Roadtrip

Seattle til Los Angeles – storbyferie på sitt beste

Det å få oppleve flere av de kuleste storbyene på Stillehavskysten på en og samme tur, gjør at dere får oppleve en storbyferie på sitt beste.

Vi i Cowboyreiser vil gjerne sende dere på en storbyferie som inkluderer flotte Seattle med sin norske kulturarv, hippe Portland med sine utallige mikrobryggerier, evigtrendy San Francisco med alle sine attraksjoner og avslutningsvis Los Angeles med sine kjendiser og flotte strender. Vi har krydret denne turen med noen flotte naturopplevelser i tillegg; så ergo er denne turen en ultimat roadtrip og storbyferie på ca 14 dager.

Se også: Storbyferie i San Diego; storby og strandferie

Stillehavskysten av USA er spekket med kule byer og spektakulær natur. Se for deg selv kjørende nedover kysten og ha fått opplevd alt fra Space Needle i Seattle, til Alcatraz i San Francisco og ende på Santa Monica Beach? Vi syns det høres ganske kult ut. Derfor har vi lagd til denne turen, som starter i Seattle, men kan selvsagt kjøres motsatt vei om dere ønsker det.

Hipsterbyen Seattle

Dere starter roadtripen / storbyferie i Seattle. En flott storby, hvor dere vil merke at de er stolt av sin skandinaviske herkomst. Vi har lagt opp til et par dager her, slik at dere får muligheter til å oppleve tårnet Space Needle, bli kjent med Seattles musikkhistorie og ikke minst oppleve alle de kule restaurantene og kafèene byen er så kjent for.

Etter et par dager, vender dere mot Portland. Vi har lagt opp ruten slik at dere får muligheten til å oppleve fjellene dere har sett fra Seattle; nasjonalparken Mount Rainer og St. Helens.

Mikrobryggerienes hovedsete – Portland

Portland er en herlig storby. Dette tror vi kanskje blir den største positive overraskelsen for mange. Her må dere oppleve mikrobryggeriene; det er flere mikrobryggerier her enn omtrent noe annet sted i verden. Byen er også utrolig godt tilrettelagt for gående, så her kan dere oppleve mye av byen uten å sitte i bilen.

Stillehavskysten og Redwood

Etter Portland går turen sydover langs kysten av staten Oregon. Her endrer landskapet seg hele veien, og er ganske så spektakulært! Anbefaler dere å ta med en god lunsj, og ta en liten avstikker på veien nedover, og kose dere på en av de utallige turstiene langs veien (eller på stranden).

Dere ender i nasjonalparken Redwood. Redwood er kjent for mange; siden det er verdens høyeste trær. Her kjører dere gjennom skogen og en ting er sikkert; dere kommer til å føle dere liten.. Neste dagene går veien mot San Francisco, med bl.a. en natt i byen Eureka. Denne byen har klassiske viktorianske bygninger og er perfekt for små rusleturer.

San Francisco er en av verdens kuleste byer

San Francisco er en av våre personlige favoritter. Det er rett og slett råkult å ankomme til den røde Golden Gate Bridge. En storby som har så mye å by på, men allikevel ikke føles for stor. Her står godbitene i kø for dere, og vi kan hjelpe med alt; fengselsøyen Alcatraz (se bilde), Fisherman’s Wharf, den legendariske trikken eller kjøre de bratte sentrumsgatene. I og med vi mener denne byen må oppleves skikkelig, har vi lagt opp til to netter her.

Highway 1 er obligatorisk

Når dere kjører ut av San Francisco går det ikke lang tid før dere er på legendariske Highway 1. Selve definisjonen på roadtrip langs Stillehavskysten! Herfra går turen mot Carmel og Monterey. Flotte badebyer, som har utrolig mye å by på; fra vinsmaking, shopping, kunstgallerier og golf. Anbefaler å ta et stopp eller to disse dagene, fra Carmel til området syd for Big Sur, å oppleve den nydelige naturen og alle de små flotte vikene med sandstrender. Et nydelig kystlandskap hele veien!

Den siste dagen, på vei fra slutten av Highway 1, anbefaler vi stopp i Santa Barbara og Malibu. Perfekte steder før du ankommer Los Angeles.

Los Angeles – og alt den har å by på

Los Angeles trenger nesten ingen introduksjon, men består av flere byer satt sammen til en storby. Her er det masse å se! Hollywood, Beverly Hills, Walk of Fame, shopping på Rodeo Drive, late dager på stranden eller bare speide etter kjendiser.. Los Angeles avslutter turen deres langs Stillehavskysten!

Vi kan med glede ordne lengre opphold før, under eller etter denne turen om ønskelig.

Pris: fra 26.895,- per person i dobbeltrom med leiebil (alle forsikringer og annet inkludert) og hotell i 14 dager samt egen reiserute med tips

Fly kommer utenom, og vi kan hjelpe med fly om ønskelig. Alle priser er fra, og forutsetter ledig kapasitet ved bestilling.

Tips en venn eller kollega
Avreise: Kontinuerlig avreise
Antall personer: Ubegrenset
Antall dager: 14
Pris per deltager: NOK fra 26.995,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Storbyferie

  Storbyferie i San Diego – storby og strandferie

  Vi digger San Diego og området rundt! Ønsker vi selv å reise på sol og bade ferie, vil vårt valg gjerne være dette området.

  Les mer

  Storbyferie i Las Vegas med et deilig avbrekk på luksusresort

  Det å reise på storbyferie byr alltid på masse opplevelser. Med oss får dere oppleve de beste restauranter, show, aktiviteter og hoteller.

  Les mer