Sol og varme

Vi skreddersyr din USA tur – der er vi best!

Vi skreddersyr din USA tur med glede. Vi syns det å lage en unik tur, tilpasset dine behov og ønsker, er det gøyeste som finnes. Nettopp derfor anbefaler vi dere å bruke oss i Cowboyreiser til å oppfylle dere USA drøm; vi har kompetansen og kontaktnettet til å sørge for din USA tur blir slik dere ønsker.

Vi skreddersyr USA tur etter alle behov og ønsker. Kompetansen vår brer seg langt utover ranchferie og roadtrips. Ønsker dere å besøke slekten deres i USA, reise på badeferie, oppleve skjulte perler, skiferie eller nesten hva som helst ellers; vi skal jobbe utrettelig for å skape den perfekte turen for dere, og til deres budsjett.

For mange er det å reise til USA noe litt skummelt, siden det er så stort og det er så mye å velge mellom. Det har vi full forståelse for. Før vi «oppdaget» USA selv, tenkte vi stort sett på Disneyworld og New York når noen sa USA ferie. Men vi kan love dere; det er så uendelig mye mer! Fordelen er at vi har vært i «deres sko», og deler med glede av vår erfaring, våre opplevelser og vår kunnskap, for at deres tur skal bli den perfekte turen.

Enten dere skal første gang til USA eller har vært der mange ganger, er det å bruke oss, enten til å skreddersy en tur eller bestille en av våre reiseforslag, en styrke. Vi skal levere til nesten alle budsjett, og vi ønsker å sikre at deres USA tur blir perfekt. Derfor har vi valgt kun de beste partnerne, og i mange tilfeller vært der selv.

Et valg om å reise med Cowboyreiser, skal være et kvalitetsvalg. Vårt ønske om å skape den perfekte USA turen for dere, vil dere raskt oppdage!

 

Vi gleder oss til å høre fra dere. Ring oss på 48 45 02 22 eller send oss en epost til post@cowboyreiser.no.

Tips en venn eller kollega

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Ranchferie

  Ranchopphold i nydelige Montana og Wyoming

  Trekk på deg cowboystøvlene, hatten på hodet og spaser ut til hestene som venter. Like bortenfor står en hjort og titter på deg, og i bakgrunnen renner elven sakte forbi. Et ranchopphold byr på så utrolig mye..

  Les mer
  Guidede turer

  12 dagers guidet offroad 4×4 tur

  Med solide firehjulstrekkere kommer dere frem til de flotteste plasser i den Amerikanske villmarken, og dere er med på et eventyr som aldri tidligere er tilbudt, verken i Norge eller i USA. Dette er turen dere ikke vil gå glipp av! Se for dere den flotteste naturen USA har å by på, og dere får […]

  Les mer
  Unike reiser

  Cowboytur i verdensklasse!

  Dette er en ekte Cowboytur i verdensklasse i USA! Og det er noen få plasser i USA vi anser som råere enn de andre!

  Les mer

  Opplev fantastisk Orvis fiske på berømte Tarryall River

  I morgenens lysning våkner du, drikker en deilig kopp nytrukket kaffe og trekker på deg fiskeutstyret. Utenfor er det full aktivitet i elven; vill brun ørret og brook ørret ligger og vaker. Perfekte forhold for at du skal få en dag i elven du sent vil glemme.

  Les mer