Ranchferie

Ranchopphold i nydelige Montana og Wyoming

Trekk på deg cowboystøvlene, hatten på hodet og spaser ut til hestene som venter. Like bortenfor står en hjort og titter på deg, og i bakgrunnen renner elven sakte forbi. Et ranchopphold byr på så utrolig mye..

For oss i Cowboyreiser er det å reise på ranch kanskje det mest auteniske Amerikanske vi kan tenke oss. Det er masse forskjellige rancher der ute, men det er noe helt spesielt med ranchene i fjellene. Der er naturen så uendelig vakker, og menneskene som bor og arbeider der, ønsker kun at du skal ha det best mulig. Ranchferie i fjellene av Montana og Wyoming vil kunne by dere på naturopplevelser av de sjeldne!

Se også: Ranch ferie i Arizona er opplevelsen av det ville vesten

Ranchopphold er veldig ofte mer eller mindre all inclusive (altså mat, drikke i noen tilfeller, de fleste aktiviteter og overnatting inkludert), og mange tror det fort er veldig dyrt. Men det kan vi avkrefte! Vil gjerne her beskrive to rancher som vi syns er kjempeflotte, og gir masse valuta for pengene. Begge har meget høy anseelese på Tripadvisor og andre ratinger. I disse to eksemplene har vi lagt opp til ankomst søndag og avreise igjen lørdag, altså 6 dager.

Goosewing Ranch i Jackson, Wyoming

I foten av, kanskje verdens vakreste fjellkjede, Teton Nasjonalpark, finner vi Goosewing Ranch. En ekte dude ranch, hvor fasilitetene er meget gode. Store gode rom, svømmebasseng og jacuzzi samt god mat!

Allerede dag 1 vil dere bli introdusert for den perfekte hesten til deg. Det at de passer på å gi deg en hest etter din ferdigheter er et stort pluss! Hver dag er det muligheter for flotte rideturer, og cowboyene vil vise dere alt fra lassokast til de beste rideteknikker. Naturen rundt ranchen gir dere fenomenale turer på hesteryggen! Dagene er varierte, og det er lagt opp til en god tur på hest hver dag om du ønsker, og aktivitene står i kø utenom også. Kose dere ved svømmebassenget med noe godt i glasset, skyte med pil og bue, skyte på blink eller ut på tur med hest og kjerre. De tilbyr også eget barneprogram og lekeplass!

Goosewing Ranch tilbyr også fantastisk fiske i Gros Ventre River som går igjennom ranchen. Her er det utfordringer for både nybegynnere og de mer erfarne. Guidene viser dere alt av teknikk! Om sommeren er det også muligheter å være med på den lokale rodeoen hver onsdag (pristillegg), og det er opplevelse verdt å få med seg! I det hele tatt kommer dere tett innpå selve den Amerikanskje folkesjelen på Goosewing Ranch. Kunne man tenkt seg å prøve en duderanch i fjellet, er Goosewing Ranch er meget godt valg.

Rich’s Montana Ranch i vestlige Montana

Dette er en litt annerledes, men om mulig, enda mer «hjertevarm» ranch. Kun 24 gjester per uke, og familien som eier ranchen er vertene deres hele uken.

Hos familien Rich vil dere oppleve fantastisk gjestfrihet og mennesker som kun vil deres beste! I området ligger det masse flotte innsjøer, den berømte Blackfoot River og natur som er slående vakker.  Ranchen ligger i en nydelig dal, og på sommeren er den dekket med blomster og dyr som beiter over alt. Her er det nesten som er safari!

Ridningen foregår i små grupper, som gir dere mulighet til å se mer av området rundt. Det gir dere også muligheten til å nyte ridningen mer, og bli kjent med cowboyene. Her er et lite utvalg av ting dere vil kunne finne på hos familien Rich i tillegg til ridning: fluefisking i innsjø og elv, terrengsykling, bål om kvelden, jacuzzi, bade i en av de utallige innsjøene eller bare ta livet helt med ro.

Vi syns det er veldig kjekt at Rich’Montana Ranch også tilbyr egne utflukter (pristillegg) til den lokale rodeoen, men også til nedlagte gruvebyer / spøkelsesbyer og besøk innom lokale områder med «indianere» og deres kultur. Ja til og med rafting er mulig å få til!

Vi kan dette med ranchopphold og ranchferie. Cowboyreisers kontaktnett og ikke minst vår erfaring på utallige rancher, gjør at vi så gjerne vil vise dere hva de har å by på. Det er perfekt for familier i en ellers travel hverdag, for par som bare vil ha en annerledes ferie, men og for single; for her blir du kjent med folk!

Dere kan ha så korte ranchopphold som tre dager, men vi har her lagt opp til 6/7 netter, så man virkelig får oppleve dette ekte Amerikanske cowboylivet. Husk det er perfekt kombinere med en roadtrip i USA!

Goosewing ranch

Pris: fra 39.999,- per person (rabatt for barn) med overnatting, alle måltider og aktiviteter i 6 netter inkludert

Rich’s Montana Ranch

Pris: fra 47.135,- per person (rabatt for barn) med overnatting, alle måltider og aktiviteter i 6 dager inkludert

Fly tilkommer i tillegg, og vi hjelper gjerne med dette om det er ønskelig. Vi har masse forskjellige rancher å velge mellom, så bare å spørre oss!

Tips en venn eller kollega
Avreise: Kontinuerlig (enkelte hele året)
Antall personer: 1-50
Antall dager: 7
Pris per deltager: NOK Fra 36.459,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Ranchferie

  Ranch ferie i Arizona er opplevelsen av «det ville vesten»

  Å reise på ranch er det gøyeste vi i Cowboyreiser vet! Tvers gjennom trivelige folk kombinert med nydelig natur, mat og masse aktiviteter, gjør det til en opplevelse man husker for livet.

  Les mer
  Unike reiser

  Cowboytur i verdensklasse!

  Dette er en ekte Cowboytur i verdensklasse i USA! Og det er noen få plasser i USA vi anser som råere enn de andre!

  Les mer