven du sent vil glemme.

Se også: Jakt i Colorado på en Orvis sertifisert jakt- og fiskelodge

Tarryall River er sagnomsust som en av Colorados absolutt beste elver for fiske, og vi har nå endelig muligheten til å tilby å bo på egen fiskelodge ved elven. Fiskelogden Fish Camp at Broadmoor tilbyr Orvis sertifisert fiske og guider, og her ligger de beste forholdene til rette.

Elven har masse forskjellige utfordringer, fra strie stryk til små kulper. Guidene har stor kunnskap, og elsker å fiske. Vi har gjennom Fish Camp hele 8 private kilometer av elven til å benytte. Ergo kan de som søker ro og fred med sikkerhet få dette. Vi vet dere vil få en opplevelse for livet!

Eierne av fiskelodgen er de samme som eier et av USAs mest kjente hoteller; Broadmoor. Og det gir et kvalitetstegn på mat og drikke, samt alle aktiviteter som kan tilbys i tillegg til fiskingen. Ingenting er bedre enn et måltid av høyeste klasse etter en hel dag i elven!

Fiskelodgen har flotte rom, med enten privat bad eller delt bad. Men standarden er det ikke noe å si på! Fiskeutstyr, mat, drikke, guide og overnatting er inkludert i prisen, så her kommer man til «duk og dekket bord». Beliggenheten er midt i ødemarken på ca 2.600 meters høyde, og med elven som nærmeste nabo..

Vi ordner selvsagt alt dere trenger, og vi tilbyr flere forskjellige fiskesteder samt jakt for dem som søker det.

Pris: fra 9.680,- per person i dobbeltrom inkludert alt fiskeutstyr, fiskeguide, 8 kilometer med privat fiske, all mat og drikke og overnatting ved fiskelodgen, per døgn

Flyreise tilkommer. Vi hjelper med glede om det er ønskelig.

 

Tips en venn eller kollega
Avreise: Kontinuerlig avreise (utenom vintersesong)
Antall personer: 1-30
Pris per deltager: NOK fra 7.680,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Jakt i Colorado på en Orvis sertifisert jakt- og fiskelodge

  Det å få muligheten til å jakte på elk, mule deer, amerikansk elg og antilope er en opplevelse få forunt, og noe vi i Cowboyreiser er veldig stolt over å kunne tilby.

  Les mer
  Sol og varme

  Vi skreddersyr din USA tur – der er vi best!

  Vi skreddersyr din USA tur med glede. Vi syns det å lage en unik tur, tilpasset dine behov og ønsker, er det gøyeste som finnes. Nettopp derfor anbefaler vi dere å bruke oss i Cowboyreiser til å oppfylle dere USA drøm; vi har kompetansen og kontaktnettet til å sørge for din USA tur blir slik […]

  Les mer