Sol og varme

Opplev magien på en roadtrip i Florida: Sol, strand og moro

Drømmer du om en uforglemmelig ferie? Bli med på en fantastisk roadtrip i Florida, en 18 dagers reise gjennom statens mest spennende steder! Fra solrike strender i Miami til eventyrlige fornøyelsesparker i Orlando, denne turen har alt du kan ønske deg og mer.

Denne roadtripen i Florida tar deg fra Miami’s levende gater til Key Wests avslappede atmosfære, videre til de slående strendene langs Floridas vestkyst og avslutter i den sjarmerende byen Fort Lauderdale. Vi har inkludert opplevelser med både airboattur på Everglades og ikke minst, et besøk ved Kennedy Space Center Visitor Complex. Med skreddersydde ruter passer denne reisen perfekt for enhver reiselysten, enten du reiser med eller uten barn.

Pris fra: 14.399,- per person (se lenger ned alt som er inkludert)

Se også: Utforsk Florida: Fra Miami til Orlando og Fort Lauderdale

Miami: Hjertet av Florida

Start deres roadtrip i Florida med et opphold i Miami, en by kjent for sine art deco-bygninger og livlige strender. Utforsk South Beach, kjent for sin fantastiske kystlinje, pulserende natteliv og eksklusive shoppingmuligheter. Miami er ikke bare strender; besøk kulturelle steder som Little Havana for en smak av Cubas rike kultur. 3 deilige dager ved Miami Beach.

Magisk kjøretur til Key West

Når dere henter deres leiebil, starter en fantastisk kjøretur nedover Overseas Highway, en rute som tar dere gjennom en rekke pittoreske øyer. Key West byr på en unik blanding av historie, kultur og avslapning. Ikke gå glipp av Key Lime Pie, et lokalt kulinarisk høydepunkt! 2 netter venter i Florida Keys.

Vestkystens perler

Deretter fortsetter deres roadtrip i Florida mot vestkysten, kjent for sine idylliske strender og sjarmerende småbyer. St. Petes Beach er et høydepunkt, med sine kritthvite strender og et mylder av aktiviteter fra golf til dagsturer til Tampa. Dette er en Floridareiser by Cowboyreiser strandfavoritt!

4 herlige netter her ved de nydelige strendene langs Gulfkysten av Florida.

Orlandos eventyrverden

Ingen roadtrip i Florida er komplett uten et besøk til Orlando, et paradis for både barn og voksne. Området frister med verdensberømte fornøyelsesparker som Disneyworld og Universal Studios, samt et rikt utvalg av restauranter og golfbaner. Vi kan ordne med billetter til det meste, og sammen med vår «tips og triks» blir turen til enhver fornøyelsespark svært enkel. Er dere klar for alligatorer, dyreliv og fantastisk spenning; vi har inkludert airboat tur på Everglades i prisen!

Kennedy Space Center Visitor Complex er NASAs oppskytnings senter for romraketter samt deres forskningssenter. Her får dere muligheten reise inn og oppdage alt fra romferger, raketter og av og til også muligheten møte en av astronautene – en spennende dag for voksne og barn. Et besøk til Kennedy Space Center Visitor Complex huskes for livet, og er perfekt for både voksne og barn.

Her bor dere sentralt og godt i 7 netter – perfekt for alt Orlando har å by på.

Avslutning i Fort Lauderdale

Roadtripen avrundes i Fort Lauderdale, en by kjent for sine nydelige strender og avslappende atmosfære. Nyt de siste dagene av din Florida-reise med shopping, strandliv og kanskje en tur til Everglades før hjemreisen. Hva med kanskje USAs beste iskrem? Vi har masse tips og råd til deres to siste døgn her ved Fort Lauderdale. Etter dette går dessverre turen hjemover..

Dette er roadtripen i Florida som byr på uforglemmelige opplevelser og minner for livet. Bli med på en reise som tar dere gjennom statens mest spektakulære landskap og opplevelser!

Inkludert, i tillegg til minner for livet, er følgende:

 • 18 flotte overnattinger
 • Frokost inkludert flere steder
 • Leiebil (SUV) i 15 døgn
 • Airboattur på Everglades
 • Billetter til Kennedy Space Center Visitor Complex for alle sammen
 • Våre tips og råd til reisen
 • Kjørerute ordnes i prisen om ønskelig

Pris fra: 14.399,- per person (4 reisende) – egne priser for flere/færre reisende

Vi hjelper med glede med fly om ønskelig. Og reisen kan selvsagt skreddersys til deres ønsker og behov.

Tips en venn eller kollega
Antall personer: 1-200
Antall dager: 18
Pris per deltager: NOK fra 14.399,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Unike reiser

  Din ultimate USA ferie: Fra New York til Florida

  Forbered dere på den ultimate USA ferien! Fra de pulserende gatene i New York City til det tropiske paradiset i Key West, denne reisen kombinerer urbane oppdagelser med naturlig skjønnhet. Opplev alt fra kulturelle skatter til eventyrlige fornøyelsesparker. Denne turen tar dere med på en reise gjennom USA, med stopp i New York, Orlando, Fort […]

  Les mer
  Sol og varme

  Trygg og bekvem leie av feriehus i Florida

  Gjør din Florida-ferie uforglemmelig med vårt brede utvalg av feriehus. Med trygghet som vår prioritet, tilbyr vi kvalitetshus over hele Florida, fra Orlando’s fornøyelsesparker til strendene langs kysten. Nyt friheten og komforten et feriehus gir, med sikkerheten ved å booke gjennom oss. Vårt utvalg av feriehus i Florida spenner fra komfortable leiligheter nær stranda til […]

  Les mer
  Storbyferie

  Utforsk Florida: Fra Miami til Orlando og Fort Lauderdale

  Klar for en uforglemmelig ferie? Bli med oss på en reise gjennom Florida – fra Miami’s pulserende gater til Orlandos fornøyelsesparker og Fort Lauderdale’s fredfulle strender. Dette er en reise som kombinerer det beste Florida har å tilby! Denne reisen tar deg gjennom tre av Floridas mest ikoniske byer. Start eventyret i Miami med sin […]

  Les mer
  Sol og varme

  I 2024 venter deilig badeferie i Florida

  Planlegg din drømmeferie med en badeferie i Florida, hvor solrike dager og krystallklare vann venter. Med Cowboyreiser som din Floridaspesialist, vil du utforske Florida’s beste strender og skjulte skatter. Fra Miami Beachs pulserende liv til Florida Keys’ avslappende paradis, tilbyr vi turer som er skreddersydd for å tilfredsstille alle dine ønsker. Enten du søker etter […]

  Les mer