Roadtrip

Roadtrip i USA med Highway 1, Las Vegas og Grand Canyon

Dette er en «must do» roadtrip i USA! Dette er en av de gøyeste roadtripene vi har, og er perfekt for alle dem som er nysgjerrig på Vestkysten av USA.

Denne roadtripen har alt fra nydelige strender og Highway 1 fra San Francisco til Los Angeles. Så en tur til Las Vegas hvor dere tar helikopter til Grand Canyon (kan kjøres). Turen byr på nydelig natur som skifter fra havdis og nydelig kystlandskap til ørkenlandskap til spektakulære ytterpunkt som Grand Canyon og Yosemite Nasjonalparker.. Det er ekstra kult med denne turen, at den kan passe mer eller mindre hele året! Er dere nysgjerrige på Vestkysten, eller klar for å oppleve enda mer, er dette en ultimat roadtrip i USA!

Pris fra 15.995,- per person (se lenger ned i reisen alt som er inkludert)

Se også: Route 66 – «moderveien» i USA med Cowboyreiser

Denne turen vil ta dere t/r Los Angeles, men kan selvsagt startes i San Francisco eller Las Vegas også. Kontrastene ved denne turen er så store og voldsomme, at det er vanskelig å fatte. Det at dere i ene øyeblikket er i ørkenen ved Las Vegas og i neste står dere i Sierra Nevada fjellene med Yosemite Nasjonalpark! Dette er kanskje en av de roadtrip i USA vi liker aller best..

Vi i Cowboyreiser ble spurt av VG om litt eksperttips og råd om blant annet denne turen, så anbefaler også denne linken: https://www.vg.no/reise/i/6jVMWQ/tre-roadtrip-ruter-for-deg-som-vil-se-mye-av-usa-pa-kort-tid

Fantastiske dager i Englenes by – Los Angeles

Vi syns Los Angeles har utrolig mye å by på! Å oppleve Hollywood med en kombinasjonstur til «Walk of Fame» eller en guidet tur med hustitting hvor kjendisene bor, er en drøm i seg selv for mange! Hollyood-området byr i tillegg på alt fra shopping i verdensklasse på Rodeo Drive, til omvisning på Warner Bros sitt filmstudio og en tur til Universal Studios (fornøyelsesparken)..

Men Los Angeles byr på så mye mer også, og vi er alltid på jakt etter beste stedet å bo med best mulig plassering til best mulig pris. Og vi er svak for områdene langs Los Angeles’ nydelige strender. Her kan dere bo ved verdensberømte strender ved Santa Monica eller Manhattan Beach, og videre til områdene Hermosa og Redondo Beach. Alle områder er perfekt for å oppleve alt byen har å by på.. For dem som er «barn i hjertet» eller barnefamilier, er selvsagt en tur til Disneyland og nye Star Wars Galaxy Edge «et must»!

Veien til Las Vegas byr på uventede opplevelser…

På veien til Las Vegas er det masse å oppleve, og noen stopp på veien (her kan vi legge inn overnatting også om ønskelig), er definitivt å anbefale. En tur innom en nedlagt gruveby («spøkelsesby»), eller en tur innom nydelige Death Valley Nasjonalpark, er absolutt ikke feil.. Vi har masse «insider»-tips; som f.eks. et par ekstra dager i dette området på ranch. Det er jo ekte Cowboyreiser tur..

Las Vegas er noe for alle – det er så utrolig mye mer enn fest og gambling!

En av de tingene vi kanskje får flest spørsmål om er; er Las Vegas et sted en kan reise med barn og/eller uten å gamble/feste? JA! I dag er Las Vegas blitt en destinasjon for hele familien, og tilbyr fantastiske opplevelser for alle. Selv syns vi showene i Las Vegas med Cirque du Solei eller en av de gjestende verdensstjernene som Britney Spears, Aerosmith, Lady Gaga, Cher osv, er en fantastisk opplevelse! Las Vegas byr på de flotteste hoteller verden har å by på, og det til en pris som er «gitt vekk».. Her har du virkelig sjansen til å bo på en suite i absolutt verdensklasse!

Las Vegas er også perfekt base for andre opplevelser, fra ranchferie til andre roadtriper. Og for svært mange er Las Vegas en perfekt base for å oppleve Grand Canyon med helikoptertur. Som våre kunder ofte sier: «Det er verdt hver krone – det er bare å spare, for det ønsker du ikke å gå glipp av»..

Turen går så fra ørkenlandskap inn i frodige og vakre Sierra Nevada fjellene og Yosemite Nasjonalpark

Fra Las Vegas til Sierra Nevada-fjellene, hvor dere bl.a. finner Yosemite Nasjonalpark, byr på enorme kontraster. I løpet av noen timer kan dere gå fra Death Valley (verdens varmeste plass) til deilige og behagelige området rundt Mammoth Lakes. Vi er svak for området runt Mammoth Lakes og nordsiden av Yosemite-dalen. Dette området gir dere muligheten oppleve både Yosemite Nasjonalpark, men også andre opplevelser. En tur til Bodie Historic State Park er virkelig ikke å forakte!

Med basen her, kan dere også oppleve Yosemite Nasjonalpark – det er jo en opplevelse i seg selv!

En tur til en av verdens kuleste storbyer – San Francisco

Dette er jo en by de aller fleste har et forhold til på en eller annen måte; enten ved at dere har drømt om å kjøre over Golden Gate Bridge (det er en opplevelse!), ta trikken gjennom de skjeve gatene eller en tur til Alcatraz fengsel. Hos oss er nytt av året at vi inkluderer en tur til Alcatraz i prisene våre, så dere ikke går glipp av denne perlen!

Dette er en annerledes storby; her er ting litt mer «down to earth», men samtidig en ekte storby. Her finner dere også alt fra Redwoodskoger til bison (det er noe ikke alle vet) like i nærheten! En sykkeltur over Golden Gate Bridge er noe vi sterkt kan anbefale! Eller ta en titt på selene nede ved Fisherman’s Wharf..

Verdens vakreste roadtrip står for tur – Highway 1

Turen fra San Francisco og ned til Los Angeles byr på kanskje noen av de vakreste områdene av hele USAs Stillehavskyst. En tur innom Carmel-by-the-sea er «et must», og svinge innom Big Sur anbefales også. For mange er det selve kjøringen som er målet. Det kan vi forstå! Nydelig natur på alle kanter, svingete veier og en ekte amerikansk roadtrip-følelse! Highway 1 er jo en naturperle. Deilige små bukter med strender, flotte skoger med bl.a. Redwood og de koseligste småbyene som finnes. En tur innom Cambria, Monterey, San Simeon og nevnte Carmel er store høydepunkt for de fleste! Her bor dere alltid godt med oss – enten på de koseligste gjestgiverier eller på deilige hotell.. Vi ELSKER Highway 1!

Vi avslutter ofte med at dere får muligheten til noen rolige dager med bading og opplevelser. Perfekt enten i Los Angeles, eller i perlen Santa Barbara. En usedvanlig vakker havneby, med en fantastisk strand.. Her ligger også vinområdene like ved, så tiden er vel inne for å bare nyte siste del av turen.. Kan det bli så mye bedre enn denne roadtripen?

Cowboyreiser og denne herlige roadtripen

Gjennom Cowboyreiser kan denne turen kjøres med egen leiebil, egen MC (eller med guide), bobil eller busstur med guide. Vi skreddersyr alle våre turer. Derfor tilpasser vi ruten slik at du kan få den slik du vil og drømmer om. Ønsker du bare oppleve deler av ruten, ja så er det selvsagt helt i orden også. Vi har fokus på å tilpasse nøyaktig slik at det blir optimalt for alle typer reisende!

Priser fra (det er mulig endre dette til lavere priser med noe «enklere» standard):

 • Familie på tur:
  • Fra 14.995,- per person når familie på 4 stk reiser, med 15 netter på gode hoteller og overnattingssteder samt SUV-leiebil (med forsikringer, GPS og to sjåfører) og tur til Alcatraz inkludert
   • Fra 21.995,- per person – som over, men også med fly t/r Norge – Los Angeles (med 1 stk innsjekket bagasje)
 • 2 stk på tur:
  • Fra 22.895,- per person i dobbeltrom, med 15 dager på gode hoteller og overnattingssteder samt SUV-leiebil (med forsikringer, GPS og to sjåfører) og tur til Alcatraz inkludert
   • Fra 29.895,- per person – som over, men også med fly t/r Norge – Los Angeles (med 1 stk innsjekket bagasje)

Flyreise kan dere ordne selv om ønskelig, men vi kan hjelpe med fly om dere foretrekker det. Alle priser er fra, og forutsetter ledig kapasitet ved bestilling

Tips en venn eller kollega
Avreise: Kontinuerlig hele året
Antall personer: Ubegrenset
Antall dager: 15
Pris per deltager: NOK Fra 15.995,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Unike reiser

  Route 66 – «moderveien» i USA med Cowboyreiser

  Drømmen om Route 66 er det ikke få som har – selve definisjonen på roadtrip og bilferie En roadtrip langs Route 66 er en reise gjennom både en svunnen tid og en reise til dagens moderne USA. Dere kan oppleve alt fra strendene i California til den mektige prærien i Midtvesten. Ikke minst med noen […]

  Les mer
  Roadtrip

  Bobil ferie i USA

  Amerikanske veier er som skapt for bobil ferie; perfekt for roadtrip og bilferie. Friheten til å stoppe og oppleve det som skjer rett foran deg, er en unik følelse!

  Les mer
  Roadtrip

  Roadtrip langs Stillehavskysten av USA – storbyer og natur

  Det å få oppleve flere av de kuleste storbyene på Stillehavskysten på en og samme tur, betyr at opplevelsene står i kø.

  Les mer
  Roadtrip

  Roadtrip i USA

  Roadtrip i USA – kan det bli bedre? Bilferie og roadtrip er en ferieform vi virkelig elsker! De amerikanske landeveiene er skapt for raodtrip og bilferie/MC/bobil.. Muligheten til å oppleve mange av de mest berømte stedene i USA, eller bortgjemte perlene, på en ferie, er det som gjør roadtrip en slik fantastisk ferieform. Roadtrip er […]

  Les mer