Bryllupsreise

Bryllupsreise? California er perfekt!

Bryllypsreise slik som denne turen har vi selv gjort, som en del av vår egen bryllupsreise, og å oppleve California på denne måten vil vi virkelig anbefale!

Highway 1 mellom Los Angeles og San Francisco er en legendarisk roadtrip og perfekt for bryllupsreise, hvor man opplever noe av det beste California har å by på. Vi har lagt opp turen i rolig tempo, slik at dere skal få muligheten til å virkelig nyte bryllupsreisen fullt ut.

Se også: Bryllupsreise i verdensklasse

Santa Barbara California Cowboyreiser

Selv har vi kjørt denne turen fra Los Angeles til San Francisco, men turen er akkurat like bra begge veier.

Se reportasje fra VG Reise, hvor vi forteller mer om denne turen bl.a.: https://www.vg.no/reise/i/6jVMWQ/tre-roadtrip-ruter-for-deg-som-vil-se-mye-av-usa-pa-kort-tid

Biltur langs vestkysten av USA er nydelig, og den er fylt med masse små og store steder, hvor opplevelsene står i kø. Om dere starter turen fra Los Angeles, kjører man nordover passerer steder som Malibu, Santa Barbara og den «danske» byen Solvang, hvor dere vil føle som dere kommer inn i Danmark i California.

Så starter Highway 1

Alle disse små strandbyene nordover, er perfekt for små fotturer, sykkelturer o.l. Dere overnatter i den koselige byen San Simeon. Her finner dere også det berømte Hearst Castle, som dere ikke må gå glipp av.

Dagen etter fortsetter turen videre langs Highway 1, og følger den slående vakre kysten nordover. For en bryllupsreise byr denne dagen på masse flotte opplevelser. Man kan finne sin egen bukt å bade i, deilige fotturer, små parker med flotte fossefall og de to flotte småbyene Carmel og Monterey. Muligheten til å dyrke kjærligheten er definitivt tilstede!

På veien bør man ta en tur innom det flotte naturområdet rundt Big Sur; det er absolutt verdt en avstikker. Denne dagen ender dere opp i den kule strandbyen, Santa Cruz. Personlig anbefaler vi kanskje å forlenge oppholdet her med en dag, slik at man får oppleve enda mer av hva Carmel, Monterey og Santa Cruz har å by på.

Nydelige Yosemite Nasjonalpark

Etter endt opphold i Santa Cruz, har vi lagt inn et litt annerledes stopp på veien. I stedet for å kjøre rett til San Fransisco tar vi dere nemlig videre inn gjennom Sierra Nevada fjellene, til uhørt flotte Yosemite Nasjonalpark.

Her har vi lagt opp til at dere blir i to netter, og får muligheten til å oppleve denne vakre parken. Mulighetene for fotturer eller bare nyte parken er helt klart tilstede. Kanskje et av de mest romantiske steder på jord?!

Som siste stopp på veien, går turen til verdensberømte San Fransisco. Byen som har så utrolig mye å by på; Golden Gate Bridge, Alcatraz fengsel, Fishermans Wharf og Chinatown bare for å nevne noen av godbitene. Vi falt pladask for denne byen! Det føles som en liten storby, og dere kan rusle rundt overalt. En perfekt avslutning på deres bryllupsreise!

Vi kan selvfølgelig ordne med forlengelse av oppholdet før , underveis og etter. Vi kan bl.a. anbefale noen dager i vinområdet Napa Valley eller Sonoma.

Pris: fra 12.995,- per person i dobbeltrom, og prisen inkluderer leiebil og overnatting i 7 netter

Fly kommer utenom, og vi kan hjelpe med fly om ønskelig. Alle priser er fra, og forutsetter ledig kapasitet ved bestilling.

Tips en venn eller kollega
Avreise: Kontinuerlig avreise
Antall personer: Ubegrenset
Antall dager: 7
Pris per deltager: NOK Fra 12.995,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Bryllupsreise

  Bryllupsreisen skal være unik

  Vi i Cowboyreiser har de siste ti årene arrangert flere bryllup enn de aller fleste i Norges land. Samtidig vi har også lett etter de mest unike plassene i USA og i det amerikanske Ville Vesten, for å finne den perfekte bryllupsreisen.

  Les mer
  Sol og varme

  Sol og badeferie ved San Diego

  Vi digger San Diego og området rundt! Ønsker vi selv å reise på sol og badeferie, vil vårt valg gjerne være San Diego området. Varmt og godt mer eller mindre hele året.

  Les mer
  Sol og varme

  Vi skreddersyr din USA tur – der er vi best!

  Vi skreddersyr din USA tur med glede. Vi syns det å lage en unik tur, tilpasset dine behov og ønsker, er det gøyeste som finnes. Nettopp derfor anbefaler vi dere å bruke oss i Cowboyreiser til å oppfylle dere USA drøm; vi har kompetansen og kontaktnettet til å sørge for din USA tur blir slik […]

  Les mer