Storbyferie

Storbyferie i San Diego – storby og strandferie

Vi digger San Diego og området rundt! Ønsker vi selv å reise på sol og bade ferie, vil vårt valg gjerne være dette området.

Varmt og godt mer eller mindre hele året. Flotte strender, en innholdsrik by med masse å oppleve og en herlig atmosfære. Det er masse fine hoteller og velge mellom, men vi vil gjerne fortelle deg mer om en deilig badeferie ved Paradise Point Resort & Spa.

Se også: Kombinasjon av storbyferie og roadtrip er perfekt på veskysten av USA!

Kysten fra San Francisco i nord til San Diego i sør, er et strandeldorado. Og San Diego og området nordover mot Los Angeles utpeker seg til stadighet som perfekt område for badeferie. Det er noe for alle; alt fra barnefamilier til par på tur.

Deilige strender og ekte California ferie

De fleste strandhotellene rundt San Diego har meget gode fellesareal med strender, bassenger og perfekt beliggenhet. Veldig enkelt for det meste! Alt kun minutter fra sentrum av San Diego!

Blir dere lei av badelivet ligger verdensberømte Seaworld like ved. Det er og kort vei til San Diego Zoo som er kjent som en av verdens aller beste dyrehager, flotte shoppingsentre og et enormt utvalg av restauranter.

Beste av alt er at det er deres ferie, og dere kan nyte f.eks. 14 dager i herlige San Diego; syden a la Amerika!

California strand spille volleyball

Pris: fra 19.450,- per person i dobbeltrom inkl. transport med privat sjåfør t/r flyplass i San Diego og hotell, samt 14 overnattinger på flott strandhotell

Fly kommer utenom, og vi kan hjelpe med fly om ønskelig. Alle priser er fra, og forutsetter ledig kapasitet ved bestilling.

*pristillegg for enkelte aktiviteter ved hotellet

Tips en venn eller kollega
Avreise: Kontinuerlig avreise
Antall personer: 1-100
Antall dager: 14
Pris per deltager: NOK Fra 19.450,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Sol og varme

  Fra sand og strand til golf og spa

  Golf og sol og varme? Har du hørt om California Sunshine? California byr på fantastisk vær, de flotteste strender og samtidig flotte byer like ved, som kan by på så mye mer i tillegg.

  Les mer
  Roadtrip

  Highway 1 i California – kanskje verdens beste roadtrip

  Highway 1 er en drøm for svært mange, og denne turen har vi selv gjort, og å oppleve California på denne måten vil vi virkelig anbefale! Highway 1 mellom Los Angeles og San Francisco er en legendarisk roadtrip, hvor man opplever noe av det beste California har å by på. Med denne turen har vi […]

  Les mer
  Sol og varme

  Vi skreddersyr din USA tur – der er vi best!

  Vi skreddersyr din USA tur med glede. Vi syns det å lage en unik tur, tilpasset dine behov og ønsker, er det gøyeste som finnes. Nettopp derfor anbefaler vi dere å bruke oss i Cowboyreiser til å oppfylle dere USA drøm; vi har kompetansen og kontaktnettet til å sørge for din USA tur blir slik […]

  Les mer