Unike reiser

Roadtrip i verdensklasse!

Det er noen få plasser i USA vi anser som råere enn de andre! Vi i Cowboyreiser er stolt over å kunne tilby en roadtrip i verdensklasse på 10 dager, som topper det aller meste.

I staten Colorado finner du noen av de beste resortene, ranchene og westernbyene det autentiske Amerika har å by på. Vi vil sende dere ut på en roadtrip dere aldri vil glemme; fra luksusranch, gullgraverlandsby med den råeste luksus og sine helt egne varme kilder, og til en av verdens aller beste resorter. En perfekt kombinasjon av roadtrip og fantastiske resorter!

Se også: Kombinasjon av storbyferie og roadtrip er perfekt på veskysten av USA!

3 menn står på et fjell og ser utover Gateway Canyon Resort, som ligger som en oase under fjellene. En resort i verdensklasse!

Som dere kanskje har skjønt, er vi veldig glad i Colorado. For oss er det på en måte den staten som tilbyr noe av alt, og nettopp det ønsker vi å vise dere med denne roadtripen!

Turen går over 10 dager – dette er virkelig en tur i verdensklasse!

Vi anbefaler dere å ankomme til flotte Denver. Herfra plukker dere opp en skikkelig godbit av en leiebil, som dere bruker til å cruise sydover forbi fantastiske steder som Colorado Springs og Salida. Naturen langs the Rockies og fjellkjeden Sangre De Christo er ganske så spektakulær! Vi har lagt opp til et deilig stopp på veien sydover, så dere får nyte turen mot Dunton Hot Springs mest mulig.

Dunton Hot Springs

Soverommet til en av husene i gruvelandsbyen Dunton Hot Springs

Inne i de fantastiske fjellområdene man kaller «Amerikas alper», finner dere unike Dunton Hot Springs. Det er en ekte gruvelandsby! Den er nedlagt for mange år siden, og omgjort til et av verdens mest ultimate luksusresorter. Her bor dere i egne hus fra gruvetiden, som er omgjort til luksushytter.

En av hyttene, med varm kilde like utenfor hytten, i gruvelandsbyen Dunton Hot Springs

Dunton Hot Springs har fått navnet sitt fra sine varme kilder, som dere kan nyte under oppholdet. Her finnes et stort utvalg aktiviteter* ved resorten, men vi anbefaler selv bare å nyte livet, roen og den ekstraordinære maten og drikken som er inkludert!

Gateway Canyon

Bassengområdet til Gateway Canyon, med en opptent bål i forkant man kan sitte rundt

Etter 3 vidunderlige dager her, vender dere nesen nordvestover i Colorado. Dere reiser fra frodige fjell til et vanvittig kult ørkenaktig landskap, hvor Gateway Canyons er destinasjonen. Kjøreturen dit er helt spektakulær! Eieren av tvkanalen Discovery har her bygget av et verdens beste resort. En oase i ørkenen, med «ut av denne verdenen» natur rundt på alle kanter. Deilige svømmebasseng, den beste maten, aktiviteter* med alt fra fotturer til luftballongtur – opplevelsene står i kø!

Et av soverommene til Gateway Canyon Resort, med king size seng og peis med 2 stoler ved siden av

C Lazy U Ranch

Etter 3 perfekte dager i vestlige Colorado vil dere kjøre i retning av Rocky Mountains igjen. Dere vil da kjøre forbi berømte steder som Vail og Beaver Creek (alle verdt et lite stopp). Dere ender opp på flotte C Lazy U Ranch, ca 2 timer fra Denver.

Bassengområdet til C Lazy U Ranch. Tent bål og satt opp stoler rundt runde bord under parasoller

Her er det selvsagt muligheter for hesteridning i verdensklasse, men også fisking, tennis, sykling, zipline, skytetrening og masse mer. Her er også mat, drikke og aktiviteter* inkludert, og dere kan velge å delta på aktiviteter, eller bare kose dere i deres fantastiske flotte hytte. Å bo på en slik luksusranch kan være avhengighetsskapende. Det vet vi alt om!

Festoppdekket bord på C Lazy U Ranch som viser hovedretten lekkert dandert.

Etter dette vender dere hjemover, og kan leve på minnene fra en fantastisk tur med noe av det aller beste både USA og verden har å by på!

Vil gjerne avslutte med en liten oppsummering av alle prisene de forskjellige resortene har fått tildelt siste årene (og dette er bare et lite utvalg):

 • beste matopplevelse i hele USA (Dunton Hot Springs)
 • Forbes Gold List 2 år på rad av 100 hotell og resort i verden (Dunton Hot Springs)
 • beste resort i USA (Gateway Canyons)
 • USA’s beste bryllupssted (Gateway Canyons)
 • beste resort i USA (C Lazy U Ranch)
 • Verdens beste All-Inclusive ranch (C Lazy U Ranch)

Som dere ser, vi er ganske sikker på at dere skal få en tur for livet! Vi er iallfall misunnelig på de av dere som booker denne turen..

Turen kan selvsagt også endres på og tilpasses deres ønsker. Roadtrips kan vi!

Alle våre roadtrips / bilferier kan du og reise med MC eller bobil. Spør oss om tilbud!

Pris: fra 39.995,- per person i dobbeltrom, med 10 overnattinger, samt all mat, drikke og aktiviteter* inkludert 6 av dagene, samt luksus leiebil

Flyreise kommer utenom, og vi kan hjelpe med fly om ønskelig. Alle priser er fra, og forutsetter ledig kapasitet ved bestilling. *Noen aktiviteter er inkludert, mens andre er det pristillegg tilknyttet.

Tips en venn eller kollega
Avreise: Kontinuerlig avreise
Antall personer: Ubegrenset
Antall dager: 10
Pris per deltager: NOK fra 39.995,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Guidede turer

  4×4 offroad tur i den Amerikanske villmarken

  Se for dere den flotteste naturen USA har å by på, og dere har den beste tilgangen siden dere kommer med egen guide og kjører som en av svært få firehjulstrekkere gjennom disse fantastiske områdene. Her er det normalt helt utilgjengelig utenom til fots, men ikke nå lenger!

  Les mer
  Roadtrip

  Roadtrip med Las Vegas og fantastisk ørkenresort

  Det å reise på roadtrip vil nesten alltid bli noe ekstraordinært! Med oss får dere oppleve de beste restauranter, show, aktiviteter og hoteller.

  Les mer
  Roadtrip

  Highway 1 i California – kanskje verdens beste roadtrip

  Highway 1 er en drøm for svært mange, og denne turen har vi selv gjort, og å oppleve California på denne måten vil vi virkelig anbefale! Highway 1 mellom Los Angeles og San Francisco er en legendarisk roadtrip, hvor man opplever noe av det beste California har å by på. Med denne turen har vi […]

  Les mer