Guidede turer

12 dagers guidet offroad 4×4 tur

Med solide firehjulstrekkere kommer dere frem til de flotteste plasser i den Amerikanske villmarken, og dere er med på et eventyr som aldri tidligere er tilbudt, verken i Norge eller i USA. Dette er turen dere ikke vil gå glipp av! Se for dere den flotteste naturen USA har å by på, og dere får mulighet til å gå de flotteste og mest utilgjengelige turene nettopp fordi dere er på offroadtur med firehjulstrekkere.

Se også: 4×4 offroad tur i den Amerikanske villmarken

Aldri før har det blitt tilbudt slike offroad turer i den Amerikanske villmarken slik vi i Cowboyreiser nå tilbyr. Dette er en kombinasjon av mindre fotturer og offroadkjøring. Disse turene er vi skikkelig stolt av å kunne tilby!

Denne turen er smekkfull av høydepunkter i form av natur og opplevelser. Turen går over 13 dager og 12 netter, og starter i Las Vegas. Første dag er helt super til å oppdage denne byen fullt av galskap, før dere reiser ut i naturen.

Dagen etter møter dere guiden og resten av den intime gruppen på maks 15 personer, og sammen henter dere bilene dere skal benytte de neste 12 dagene. Her benyttes det noen skikkelige monster av noen firehjulstrekkere. Ford F-250 er en av de SUV’ene som benyttes, så plass og trygghet er i orden.

Turen starter i vakre Zion Nasjonalpark, hvor dere får muligheten til masse offroadkjøring og gå en fantastisk tur til f.eks. Emerald Pools. Videre går turen til den fantastiske nordsiden av Grand Canyon. Uberørt og et av kanskje verdens vakreste utsiktspunkt besøkes.

På veien vestover i statene Utah og Arizona blir flere fantastiske stopp på veien, f.eks. det trange juvet The Buckskin Gulch og til Vermillion Cliffs Nasjonalmonument som bl.a. er kjent for formasjoner som «the Wave». En av nettene tilbringer dere i telt, så dere får oppleve villmarken på nært hold!

Dag 5 kjører dere offroad og bakveier gjennom ørkenen mot Bryce Canyon nasjonalpark. Og ettermiddagen tilbringes i denne helt spesielle parken. Det er utrolig at alle disse parkene har så utrolig mye forskjellig å tilby!

Offroad kjøring ned Hole in the Rock Road blir det på dag 6. En gammel offroadvei lagd av de første mormonerne som kom til Utah. Muligheter for fine fotturer på veien!

De neste fire dagene vil dere oppleve Arches, Canyonlands og Capitol Reef nasjonalparker, samt dere vil kjøre inn i sagnomsuste Monument Valley. Her får dere assosiasjoner til westernfilmene fra oppveksten! Disse dagene vil inneholde en god del spektakulær offroadkjøring og igjen, naturopplevelser av de sjeldne. Hyggelige byer som Moab og Escalante blir deres overnattingsstopp på veien.

Dag 11 tilbringer dere i Grand Canyons sørlige del. Her får dere hele siste dag til å gå tur og å oppleve alt denne helt unike nasjonalparken har å tilby! For en tur!

Turen avsluttes i Las Vegas, hvor dere får siste dag av turen til å oppleve mer av hva Las Vegas har å tilby. Vi kan hjelpe med det meste!

Vi anbefaler selvsagt en dag eller to til enten i forkant eller etterkant, av denne fantastiske turen, i Las Vegas.

Pris: fra 33.999,- per person i dobbeltrom med all transport i firehjulstrekker (pristillegg om du ønsker å kjøre helt egen bil), 12 overnattinger, engelskspråklig guide, frokost og lunsj. Anbefales blant annet for familier på 4 personer, som en flott familieferie

Tips en venn eller kollega
Antall personer: 1-15
Antall dager: 12
Pris per deltager: NOK fra 33.999,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Guidede turer

  4×4 offroad tur i den Amerikanske villmarken

  Se for dere den flotteste naturen USA har å by på, og dere har den beste tilgangen siden dere kommer med egen guide og kjører som en av svært få firehjulstrekkere gjennom disse fantastiske områdene. Her er det normalt helt utilgjengelig utenom til fots, men ikke nå lenger!

  Les mer
  Guidede turer

  Fottur med guide i Rocky Mountains, Yellowstone og Grand Canyon

  Noen av de vakreste stedene vi i Cowboyreiser vet om, besøkes på denne fotturen.

  Les mer