Jakt i Colorado på en Orvis sertifisert jakt- og fiskelodge

Det å få muligheten til å jakte på elk, mule deer, amerikansk elg og antilope er en opplevelse få forunt, og noe vi i Cowboyreiser er veldig stolt over å kunne tilby.

Se også: Fiske i Colorado River

Jakt og fiske er Orvis sertifisert på denne fantastiske lodgen, og det er jo et solid kvalitetstegn. Det hele foregår i tilknytning til en ranch, så aktiviteter utenom jakt er og inkludert. Det er jo en god bonus å få med seg! Vi har lyst til å sende deg av gårde på en jakt du sent vil glemme. En jakt du kommer til å snakke om rundt bålet i flere år fremover.

Jakt- og fiskelodgen ligger kort tid utenfor Denver i Colorado. Det er enkelt med fly fra Norge, og vi kan ordne med enten leiebil eller at lodgen henter dere på flyplassen. Derfra tas man inn i Colorados mektige Rocky Mountains, og til den fantastiske lodgen. Kåret til et av verdens og Amerikas beste, så det skal mye til å ikke bli fornøyd.

Jaktområdet er på privat grunn, og utgjør 64000 mål, så du kan enkelt oppleve nye jaktområder hver dag om man ønsker. Vi beregner 6 overnattinger, og 5 dager i feltet med jakt, hvor man har egen guide hele tiden. Tre gourmet måltider og snacks i feltet hver dag er inklusivt, og maten er noe du kommer til å huske. Det garanterer vi deg!

En typisk jakt dag vil være lagt opp noe i denne duren:

Man våkner etter en deilig natts søvn, til hjemmelaget frokost. Dere kommer dere raskt ut før solen går opp. Det å stå opp tidlig, er ingen problem om du kommer rett fra Norge. Tidsforskjellen gjør deg til en morgenfugl de første par dagene!

Rett før det lysner kjører dere ut i en av Jeepene, og man kan velge å sitte på post eller spore. Normalt foretrekkes sporing, da dette har høy suksess rate siden det er så god tetthet av dyr i disse områdene. Det ligger tross alt i Rocky Mountains.

Litt avhengig av jakten, men normalt er dere tilbake på lodgen før lunsj. Her får dere bonusen av at lodgen er tilknyttet en prisbelønnet ranch, så her kan man være med på alle slags aktiviteter. Her kan du være med på alt fra hesteridning i verdensklasse, fantastisk fluefiske, pil og bue skyting, offroad sykling eller bare nyte livet mellom jaktøktene.

På ettermiddagen reiser dere ut igjen i jaktfeltet, og dere jakter utover ettermiddag, og gjerne inn i mørket. Men dere er tilbake i god tid før middag, hvor guidene møter dere til en drink og en herlig hjemmelaget gourmetmiddag. Her ender dere nok med å fortelle skrøner og å snakke om dagens jaktopplevelser. Et stort høydepunkt hver dag er selvsagt denne samlingen rundt middag!

Guidene hjelper med alt fra partering til utstopping. Du kan selv avgjøre om man vil ha det med hjem, og det er egen profesjonell utstopper tilgjengelig til å ordne alt i stand.  Men det er enkelt å få det til, og det er derfor vi bruker de beste! Og det er vi som sagt, stolt av.. Om du velger å ikke sende kjøttet hjem, vil det dog ikke gå til spille, men brukes til servering på lodgen.

Jakten pågår i sent august til midten av november hvert år.

Priser:

Jakt på elk (Rocky Mountain Wapiti / Hjortedyr): pris fra 109.995,- for riflejakt (noe rimeligere for pil og bue jakt) inkl. alle måltider, overnatting, alle aktiviteter på ranchen og jakt

Jakt på Mule Deer (mulhjort): fra 99.995,- inkl. alle måltider, overnatting, alle aktiviteter på ranchen og jakt

Kombinasjonsjakt på mule deer og elk er mulig, mot pristillegg.

Amerikansk elg og antilope jakt er også mulig. Elg er litt mindre utberedt, og fellingsløyve må søkes om i tilfelle, mens antilope jakt går normalt over litt færre dager.

Fly og evt. utstopping og hjemsendelse av kjøtt kommer i tillegg, og vi hjelper deg gjerne med dette om ønskelig.

Vi har flere steder, priser og muligheter på jakt og fiske, så ta gjerne kontakt med oss for tilbud.

Tips en venn eller kollega
Avreise: August til november årlig
Antall personer: 1-10
Antall dager: 6
Pris per deltager: NOK Fra 89.995,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Opplev fantastisk Orvis fiske på berømte Tarryall River

  I morgenens lysning våkner du, drikker en deilig kopp nytrukket kaffe og trekker på deg fiskeutstyret. Utenfor er det full aktivitet i elven; vill brun ørret og brook ørret ligger og vaker. Perfekte forhold for at du skal få en dag i elven du sent vil glemme.

  Les mer
  Sol og varme

  Vi skreddersyr din USA tur – der er vi best!

  Vi skreddersyr din USA tur med glede. Vi syns det å lage en unik tur, tilpasset dine behov og ønsker, er det gøyeste som finnes. Nettopp derfor anbefaler vi dere å bruke oss i Cowboyreiser til å oppfylle dere USA drøm; vi har kompetansen og kontaktnettet til å sørge for din USA tur blir slik […]

  Les mer