Roadtrip

Bobil ferie i USA

Amerikanske veier er som skapt for bobil ferie; perfekt for roadtrip og bilferie. Friheten til å stoppe og oppleve det som skjer rett foran deg, er en unik følelse!

Gjennom våre samarbeidspartnere har vi ordnet priser som gjør at du alltid kommer bedre ut ved å bestille bobil av oss, enn å ordne det selv! Det er vi skikkelig stolt av.. Perfekt til din roadtrip! Vi har bobiler i alle størrelser, fra mindre for 2-4 personer og opptil campingbuss. Campingbuss i USA kan til og med kjøres på norsk «bil»serfikat (klasse B)!

Les også: Roadtrip i USA med Highway 1, Las Vegas og Grand Canyon

Å reise på bobilferie er en fantastisk opplevelse, og vi i Cowboyreiser oppfordrer med glede, så mange som mulig til å oppleve nettopp det. Du henter bobilen hos våre gode samarbeidspartnere, og kort tid etter er du på veien og opplevelsene står i kø. Friheten til å reise dit du vil, når du vil, er nok noe veldig mange vil verdsette. Vi har bobiler hvor alt av nødvendig utstyr og fri kilometer er inkludert, så du ikke trenger å bekymre deg for annet enn hvor turen går og å fylle mat og drikke!

Vi har masse flotte forslag til turer, og de kan starte nesten hvor som helst. Ønsker du oppleve Sørstatene, Florida, Route 66, California med f.eks. Highway 1 eller nydelige fjellstater som Montana og Idaho? Eller kanskje den ultimate turen; kyst til kyst hvor du krysser hele USA!

Pris fra: 9.900,- og oppover per uke for opptil 4 personer, og pris avhenger av størrelse og type (da med bobil i en uke, fri kjørelengde, kjøkkenutstyr, håndklær og sengetøysett samt alle nødvendige forsikringer)

Vi kan hjelpe med det meste, og ønsker du kombinere bobilferie med noe annet; sol og badeferie, fornøyelsesparker, ranch eller annet, hjelper vi med glede!

Tips en venn eller kollega
Avreise: Kontinuerlig avreise
Antall personer: 1-8
Pris per deltager: NOK Fra 9.000,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Unike reiser

  Fantastisk roadtrip i Rocky Mountains

  Denne roadtripen lar dere oppleve noen av de flotteste høydepunktene Rocky Mountains har å by på. Turen lar dere oppleve Mount Rushmore, Yellowstone og flere legendariske cowboybyer! Dette er virkelig det ekte og genuine USA.. Naturopplevelsene er fantastisk, men også gjestfriheten kommer til å sitte igjen i minnene i lang tid.. Her finner dere alt […]

  Les mer
  Roadtrip

  Roadtrip langs Stillehavskysten av USA – storbyer og natur

  Det å få oppleve flere av de kuleste storbyene på Stillehavskysten på en og samme tur, betyr at opplevelsene står i kø.

  Les mer
  Unike reiser

  Cowboytur i verdensklasse!

  Dette er en ekte Cowboytur i verdensklasse i USA! Og det er noen få plasser i USA vi anser som råere enn de andre!

  Les mer
  Unike reiser

  Route 66 – «moderveien» i USA med Cowboyreiser

  Drømmen om Route 66 er det ikke få som har – selve definisjonen på roadtrip og bilferie En roadtrip langs Route 66 er en reise gjennom både en svunnen tid og en reise til dagens moderne USA. Dere kan oppleve alt fra strendene i California til den mektige prærien i Midtvesten. Ikke minst med noen […]

  Les mer