Bryllupsreise

Bryllupsreise i Brad Pitt og Angelina Jolies fotspor

Det å reise på bryllupsreise er noe ekstraordinært! Nettopp deres bryllup og deres bryllupsreise feirer vi med denne turen, hvor dere får oppleve de beste restauranter, show, aktiviteter og hoteller.

En bryllupsreise mener vi bør inneholde litt forskjellig, og har derfor lagt opp til at mange ønsker kan bli oppfylt på en og samme tur; roadtrip, storby og «galskap» i Las Vegas og deilige dager på luksusresort midt i fantastisk natur. Ja, deler av denne turen er den samme som Brad Pitt og Angelina Jolie hadde på sin bryllupsreise..

Se også: Bryllupsreise i verdensklasse

Denne turen har vi selv opplevd, og kan derfor love dere en fantastisk bryllupsreise! Å ankomme Las Vegas er surrealistisk. Midt i ørkenen ligger det en svær by, med de flotteste og største hoteller dere kan tenke dere. Og her tenker vi en perfekt start på en bryllupsreise kan være!

Vdara Resort – kun suiter

Vi er veldig glad i Vdara Resort midt på «stripen» i Las Vegas. Hotellet har bare suiter, så dere kan trekke dere tilbake til deres egne oase, på deres flotte suite. Hotellet er et av få hotell i Las Vegas uten casino, og det kan være deilig i en slik anledning. I og med det er midt på stripen, kan dere oppsøke alt innen noen minutters gange uansett!

I Las Vegas kan dere virkelig få nyte det gode liv. Restaurantene er de aller beste, og showene er nesten ikke til å tro! Selv har vi vært på flere show som f.eks. KA med Cirque de Solei, og opplevd verdenskjente artister som spiller i byen nesten daglig. Vi har alltid noen gode tips som kan sørge for at deres bryllupsreise blir helt spesiell!

Amangiri – verdens beste basseng?

Etter noen dager er det godt å komme seg ut av storbyen, og dere kaster dere i bilen og vender nordøstover. Inne blant de fantastiske nasjonalparkene i sør-Utah finner dere spektakulære Amangiri! Denne resorten er noe av det hotteste på jorden; og her strømmer kjendisene til. Og nå også dere!

Amangiri ligger nydelig til i ørkenen, og har fantastisk mat, vin og aktiviteter i massevis. Her lover vi at dere finner roen til å nyte hverandre og omgivelsene rundt dere! Svømmebassenget ved Amangiri er kanskje noe av det flotteste bassenget vi har sett i vårt liv; der det snirkler seg rundt en fantastisk fjellformasjon. SPEKTAKULÆRT! Rommene er råe, og noe dere garantert husker resten av livet. På balkong deres kan dere ha fyr i peisen om kvelden, og bare nyte utsikten og lydene fra naturen..

Området rundt Amangiri består også av de flotteste nasjonalparker, og en tur innom nordsiden av Grand Canyon er en opplevelse dere nok husker lenge..

La oss hjelpe dere med bryllupsreisen; vi har tross alt vært på bryllupsreise i USA selv.

Pris: fra 29.899,- per person i dobbeltrom, 7 netter ved Vdara Resort, leiebil i 3 dager og 3 netter ved Amangiri Resort

Flyreise tilkommer. Vi hjelper dere gjerne om ønskelig.
Tips en venn eller kollega
Nivå:
Avreise: Kontinuerlig avreise
Antall personer: Ubegrenset
Antall dager: 10
Pris per deltager: NOK fra 29.899,-

Få et tilbud på denne reisen!

Kontakt meg på:

LIGNENDE TURER

Fot- og sykkelreise

Fotturer på egen hånd i USA – vi ordner alt

Å ønske å oppleve fotturer på egen hånd i USA, er et ønske vi forstår godt. Vi i Cowboyreiser har gjort nettopp det, og vi syns det er en opplevelse som er helt herlig. Vi ordner med alt fra overnatting med frokost, leiebil, kart til alle turene og egne guidebøker dere kan bruke på tur.

Les mer
Familieferie i USA

Aktiv ferie for hele familien i USA

Det å få muligheten til å reise rundt i de vakreste delene av USA med hele familien, hvor opplevelsene står i kø, høres ut som en drøm.. Med denne turen er drømmen om vakre USA og aktiv ferie oppfylt i en og samme reise!

Les mer
Sol og varme

Familieferie i California

Familieferie syns vi i Cowboyreiser, og vi er småbarnsforeldre, skal inneholde noe for alle. Noe som gjør dere alle nysgjerrige, muligheter for latter og glede og kanskje noe som gir rom for fremtidig videre reiselyst..

Les mer