Storbyferie

Utforsk Florida: Fra Miami til Orlando og Fort Lauderdale

Klar for en uforglemmelig ferie? Bli med oss på en reise gjennom Florida – fra Miami’s pulserende gater til Orlandos fornøyelsesparker og Fort Lauderdale’s fredfulle strender. Dette er en reise som kombinerer det beste Florida har å tilby!

Denne reisen tar deg gjennom tre av Floridas mest ikoniske byer. Start eventyret i Miami med sin unike blanding av strandliv og storbykultur, fortsett til Orlando for uforglemmelige fornøyelsesparker, og avslutt i den sjarmerende byen Fort Lauderdale med avslapping og shopping.

Pris fra: 9.899,- per person (se lenger ned alt som er inkludert)

Se også: Opplev magien på en roadtrip i Florida: Sol, strand og moro

Miami: Der eventyret starter

Miami, kjent for South Beach, sol og et mangfold av kulturelle opplevelser, er den perfekte starten på din Florida-reise. Utforsk det pulserende livet i både Miami og Miami Beach, fra kjendisspotting og utsøkt mat på South Beach til de roligere områdene i Surfside og North Beach. Ikke glem å besøke Little Havana for en autentisk kulturell opplevelse. 4 netter på Miami Beach er en perfekt start.

Veien til Orlando: En reise med muligheter

Etter noen dager i Miami, går turen nordover til Orlando. Kjøreturen kan være en opplevelse i seg selv – velg mellom den raske I-95 eller den maleriske US Route 1. På veien kan dere nyte amerikanske dinere og sjarmerende småbyer som West Palm Beach.

Orlando: Et paradis for store og små

Orlando er et mekka for fornøyelsesparker og tilbyr noe for enhver smak. Fra Disney World til Universal Studios og Seaworld, er det nok av spenning for alle aldre. I tillegg kan du nyte shopping, badeland, og en avslappende dag ved bassenget. 7 netter venter her for å oppdage alt som finnes, fra natur, shopping og opplevelser.

Avslutning i Fort Lauderdale: Sol og avslapning

Reisen avsluttes i Fort Lauderdale, kjent for sine vakre strender og rolige atmosfære. Her kan dere velge å kjøre direkte ned, eller ta en naturskjønn rute langs kysten. Opplev alt fra shopping i USAs største outlet til alligator-safari i Everglades. Avslutt reisen med å smake på USAs beste iskrem, et steinkast fra Fort Lauderdale.

Denne reisen gjennom Florida tilbyr en perfekt blanding av eventyr, kultur, avslapping og uforglemmelige opplevelser. Bli med på en reise som vil etterlate dere med minner for livet!

Inkludert, i tillegg til minner for livet, er følgende:

 • 14 flotte overnattinger
 • Frokost inkludert flere steder
 • Leiebil (SUV) i 10 døgn
 • Våre tips og råd til reisen
 • Kjørerute ordnes i prisen om ønskelig

Pris fra: 9.899,- per person (4 reisende) – egne priser for flere/færre reisende

Vi hjelper med glede med fly om ønskelig. Og reisen kan selvsagt skreddersys til deres ønsker og behov.

Tips en venn eller kollega
Antall personer: 1-200
Antall dager: 14
Pris per deltager: NOK fra: 9.899,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Unike reiser

  Din ultimate USA ferie: Fra New York til Florida

  Forbered dere på den ultimate USA ferien! Fra de pulserende gatene i New York City til det tropiske paradiset i Key West, denne reisen kombinerer urbane oppdagelser med naturlig skjønnhet. Opplev alt fra kulturelle skatter til eventyrlige fornøyelsesparker. Denne turen tar dere med på en reise gjennom USA, med stopp i New York, Orlando, Fort […]

  Les mer
  Sol og varme

  Opplev magien på en roadtrip i Florida: Sol, strand og moro

  Drømmer du om en uforglemmelig ferie? Bli med på en fantastisk roadtrip i Florida, en 18 dagers reise gjennom statens mest spennende steder! Fra solrike strender i Miami til eventyrlige fornøyelsesparker i Orlando, denne turen har alt du kan ønske deg og mer. Denne roadtripen i Florida tar deg fra Miami’s levende gater til Key […]

  Les mer
  Sol og varme

  Trygg og bekvem leie av feriehus i Florida

  Gjør din Florida-ferie uforglemmelig med vårt brede utvalg av feriehus. Med trygghet som vår prioritet, tilbyr vi kvalitetshus over hele Florida, fra Orlando’s fornøyelsesparker til strendene langs kysten. Nyt friheten og komforten et feriehus gir, med sikkerheten ved å booke gjennom oss. Vårt utvalg av feriehus i Florida spenner fra komfortable leiligheter nær stranda til […]

  Les mer
  Sol og varme

  I 2024 venter deilig badeferie i Florida

  Planlegg din drømmeferie med en badeferie i Florida, hvor solrike dager og krystallklare vann venter. Med Cowboyreiser som din Floridaspesialist, vil du utforske Florida’s beste strender og skjulte skatter. Fra Miami Beachs pulserende liv til Florida Keys’ avslappende paradis, tilbyr vi turer som er skreddersydd for å tilfredsstille alle dine ønsker. Enten du søker etter […]

  Les mer