Roadtrip

Roadtrip med Las Vegas og fantastisk ørkenresort

Det å reise på roadtrip vil nesten alltid bli noe ekstraordinært! Med oss får dere oppleve de beste restauranter, show, aktiviteter og hoteller.

En roadtrip mener vi bør inneholde litt forskjellig, og har derfor lagt opp til at mange ønsker kan bli oppfylt på en og samme tur; roadtrip, storby og «galskap» i Las Vegas og deilige dager på luksusresort midt i fantastisk natur. Ja, deler av denne turen er den samme som Brad Pitt og Angelina Jolie hadde på sin bryllupsreise..

Se også: Roadtrip i verdensklasse!

Denne turen har vi selv opplevd, og kan derfor love dere en fantastisk roadtrip! Å ankomme Las Vegas er surrealistisk. Midt i ørkenen ligger det en svær by, med de flotteste og største hoteller dere kan tenke dere. Og her tenker vi en perfekt start på en roadtrip kan være!

Vdara Resort

Vi er veldig glad i Vdara Resort midt på «stripen» i Las Vegas. Hotellet har bare suiter, så dere kan trekke dere tilbake til deres egne oase, på deres flotte suite. Hotellet er et av få hotell i Las Vegas uten casino, og det kan være deilig i en slik anledning. I og med det er midt på «stripen», kan dere oppsøke alt innen noen minutters gange uansett!

I Las Vegas kan dere virkelig få nyte det gode liv. Restaurantene er de aller beste, og showene er nesten ikke til å tro! Selv har vi vært på flere show som f.eks. KA med Cirque de Solei, og opplevd verdenskjente artister som spiller i byen nesten daglig. Vi har alltid noen gode tips som kan sørge for at deres roadtrip blir helt spesiell!

Amangiri

Etter noen dager er det godt å komme seg ut av storbyen, og dere kaster dere i bilen og vender nordøstover. Inne blant de fantastiske nasjonalparkene i sør-Utah finner dere spektakulære Amangiri! Denne resorten er noe av det hotteste på jorden; og her strømmer kjendisene til. Og nå også dere!

Amangiri ligger nydelig til i ørkenen, og har fantastisk mat, vin og aktiviteter i massevis. Her lover vi at dere finner roen til å nyte hverandre og omgivelsene rundt dere! Svømmebassenget ved Amangiri er kanskje noe av det flotteste bassenget vi har sett i vårt liv; der det snirkler seg rundt en fantastisk fjellformasjon. SPEKTAKULÆRT! Rommene er råe, og noe dere garantert husker resten av livet. På balkong deres kan dere ha fyr i peisen om kvelden, og bare nyte utsikten og lydene fra naturen..

Området rundt Amangiri består også av de flotteste nasjonalparker, og en tur innom nordsiden av Grand Canyon er en opplevelse dere nok husker lenge..

La oss hjelpe dere med enhver roadtrip; vi har tross alt vært på roadtrip mange ganger selv.

Alle våre roadtrips / bilferier kan du og reise med MC eller bobil. Spør oss om tilbud!

Pris: fra 33.899,- per person i dobbeltrom, 7 netter ved Vdara Resort, leiebil i 3 dager og 3 netter ved Amangiri Resort

Flyreise tilkommer. Vi hjelper dere gjerne om ønskelig.

Tips en venn eller kollega
Nivå:
Avreise: Kontinuerlig avreise
Antall personer: Ubegrenset
Antall dager: 10
Pris per deltager: NOK fra 33.899,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Roadtrip

  Roadtrip langs Stillehavskysten av USA – storbyer og natur

  Det å få oppleve flere av de kuleste storbyene på Stillehavskysten på en og samme tur, betyr at opplevelsene står i kø.

  Les mer
  Eventyrlystne

  4×4 offroad tur i den Amerikanske villmarken

  Se for dere den flotteste naturen USA har å by på, og dere har den beste tilgangen siden dere kommer med egen guide og kjører som en av svært få firehjulstrekkere gjennom disse fantastiske områdene. Her er det normalt helt utilgjengelig utenom til fots, men ikke nå lenger!

  Les mer
  Storbyferie

  Highway 1 i California – kanskje verdens beste roadtrip

  Highway 1 er en drøm for svært mange, og denne turen har vi selv gjort, og å oppleve California på denne måten vil vi virkelig anbefale! Highway 1 mellom Los Angeles og San Francisco er en legendarisk roadtrip, hvor man opplever noe av det beste California har å by på. Med denne turen har vi […]

  Les mer