Unike reiser

Din ultimate USA ferie: Fra New York til Florida

Forbered dere på den ultimate USA ferien! Fra de pulserende gatene i New York City til det tropiske paradiset i Key West, denne reisen kombinerer urbane oppdagelser med naturlig skjønnhet. Opplev alt fra kulturelle skatter til eventyrlige fornøyelsesparker.

Denne turen tar dere med på en reise gjennom USA, med stopp i New York, Orlando, Fort Lauderdale, Key West og Miami. Opplev en blanding av kultur, underholdning, avslapning og eventyr som kun USA kan tilby.

Pris fra: 11.759,- per person (se lenger ned alt som er inkludert)

Se også: Roadtrip i USA med Highway 1, Las Vegas og Grand Canyon

New York City: En episk start på deres USA ferie

Start deres USA ferie i New York City, en by som oser av energi og mangfold. Utforsk kjente landemerker som Frihetsgudinnen og Times Square. Kunstelskere bør besøke MoMA og Metropolitan Museum of Art. Nyt en forestilling på Broadway og utforsk byens pulserende nabolag som Greenwich Village.

Dere starter med 3 netter her; perfekt for å oppleve byen som aldri sover. Etter det tar dere flyet til Florida (kan selvsagt lage tur med roadtrip ned til Florida om mer ønskelig)

Orlando: Hjertet av underholdning

I Orlando, et sentralt stopp på deres USA ferie, venter fornøyelsesparker som Disney World og Universal Studios. Utforsk Epcot’s simulatorer og møt sjødyr i Aquatica. Ta en tur til Kennedy Space Center for en smak av romfartens verden, eller spill golf på noen av Floridas fineste baner. Orlando har noe for alle – og dere har 6 døgn her for å oppleve alt dette, men også ha muligheten oppleve Floridas nydelige natur..

Fort Lauderdale: Solrike dager

Fort Lauderdale, ofte kalt “Amerikas Venezia”, tilbyr en roligere side av USA ferien. Nyt solfylte dager på gyldne strender, ta en båttur langs kanalene, og oppdag undervannsverdenen gjennom snorkling. For kunstinteresserte er NSU Art Museum et must, og matelskere vil sette pris på de eksklusive restaurantene. 3 netter er perfekt for å oppleve masse her i Fort Lauderdale.

Key West: Et tropisk avbrekk

Key West tilfører en tropisk dimensjon til deres USA ferie. Besøk Ernest Hemingway’s hjem, og opplev magien ved Mallory Square under solnedgangen. En katamaran tur til Dry Tortugas nasjonalpark er en fantastisk opplevelse, og ikke glem å smake den lokale spesialiteten Key Lime Pie. 2 netter venter i «Karibien»

Miami: En livlig avslutning

Miami er det siste, men minst like spennende stoppet på USA ferien. 3 døgn venter. Utforsk South Beach og nyt byens natteliv. Oppdag kunsten i Wynwood og de kulinariske herlighetene i Little Havana. Shoppingentusiaster vil elske Bayside Marketplace, og de historieinteresserte bør ikke gå glipp av Vizcaya Museum og Gardens.

Denne reisen gjennom USA tilbyr en unik blanding av opplevelser – fra skyskraperne i New York til de solfylte strendene i Miami. Gjør dere klare for en eventyrlig og mangfoldig ferie i USA!

Inkludert, i tillegg til minner for livet, er følgende:

 • 17 flotte overnattinger
 • Frokost inkludert flere steder
 • Leiebil (SUV) i 14 døgn
 • Airboattur på Everglades
 • Våre tips og råd til reisen
 • Kjørerute ordnes i prisen om ønskelig

Pris fra: 11.759,- per person (4 reisende) – egne priser for flere/færre reisende

Vi hjelper med glede med fly om ønskelig. Og reisen kan selvsagt skreddersys til deres ønsker og behov.

Tips en venn eller kollega

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Storbyferie

  Utforsk Florida: Fra Miami til Orlando og Fort Lauderdale

  Klar for en uforglemmelig ferie? Bli med oss på en reise gjennom Florida – fra Miami’s pulserende gater til Orlandos fornøyelsesparker og Fort Lauderdale’s fredfulle strender. Dette er en reise som kombinerer det beste Florida har å tilby! Denne reisen tar deg gjennom tre av Floridas mest ikoniske byer. Start eventyret i Miami med sin […]

  Les mer
  Sol og varme

  Trygg og bekvem leie av feriehus i Florida

  Gjør din Florida-ferie uforglemmelig med vårt brede utvalg av feriehus. Med trygghet som vår prioritet, tilbyr vi kvalitetshus over hele Florida, fra Orlando’s fornøyelsesparker til strendene langs kysten. Nyt friheten og komforten et feriehus gir, med sikkerheten ved å booke gjennom oss. Vårt utvalg av feriehus i Florida spenner fra komfortable leiligheter nær stranda til […]

  Les mer
  Sol og varme

  I 2024 venter deilig badeferie i Florida

  Planlegg din drømmeferie med en badeferie i Florida, hvor solrike dager og krystallklare vann venter. Med Cowboyreiser som din Floridaspesialist, vil du utforske Florida’s beste strender og skjulte skatter. Fra Miami Beachs pulserende liv til Florida Keys’ avslappende paradis, tilbyr vi turer som er skreddersydd for å tilfredsstille alle dine ønsker. Enten du søker etter […]

  Les mer
  Sol og varme

  Opplev magien på en roadtrip i Florida: Sol, strand og moro

  Drømmer du om en uforglemmelig ferie? Bli med på en fantastisk roadtrip i Florida, en 18 dagers reise gjennom statens mest spennende steder! Fra solrike strender i Miami til eventyrlige fornøyelsesparker i Orlando, denne turen har alt du kan ønske deg og mer. Denne roadtripen i Florida tar deg fra Miami’s levende gater til Key […]

  Les mer