Sol og varme

I 2024 venter deilig badeferie i Florida

Planlegg din drømmeferie med en badeferie i Florida, hvor solrike dager og krystallklare vann venter. Med Cowboyreiser som din Floridaspesialist, vil du utforske Florida’s beste strender og skjulte skatter. Fra Miami Beachs pulserende liv til Florida Keys’ avslappende paradis, tilbyr vi turer som er skreddersydd for å tilfredsstille alle dine ønsker. Enten du søker etter familievennlige strender, luksuriøse resorter, eller idylliske perler, er en badeferie i Florida den perfekte blandingen av eventyr og avslapning.

En badeferie i Florida er synonymt med mangfoldige opplevelser. Med våre eksperttips, vil du oppdage de beste strendene og opplevelsene som Florida har å tilby. Fra de livlige gatene i Miami til de rolige strendene i Florida Keys og de sjarmerende kystbyene på vestkysten, er hver destinasjon nøye utvalgt for å sikre en uforglemmelig ferie.

Se også: Din ultimate USA ferie: Fra New York til Florida

Miami Beach: Hjertet av en badeferie i Florida

Start deres badeferie i Florida i Miami Beach, hvor derevil oppleve en perfekt blanding av urban glamour og strandliv. Her finnes alt fra luksuriøse hoteller til enkle strandhytter, alle med umiddelbar tilgang til milelange, hvite sandstrender. South Beach tilbyr ikke bare sol og sjø, men også noen av de beste restaurantene, shoppingmulighetene og et yrende natteliv.

Florida Keys: Avslappet paradis – Karibien i USA

Vanskelig å slå en badeferie i Florida til Florida Keys; en kjede av idylliske øyer som strekker seg fra Key Largo til Key West. Disse øyene byr på en mer avslappet atmosfære, perfekt for de som ønsker å unnslippe hverdagens travelhet. Med små, skjulte strender og et azurblått hav, er dette det ideelle stedet for å nyte stille stunder under palmer.

Fort Lauderdale og Hollywood Beach: Familievennlige favoritter

For en mer tradisjonell badeferie i Florida, besøk Fort Lauderdale og Hollywood Beach. Fort Lauderdale tilbyr både byliv og strender, mens Hollywood Beach er kjent for sin sjarmerende strandpromenade og familievennlige atmosfære. Disse områdene er perfekte for de som ønsker en balansert blanding av avslapning og underholdning.

Gulfkystens perler: Naples, Sarasota og Clearwater Beach

På Floridas vestkyst finner du steder som Naples, Sarasota, St Petes Beach og Clearwater Beach, som alle er utmerkede valg for en badeferie i Florida. Naples, med sine luksuriøse resorter og avslappede sjarm, er en favoritt blant mange. Sarasota, St Petes Beach og Siesta Key tilbyr noen av USAs beste strender, mens Clearwater Beach er kjent for sin vakre promenade og nærhet til Tampa.

Florida Panhandle: Den ukjente juvelen for badeferie i Florida

For en unik badeferie i Florida, utforsk Florida Panhandle. Dette området er kjent for sin sørstatskultur, nydelig mat, og færre turister. Steder som Panama City og Pensacola tilbyr vakre strender og en autentisk opplevelse av Floridas sjarm.

Hver av disse destinasjonene er nøye utvalgt av Cowboyreiser for å gi deg den beste opplevelsen av en badeferie i Florida. Med vår hjelp, kan du skape minner som varer livet ut, enten det er på de livlige strendene i Miami eller de rolige badevikene i Florida Keys.

Priser og hva vi kan tilby:

Priser starter fra noen hundrelapper per dag og oppover – alt handler om plassering, standard og tilgjengelighet. Nettopp slik vi tilpasser til dere! Vi ordner leiebil og opplevelser! Skreddersydd til deres ønsker.

Vi har enorm mengde hus, hoteller, leiebiler, opplevelser; vi finner noe som passer de fleste budsjett, både for leiebiler, aktiviteter/opplevelser og overnatting. Kontakt oss på post@cowboyreiser.no / 48 45 02 22

Tips en venn eller kollega

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Sol og varme

  Trygg og bekvem leie av feriehus i Florida

  Gjør din Florida-ferie uforglemmelig med vårt brede utvalg av feriehus. Med trygghet som vår prioritet, tilbyr vi kvalitetshus over hele Florida, fra Orlando’s fornøyelsesparker til strendene langs kysten. Nyt friheten og komforten et feriehus gir, med sikkerheten ved å booke gjennom oss. Vårt utvalg av feriehus i Florida spenner fra komfortable leiligheter nær stranda til […]

  Les mer
  Unike reiser

  Din ultimate USA ferie: Fra New York til Florida

  Forbered dere på den ultimate USA ferien! Fra de pulserende gatene i New York City til det tropiske paradiset i Key West, denne reisen kombinerer urbane oppdagelser med naturlig skjønnhet. Opplev alt fra kulturelle skatter til eventyrlige fornøyelsesparker. Denne turen tar dere med på en reise gjennom USA, med stopp i New York, Orlando, Fort […]

  Les mer
  Sol og varme

  Opplev magien på en roadtrip i Florida: Sol, strand og moro

  Drømmer du om en uforglemmelig ferie? Bli med på en fantastisk roadtrip i Florida, en 18 dagers reise gjennom statens mest spennende steder! Fra solrike strender i Miami til eventyrlige fornøyelsesparker i Orlando, denne turen har alt du kan ønske deg og mer. Denne roadtripen i Florida tar deg fra Miami’s levende gater til Key […]

  Les mer
  Storbyferie

  Utforsk Florida: Fra Miami til Orlando og Fort Lauderdale

  Klar for en uforglemmelig ferie? Bli med oss på en reise gjennom Florida – fra Miami’s pulserende gater til Orlandos fornøyelsesparker og Fort Lauderdale’s fredfulle strender. Dette er en reise som kombinerer det beste Florida har å tilby! Denne reisen tar deg gjennom tre av Floridas mest ikoniske byer. Start eventyret i Miami med sin […]

  Les mer