Ranchferie

Ranch ferie i Arizona er opplevelsen av «det ville vesten»

Å reise på ranch er det gøyeste vi i Cowboyreiser vet! Tvers gjennom trivelige folk kombinert med nydelig natur, mat og masse aktiviteter, gjør det til en opplevelse man husker for livet.

I Arizona har vi selv vært på ranch ferie, og der finner man rancher med alle fasiliteter. Fra hesteridning, barbecue, deilige svømmebasseng, spa til egne dedikerte aktivitetsprogram for barn. Vår første opplevelse på ranch var på Tanque Verde Ranch, som er en av to rancher vi har lagd en knallgod tur til. Kanskje det blir dette også starten på deres karriere som Cowboyreisende?

Se også: Ranchopphold i nydelige Montana og Wyoming

Arizona er, sammen med New Mexico, ofte det første man tenker på når man ser for seg cowboyer, «indianere» og kaktuser. Og det er faktisk sånn; kaktuser og flott natur er overalt. For de fleste vil Phoenix være naturlig ankomststed, og det er en flott storby hvor det er masse å oppleve. Bl.a. Phoenix Zoo, botanisk hage, fantastisk golf i Scottsdale eller vi kan ordne billetter til et av de 4 store sportslagene som er lokalisert i Phoenix. Første natten tilbringes her i Arizonas største by.

Videre fra Phoenix går reisen sydover, til området rundt byen Tucson, og mot grensen til Mexico. Her er det kaktuser overalt, og det er virkelig som å komme inn i en westernfilm. Dette syns vi var skikkelig moro selv, og fikk tatt masse kule bilder som vi gjerne deler.

Tanque Verde Ranch

Første perioden har vi lagt opp til et opphold på Tanque Verde Ranch. Dette er en ranch som har eksistert siden 1868, og dermed virkelig har fått «slipt» produktet sitt.

Dere ankommer inn på ranchen hvor hestene står i innhegningene og «ønsker dere velkommen». Flotte store rom, med egen «porch» sørger for gode netters søvn, under hele oppholdet. Ranchen har masse aktiviteter å by på, og vi kan med glede nevne noen; egne aktivitetsprogram for barn, daglige rideturer, sykler til låns, tennisbaner, svømmebasseng, barbecue og underholdning om kvelden. En skikkelig dude ranch. Det tar ikke lang tid før cowboyhatten er kommet på hodet, og du drømmer om lassokast om natten.

En ting mange ikke vet er at den legendariske «indianerkrigeren» Geronimo holdt til i fjellene her, og vi er blitt fortalt at han til og med kidnappet gjester ved ranchen, opp til flere ganger, i ranchens spede oppstart på midten av 1800-tallet.

White Stallion Ranch

Etter 6 dager her, ønsker vi å sende dere litt nordover igjen, til White Stallion Ranch. Dette er en av de ranchene som år etter år, er kåret blant de beste i USA. Ranchen er eid og drevet av den samme familien i 3 generasjoner. De vet hva de driver med for å si det sånn!

Som Tanque Verde Ranch, står også opplevelsene her i kø. Det å få oppleve den ukentlige rodeoen, er en av de store trekkplastrene for White Stallion Ranch. Her får dere oppleve flotte rideturer, hest og kjerre kjøring, samling rundt bålet på kvelden, og kanskje kan dere få lære dere line dance? Vi tror dere vil elske gjestfriheten, alle aktivitetene og den herlige maten.

Dere avslutter turen med en ekstra natt i Phoenix før hjemreise.

Ønsker dere å forlenge oppholdet før eller etter, så ordner vi selvsagt det.

Vi organiserer ranchturer mange steder, og til alle ferdighetsnivå. Så er ikke dette din drømmetur, så skal vi nok ordne det også.

Pris fra: 37.100,- per person i dobbeltrom (prisen inkluderer 2 overnattinger i Tucscon, transport til og fra ranch og flyplass, 12 overnattinger på to rancher hvor mat og aktiviteter er inkludert)

Flyreise kommer utenom, og vi kan hjelpe med fly om ønskelig. Alle priser er fra priser beregnet sommerperiode, og forutsetter ledig kapasitet ved bestilling.
Tips en venn eller kollega
Avreise: Kontinuerlig avreise
Antall personer: 1-50
Antall dager: 14
Pris per deltager: NOK fra 27.100,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Unike reiser

  Glamping er en fantastisk opplevelse

  Det å komme inn i sitt eget svært flotte telt hvor hjemmelagde sjokoladekjeks og varm, ferskpresset kaffe venter på deg, er en «telt»-opplevelse dere bør unne dere. Tenke seg til at et telt kan ha både sittegruppe, dobbeltseng og eget bad. Glamping er en eksotisk opplevelse i naturen..

  Les mer
  Sol og varme

  Vi skreddersyr din USA tur – der er vi best!

  Vi skreddersyr din USA tur med glede. Vi syns det å lage en unik tur, tilpasset dine behov og ønsker, er det gøyeste som finnes. Nettopp derfor anbefaler vi dere å bruke oss i Cowboyreiser til å oppfylle dere USA drøm; vi har kompetansen og kontaktnettet til å sørge for din USA tur blir slik […]

  Les mer