Bryllupsreise

Bryllupsreise i Brad Pitt og Angelina Jolies fotspor

Det å reise på bryllupsreise er noe ekstraordinært! Nettopp deres bryllup og deres bryllupsreise feirer vi med denne turen, hvor dere får oppleve de beste restauranter, show, aktiviteter og hoteller.

En bryllupsreise mener vi bør inneholde litt forskjellig, og har derfor lagt opp til at mange ønsker kan bli oppfylt på en og samme tur; roadtrip, storby og «galskap» i Las Vegas og deilige dager på luksusresort midt i fantastisk natur. Ja, deler av denne turen er den samme som Brad Pitt og Angelina Jolie hadde på sin bryllupsreise..

Se også: Bryllupsreise i verdensklasse

Denne turen har vi selv opplevd, og kan derfor love dere en fantastisk bryllupsreise! Å ankomme Las Vegas er surrealistisk. Midt i ørkenen ligger det en svær by, med de flotteste og største hoteller dere kan tenke dere. Og her tenker vi en perfekt start på en bryllupsreise kan være!

Vdara Resort – kun suiter

Vi er veldig glad i Vdara Resort midt på «stripen» i Las Vegas. Hotellet har bare suiter, så dere kan trekke dere tilbake til deres egne oase, på deres flotte suite. Hotellet er et av få hotell i Las Vegas uten casino, og det kan være deilig i en slik anledning. I og med det er midt på stripen, kan dere oppsøke alt innen noen minutters gange uansett!

I Las Vegas kan dere virkelig få nyte det gode liv. Restaurantene er de aller beste, og showene er nesten ikke til å tro! Selv har vi vært på flere show som f.eks. KA med Cirque de Solei, og opplevd verdenskjente artister som spiller i byen nesten daglig. Vi har alltid noen gode tips som kan sørge for at deres bryllupsreise blir helt spesiell!

Amangiri – verdens beste basseng?

Etter noen dager er det godt å komme seg ut av storbyen, og dere kaster dere i bilen og vender nordøstover. Inne blant de fantastiske nasjonalparkene i sør-Utah finner dere spektakulære Amangiri! Denne resorten er noe av det hotteste på jorden; og her strømmer kjendisene til. Og nå også dere!

Amangiri ligger nydelig til i ørkenen, og har fantastisk mat, vin og aktiviteter i massevis. Her lover vi at dere finner roen til å nyte hverandre og omgivelsene rundt dere! Svømmebassenget ved Amangiri er kanskje noe av det flotteste bassenget vi har sett i vårt liv; der det snirkler seg rundt en fantastisk fjellformasjon. SPEKTAKULÆRT! Rommene er råe, og noe dere garantert husker resten av livet. På balkong deres kan dere ha fyr i peisen om kvelden, og bare nyte utsikten og lydene fra naturen..

Området rundt Amangiri består også av de flotteste nasjonalparker, og en tur innom nordsiden av Grand Canyon er en opplevelse dere nok husker lenge..

La oss hjelpe dere med bryllupsreisen; vi har tross alt vært på bryllupsreise i USA selv.

Pris: fra 29.899,- per person i dobbeltrom, 7 netter ved Vdara Resort, leiebil i 3 dager og 3 netter ved Amangiri Resort

Flyreise tilkommer. Vi hjelper dere gjerne om ønskelig.
Tips en venn eller kollega
Nivå:
Avreise: Kontinuerlig avreise
Antall personer: Ubegrenset
Antall dager: 10
Pris per deltager: NOK fra 29.899,-

Få et tilbud på denne reisen!

Kontakt meg på:

LIGNENDE TURER

Roadtrip

Roadtrip i USA

Roadtrip i USA – kan det bli bedre? Bilferie og roadtrip er en ferieform vi virkelig elsker! De amerikanske landeveiene er skapt for raodtrip og bilferie/MC/bobil.. Muligheten til å oppleve mange av de mest berømte stedene i USA, eller bortgjemte perlene, på en ferie, er det som gjør roadtrip en slik fantastisk ferieform. Roadtrip er […]

Les mer
Fot- og sykkelreise

Fottur med guide i Rocky Mountains, Yellowstone og Grand Canyon

Noen av de vakreste stedene vi i Cowboyreiser vet om, besøkes på denne fotturen.

Les mer
Skiferie

Whistler er for kanskje skisted nr 1 i verden

Whistler Blackcomb, like utenfor Vancouver, er et skianlegg av de sjeldne. Perfekte vinterforhold, nærhet til Vancouver og det er Nord-Amerikas største skianlegg.

Les mer