Bryllupsreise

Bryllupsreisen skal være unik

Vi i Cowboyreiser har de siste ti årene arrangert flere bryllup enn de aller fleste i Norges land. Samtidig vi har også lett etter de mest unike plassene i USA og i det amerikanske Ville Vesten, for å finne den perfekte bryllupsreisen.

Vi har lagd flere turer hvor du og din partner vil kunne nyte den første perioden etter deres «JA». På akkurat denne turen har vi bl.a. et av verdens beste hoteller på listen, men dog til en meget god bryllupsreise pris, samt noe for dere begge; alt fra ren nytelse til de råeste biler i verden til opplevelser på hesteryggen.

Se også: Bryllupsreise i verdensklasse

Det å gifte seg er en fantastisk, men ofte også en stressende, opplevelse. Derfor velger mange å reise på bryllupsreise etterpå. Nettopp en bryllupsreise til USA, er en opplevelse man sent glemmer. Vi i Cowboyreiser reiste gjennom store områder av USA på vår egen bryllupsreise, og det kan virkelig anbefales. Vi har satt sammen flere turer, og denne her er en tur vi virkelig vil kalle en drømmereise for dere begge.

Denver og kanskje litt shopping?

Turen starter med å fly fra Norge til Denver i staten Colorado. Vi nordmenn er bortskjemt når det kommer til natur, men synet av Rocky Mountains når man lander på flyplassen, er faktisk ikke til å tro. Og slik fortsetter staten Colorado å bare gi og gi; den er så full av nydelig natur at du kan nesten bli litt blasert til slutt.

Leiebilen står og venter, og vi har lagt opp til en kort kjøretur fra flyplassen til et shopping mekka like utenfor Denver. Her kan dere ta en til to dager med shopping, siden prisene i USA er mye lavere enn i hjemme. Vi har erfart at dette er et stopp begge to setter pris på, si den prisene er unormalt gode, for oss fra det «kalde Nord». Dette er et valgfritt stopp på veien.

Zapata Ranch – en svært og vakker working ranch

Etter dette, går turen sydover til et annerledes Colorado. Sydover er det litt tørrere, men til gjengjeld deilig og varmt hele året (forvent shortsvær store deler av året). En fantastisk kjøretur tar dere til Zapata Ranch, like ved nasjonalparken Great Sand Dunes. Her anbefaler vi minimum 3 dagers opphold på vår all inclusive ranch for å oppleve alt ranchen har å by på. Her er det ekte cowboyer; klare for å ta dere ut på ridetur hvor du kan være med i ekte «gårdsarbeid» om du ønsker.

Det å være «ekte» cowboy er noe begge to kommer til å elske! Her opplever man alt fra en dag i nasjonalparken, som er gedigne sanddyner, til å ri med bison (som er en mektig opplevelse). Vi anbefaler å avslutte dagen i boblebadet med utsikt over den vakre San Luis Valley.

Gateway Canyons Resort – en oase i ørkenen

Etter deilige dager på hesteryggen, og masse inntrykk, er tiden inne for å reise videre til Gateway Canyons Resort nær Grand Junction i Colorado.

Denne resorten er eid og drevet av eieren av TV-stasjonen Discovery (herunder eier han igjen TVNorge bl.a.). Han har bygget opp et paradis, hvor man finner en grønn oase i et unikt landskap skapt over millioner av år. Dette er en resort man rett og slett ikke kan gå glipp av!

Vårt gode samarbeid gjør vi det mulig å bo her; hvilket ikke er alle forunt. Det er 5 svømmebasseng, et fantastisk spa (perfekt for honeymoon), egen utleie av de råeste bilene i verden (ja du kan leie Ferrari, Lamborghini, Porsche osv) direkte på hotellet hvor de står klar på rekke og rad. Dere kan være med på guidede fotturer, klatre, sykle, skyte med pil og bue, leirdueskyting eller en ultimat helikoptertur eller varmlufts ballongtur over området. Her er det bare fantasien, og evt budsjettet, som setter grensene! Dette er en opplevelse for livet..

Glenwood Springs og dens varme kilder

Dere avslutter bryllupsreisen med en liten skjult perle, The Colorado Hotel i Glenwood Springs. Denne lille byen er kåret til USA’s beste småby, og det sier jo sitt. Her kan dere nyte varme kilder, fantastiske gåturer eller bare nyte livet. Man har jo tross alt lyst til å kose seg de siste dagene av bryllupsreisen…

Turen kan kombineres med opphold i Denver, og vi kan skreddersy andre turer om ønskelig! Hos oss er dere som er sjefen; vi hjelper på veien til deres drømmereise og perfekte bryllupsreise! Vi har tross alt vært i «dine sko».

Pris fra: 32.295,- (med frokost, overnatting, leiebil, alle måltider og aktiviteter på ranchen) per person for 9 dagers drømmetur
Fly kommer utenom, og vi kan hjelpe med fly om ønskelig. Alle priser er fra, og forutsetter ledig kapasitet ved bestilling.

Tips en venn eller kollega
Avreise: Kontinuerlig avreise
Antall personer: Ubegrenset
Antall dager: 9
Pris per deltager: NOK Fra 32.295,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Bryllupsreise

  Bryllupsreise? California er perfekt!

  Bryllypsreise slik som denne turen har vi selv gjort, som en del av vår egen bryllupsreise, og å oppleve California på denne måten vil vi virkelig anbefale!

  Les mer