Storbyferie i Las Vegas med et deilig avbrekk på luksusresort

Det å reise på storbyferie byr alltid på masse opplevelser. Med oss får dere oppleve de beste restauranter, show, aktiviteter og hoteller.

En storbyferie mener vi bør inneholde litt forskjellig slik at dere får «ladet batteriene» i tillegg, og har derfor lagt opp til at mange ønsker kan bli oppfylt på en og samme tur; roadtrip, storby og «galskap» i Las Vegas og deilige dager på luksusresort midt i fantastisk natur. Ja, deler av denne turen er den samme som Brad Pitt og Angelina Jolie hadde på sin bryllupsreise..

Se også: Kombinasjon av storbyferie og roadtrip er perfekt på veskysten av USA!

Utsikt utover Las Vegas med hotell anlegget New York New York i Las Vegas i fokus

Denne turen har vi selv opplevd, og kan derfor love dere en fantastisk storbyferie med et deilig lite avbrekk inkludert. Å ankomme Las Vegas er surrealistisk. Midt i ørkenen ligger det en svær by, med de flotteste og største hoteller dere kan tenke dere. Og dette er en perfekt by for storbyferie!

Ann og Christian sittende i en limousin i Las Vegas

Vi er veldig glad i Vdara Resort midt på «stripen» i Las Vegas. Hotellet har bare suiter, så dere kan trekke dere tilbake til deres egne oase, på deres flotte suite. Hotellet er et av få hotell i Las Vegas uten casino, og det kan være deilig i en slik anledning. I og med det er midt på «stripen», kan dere oppsøke alt innen noen minutters gange uansett!

I Las Vegas kan dere virkelig få nyte det gode liv. Restaurantene er de aller beste, og showene er nesten ikke til å tro! Selv har vi vært på flere show som f.eks. KA med Cirque de Solei, og opplevd verdenskjente artister som spiller i byen nesten daglig. Vi har alltid noen gode tips som kan sørge for at reisen deres blir helt spesiell!

The Little White Chapel i Las Vegas

Etter noen dager er det godt å komme seg ut av storbyen, og dere kaster dere i bilen og vender nordøstover. Inne blant de fantastiske nasjonalparkene i sør-Utah finner dere spektakulære Amangiri! Denne resorten er noe av det hotteste på jorden; og her strømmer kjendisene til. Og nå også dere!

Fellesområdet på Amangiri med utsikten utover det flotte ørkenlandskapet og fjellene i bakgrunnen

Amangiri

Ligger nydelig til i ørkenen, og har fantastisk mat, vin og aktiviteter i massevis. Her lover vi at dere finner roen til å nyte hverandre og omgivelsene rundt dere! Svømmebassenget ved Amangiri er kanskje noe av det flotteste bassenget vi har sett i vårt liv; der det snirkler seg rundt en fantastisk fjellformasjon. SPEKTAKULÆRT! Rommene er råe, og noe dere garantert husker resten av livet. På balkong deres kan dere ha fyr i peisen om kvelden, og bare nyte utsikten og lydene fra naturen..

Overblikk over hotellanlegget Amangiri

Området rundt Amangiri består også av de flotteste nasjonalparker, og en tur innom nordsiden av Grand Canyon er en opplevelse dere nok husker lenge..

La oss hjelpe dere med enhver storbyferie i Amerika!

Pris: fra 33.899,- per person i dobbeltrom, 7 netter ved Vdara Resort, leiebil i 3 dager og 3 netter ved Amangiri Resort

Flyreise tilkommer. Vi hjelper dere gjerne om ønskelig.

 

Tips en venn eller kollega
Avreise: Kontinuerlig avreise
Antall personer: Ubegrenset
Antall dager: 10
Pris per deltager: NOK fra 33.899,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Unike reiser

  Cowboytur i verdensklasse!

  Dette er en ekte Cowboytur i verdensklasse i USA! Og det er noen få plasser i USA vi anser som råere enn de andre!

  Les mer
  Roadtrip

  Highway 1 i California – kanskje verdens beste roadtrip

  Highway 1 er en drøm for svært mange, og denne turen har vi selv gjort, og å oppleve California på denne måten vil vi virkelig anbefale! Highway 1 mellom Los Angeles og San Francisco er en legendarisk roadtrip, hvor man opplever noe av det beste California har å by på. Med denne turen har vi […]

  Les mer
  Storbyferie

  Storbyferie i San Diego – storby og strandferie

  Vi digger San Diego og området rundt! Ønsker vi selv å reise på sol og bade ferie, vil vårt valg gjerne være dette området.

  Les mer