Jakt og fisketur

Fiske i Colorado River

Vi tilbyr fisketur med Orvis sertifiserte guider!

USA har fantastiske fiskemuligheter, og i fjellene ved Rocky Mountains er det perfekte forhold. Vi har gjennom vårt kontaktnett ordnet det slik at du kan fiske med eller uten guide i Colorado River. Her fisker du etter regnbueørret og brook ørret som kun finnes i USA. Du kan også fiske i mindre vann og innsjøer, så valgmulighetene er store.

Se også: Jakt i Colorado på en Orvis sertifisert jakt- og fiskelodge

Det å starte en tidlig morgen, rett før solen står opp, og så vasse ut i Colorado River, er en fiskeopplevelse du sent glemmer. Her har du muligheten til å bo like i nærheten til elven, på luksusranchen som tilbyr guidingen (C Lazy U Ranch), eller vi ordner hotell og leiebil like i nærheten.

Bor du på ranchen gjennom oss kan du fiske hele tiden

Om du velger å bo på ranchen, vil du oppleve fantastisk mat, gjestfrihet og stort spekter av aktiviteter. Friheten er da også til å fiske med eller uten guide i Colorado River, og alle mindre vann og innsjøer står til din disposisjon. Hele stedet er Orvis sertifisert, og det er et kvalitetstegn, som gjør at vi vet du vil få en fiskeopplevelse for livet.

Du kan fiske med guide, selv om du ikke bor på ranchen også

Med guide kan du velge mellom halvdag-, heldag og flerdagersturer i Colorado River. Guidene er fiskeentusiaster, og deler med glede av sin kunnskap og fiskeglede. Det er ingenting de elsker mer enn nettopp dette! Her leter dere sammen etter gode kulper, stryk og forskjellige utfordringer for å få en best mulig opplevelse. Det er og ganske behagelig at guidene ordner alt på plass om du ønsker det; alt fra stang til fluer, og ikke minst lunsj.

Det er som sagt mulig å bo på ranchen, og oppleve fiskingen hele tiden, men det er også mulig bo like ved og ha guidede fisketurer daglig.

Det at vi samarbeider med en Orvis sertifisert fiskelodge anser vi som et stort kvalitetstegn, og disse er en av kun 5 i hele staten Colorado. Vi tilbyr fiske også flere steder.

Pris: 4.200,- per person med en hel dag fiske med guide, utstyr og lunsj. Prisen går ned per person om dere er flere.

Ønsker du bo på fiskelodgen/ranchen C Lazy U, ordner vi det med glede. Denne er kåret gjentatte ganger til en av USAs beste lodger/rancher.

Prisen er fra 2.995,- per person, med alt av mat, drikke og stort utvalg aktiviteter (fiske med guide tilkommer i tillegg) inkludert. Vi kan ordne hotell like i nærheten til en billigere penge om det er mer ønskelig.

Tips en venn eller kollega
Nivå:
Avreise: Kontinuerlig avreise (utenom vintersesong)
Antall personer: 1-50
Pris per deltager: NOK fra 2.995,-

Få et tilbud på denne reisen!

Kontakt meg på:

LIGNENDE TURER

Jakt og fisketur

Opplev fantastisk Orvis fiske på berømte Tarryall River

I morgenens lysning våkner du, drikker en deilig kopp nytrukket kaffe og trekker på deg fiskeutstyret. Utenfor er det full aktivitet i elven; vill brun ørret og brook ørret ligger og vaker. Perfekte forhold for at du skal få en dag i elven du sent vil glemme.

Les mer
Jakt og fisketur

Jakt i Colorado på en Orvis sertifisert jakt- og fiskelodge

Det å få muligheten til å jakte på elk, mule deer, amerikansk elg og antilope er en opplevelse få forunt, og noe vi i Cowboyreiser er veldig stolt over å kunne tilby.

Les mer
Fot- og sykkelreise

Spektakulær fottur i USA med guide!

En ting er sikkert, vi har en del forskjellige fotturer som er helt spesielle, men denne turen her er noe helt for seg selv.

Les mer