april 10, 2019

Ranchferie – hva er det?

Har du noen gang sett på cowboyfilm og tenkt: «skulle ønske det var meg!»? Eller har du alltid hatt en drøm om å oppleve ranchlivet og se en fantastisk flott natur fra hesteryggen? Ranchferie er fantastisk!

Se også: Ranchopphold i nydelige Montana og Wyoming

Vi i Cowboyreiser kan hjelpe deg med å få oppfylt drømmen din, og kanskje, til og med, overgå dine forventninger.

Skal man på ranch, så er USA landet man må oppleve. Landet er fullspekket med rancher, samt en natur som er så spektakulær og variert, at det kan slå pusten ut av enhver. Alt fra Colorado med sine fantastiske farger og fjellkjeden Rocky Mountains til Arizona med Grand Canyon og de berømte kaktusene (man har sett i ulike cowboyfilmer), til California med vinrankene, kysten og nasjonalparken Yosemite.

Det er så utrolig mye og se og oppleve. Og ikke minst, å møte vennligheten og imøtekommenheten til amerikanerne.

Det er utrolig mange måter man kan oppleve ranchlivet på!

Det er helt opp til deg selv hvilken type ranch du ønsker å besøke! Og ikke la deg skremme om du aldri har ridd på hest før. Du får tildelt en hest som passer for deg og ditt nivå samt veiledning i ridning.

Ønsker du å virkelig være cowboy ogå delta i hverdagen til wranglerne, så er en working ranch absolutt å anbefale. Her får du være en del av teamet, og er ute fra morgen til ettermiddag, for å være med på det hverdagslivet ranchen har.

Kunne du tenke deg ranchfeelingen, men samtidig slappe av ved bassenget og ha hotellopplevelsen i tillegg, så vil duderanch være noe for deg. Her vil ridning være en av aktivitetene på ranchen, men det vil bli lagt opp som en tur i stedet for at man er med og jobber. Dette er ekte ranchferie!

Resort ranch har de siste årene blitt veldig populært. De tilbyr et spekter av aktiviteter som både working ranch og duderanch tilbyr, men de fokuserer også veldig på et ekstremt godt opphold i tillegg. Du kan velge være med på aktiviteter, eller bare kose deg med god mat og drikke. De tilbyr ofte stort utvalg av aktiviteter, fra jakt, fiske, tennis, svømmebasseng, i tillegg til hesteridning. Her kan du fint oppholde deg en uke uten å ha vært på hesteryggen, eller sett en hest for den saks skyld.

C Lazy U Ranch barn på hest ranchferie Cowboyreiser

De forskjellige ranchtypene kan kanskje fremstå forvirrende, men det er jo nettopp det vi med glede hjelper deg med. Ønsker du reise på en tur der du vil slappe av og nyte livet, men samtidig ha muligheter, har vi alltid noe for deg. Ønsker du dog aktiv ferie, ja så har vi drømmeturen for deg der og!

En ting er iallfall sikkert, du vil få en naturopplevelse du sent glemmer. Vi har selv vært av gårde på forskjellige typer rancher flere ganger, og vi lengter alltid etter å reise tilbake. Atmosfæren, folkene, naturen, hestene, alle aktivitetene; det er helt perfekt. Vi kan nesten ikke vente med å ta med våre egne unger!

Bli med oss på ranchferie da vel ????

 

Tips en venn eller kollega

UTVALGTE TURER

Ranchferie

Ranch ferie i Arizona er opplevelsen av «det ville vesten»

Å reise på ranch er det gøyeste vi i Cowboyreiser vet! Tvers gjennom trivelige folk kombinert med nydelig natur, mat og masse aktiviteter, gjør det til en opplevelse man husker for livet.

Les mer
Unike reiser

Glamping er en fantastisk opplevelse

Det å komme inn i sitt eget svært flotte telt hvor hjemmelagde sjokoladekjeks og varm, ferskpresset kaffe venter på deg, er en «telt»-opplevelse dere bør unne dere. Tenke seg til at et telt kan ha både sittegruppe, dobbeltseng og eget bad. Glamping er en eksotisk opplevelse i naturen..

Les mer
Ranchferie

Ranchopphold i nydelige Montana og Wyoming

Trekk på deg cowboystøvlene, hatten på hodet og spaser ut til hestene som venter. Like bortenfor står en hjort og titter på deg, og i bakgrunnen renner elven sakte forbi. Et ranchopphold byr på så utrolig mye..

Les mer