Sol og varme

Trygg og bekvem leie av feriehus i Florida

Gjør din Florida-ferie uforglemmelig med vårt brede utvalg av feriehus. Med trygghet som vår prioritet, tilbyr vi kvalitetshus over hele Florida, fra Orlando’s fornøyelsesparker til strendene langs kysten. Nyt friheten og komforten et feriehus gir, med sikkerheten ved å booke gjennom oss.

Vårt utvalg av feriehus i Florida spenner fra komfortable leiligheter nær stranda til luksuriøse hus med svømmebasseng i Orlando. Vi sikrer at hvert hus møter våre høye standarder, og vi står klare til å hjelpe hvis noe skulle oppstå, slik at du kan nyte ferien med full trygghet.

Les også: Opplev magien på en roadtrip i Florida: Sol, strand og moro

Feriehus i Florida: Komfort og trygghet

Når du leier et feriehus i Florida gjennom oss, får du mer enn bare en feriebolig; du får en trygghet på at ferien blir slik du forventer. Vårt utvalg omfatter alt fra familievennlige hus nær Orlando’s fornøyelsesparker til idylliske strandhus. Med oss er du sikret et kvalitetshus fra anerkjente leverandører.

Orlando: Ditt drømmehus venter

I Orlando tilbyr vi et mangfold av feriehus i Florida, fra rimelige alternativer til luksuriøse boliger med alle fasiliteter. Våre hus ligger perfekt til for besøk til Disneyworld og Universal Studios, og med svømmebasseng og komfort, er det den ideelle base for familien. Husene våre har alt fra egne svømmebasseng, lekerom, kino og ligger oftest på resorter med flotte fasiliteter. Feriehus i Orlando er ofte god pris på; og vi har bodd på flere områder selv, og vet hva som kan passe dere.

Uforglemmelige strender og feriehus

Florida’s kystlinje er bestrødd med perler av feriehus, spesielt langs den fredelige vestkysten. Enten du drømmer om å våkne opp i et herlig feriehus til bølgesus, eller foretrekker en leilighet i nærheten av strendene ved f.eks. St Petes Beach; Clearwater og Naples, har vi alternativene. Vi sørger for at du får det beste huset til den beste prisen.

Sørøst Florida: En perfekt kombinasjon

I sørøst Florida kombinerer våre feriehus i Florida strandliv med byens pulserende liv. Nyt dagen ved stranden, og utforsk byer som Miami og Fort Lauderdale om kvelden. Våre ferieleiligheter her er ideelle for de som ønsker å kombinere sol, bad og byliv.

Skjulte skatter i Floridas Panhandle

Oppdag mindre kjente, men sjarmerende områder som Floridas Panhandle. Her finner du en ekte sørstatsfølelse med deilige strender og sjarmerende byer som Panama City og Destin. Våre ferieboliger og leiligheter i dette området byr på en unik og autentisk Florida-opplevelse.

Karibiske vibber i Florida Keys

For en smak av Karibien, uten å forlate USA, velg et av våre feriehus i Florida Keys. Fra Key West til Marathon, tilbyr vi alt fra koselige feriehus, leiligheter til luksuriøse strandboliger. Selv om det er en anelse dyrere, er det ofte verdt det for den unike opplevelsen.

Våre leiligheter og feriehus i Florida tilbyr mer enn bare et sted å bo; de gir en trygg og komfortabel base for din drømmeferie. Uansett hvor du velger å bo, kan du stole på oss for kvalitet, komfort og en bekymringsløs ferie. Vi har et stort utvalg feriehus; fra rimeligste som er uspesifiserte hus til de herligste spesifiserte hus. Vi har noe for alle, og her leier du trygt for ferien din.

Ta kontakt med oss på post@cowboyreiser.no eller 48 45 02 22 for feriehus booking!
Tips en venn eller kollega
Antall personer: 1-200

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Sol og varme

  Opplev magien på en roadtrip i Florida: Sol, strand og moro

  Drømmer du om en uforglemmelig ferie? Bli med på en fantastisk roadtrip i Florida, en 18 dagers reise gjennom statens mest spennende steder! Fra solrike strender i Miami til eventyrlige fornøyelsesparker i Orlando, denne turen har alt du kan ønske deg og mer. Denne roadtripen i Florida tar deg fra Miami’s levende gater til Key […]

  Les mer
  Unike reiser

  Din ultimate USA ferie: Fra New York til Florida

  Forbered dere på den ultimate USA ferien! Fra de pulserende gatene i New York City til det tropiske paradiset i Key West, denne reisen kombinerer urbane oppdagelser med naturlig skjønnhet. Opplev alt fra kulturelle skatter til eventyrlige fornøyelsesparker. Denne turen tar dere med på en reise gjennom USA, med stopp i New York, Orlando, Fort […]

  Les mer
  Storbyferie

  Utforsk Florida: Fra Miami til Orlando og Fort Lauderdale

  Klar for en uforglemmelig ferie? Bli med oss på en reise gjennom Florida – fra Miami’s pulserende gater til Orlandos fornøyelsesparker og Fort Lauderdale’s fredfulle strender. Dette er en reise som kombinerer det beste Florida har å tilby! Denne reisen tar deg gjennom tre av Floridas mest ikoniske byer. Start eventyret i Miami med sin […]

  Les mer
  Sol og varme

  I 2024 venter deilig badeferie i Florida

  Planlegg din drømmeferie med en badeferie i Florida, hvor solrike dager og krystallklare vann venter. Med Cowboyreiser som din Floridaspesialist, vil du utforske Florida’s beste strender og skjulte skatter. Fra Miami Beachs pulserende liv til Florida Keys’ avslappende paradis, tilbyr vi turer som er skreddersydd for å tilfredsstille alle dine ønsker. Enten du søker etter […]

  Les mer