Roadtrip

Bobil ferie i USA

Amerikanske veier er som skapt for bobil ferie; perfekt for roadtrip og bilferie. Friheten til å stoppe og oppleve det som skjer rett foran deg, er en unik følelse!

Gjennom våre samarbeidspartnere har vi ordnet priser som gjør at du alltid kommer bedre ut ved å bestille bobil av oss, enn å ordne det selv! Det er vi skikkelig stolt av.. Perfekt til din roadtrip! Vi har bobiler i alle størrelser, fra mindre for 2-4 personer og opptil campingbuss. Campingbuss i USA kan til og med kjøres på norsk «bil»serfikat (klasse B)!

Les også: Kombinasjon av storbyferie og roadtrip er perfekt på veskysten av USA!

Å reise på bobilferie er en fantastisk opplevelse, og vi i Cowboyreiser oppfordrer med glede, så mange som mulig til å oppleve nettopp det. Du henter bobilen hos våre gode samarbeidspartnere, og kort tid etter er du på veien og opplevelsene står i kø. Friheten til å reise dit du vil, når du vil, er nok noe veldig mange vil verdsette. Vi har bobiler hvor alt av nødvendig utstyr og fri kilometer er inkludert, så du ikke trenger å bekymre deg for annet enn hvor turen går og å fylle mat og drikke!

Vi har masse flotte forslag til turer, og de kan starte nesten hvor som helst. Ønsker du oppleve Sørstatene, Florida, Route 66, California med f.eks. Highway 1 eller nydelige fjellstater som Montana og Idaho? Eller kanskje den ultimate turen; kyst til kyst hvor du krysser hele USA!

Pris fra: 9.000,- per uke for opptil 4 personer, og pris avhenger av størrelse og type (da med bobil i en uke, fri kjørelengde, kjøkkenutstyr, håndklær og sengetøysett samt alle nødvendig forsikringer)

Vi kan hjelpe med det meste, og ønsker du kombinere bobilferie med noe annet; sol og badeferie, fornøyelsesparker, ranch eller annet, hjelper vi med glede!

Tips en venn eller kollega
Nivå:
Avreise: Kontinuerlig avreise
Antall personer: 1-8

Få et tilbud på denne reisen!

Kontakt meg på:

LIGNENDE TURER

Roadtrip

Roadtrip langs Stillehavskysten av USA – storbyer og natur

Det å få oppleve flere av de kuleste storbyene på Stillehavskysten på en og samme tur, betyr at opplevelsene står i kø.

Les mer
Roadtrip

Roadtrip med Las Vegas og fantastisk ørkenresort

Det å reise på roadtrip vil nesten alltid bli noe ekstraordinært! Med oss får dere oppleve de beste restauranter, show, aktiviteter og hoteller.

Les mer
Cowboytur

Cowboytur i verdensklasse!

Dette er en ekte Cowboytur i verdensklasse i USA! Og det er noen få plasser i USA vi anser som råere enn de andre!

Les mer
Sol og varme

Sol og badeferie ved San Diego

Vi digger San Diego og området rundt! Ønsker vi selv å reise på sol og badeferie, vil vårt valg gjerne være San Diego området. Varmt og godt mer eller mindre hele året.

Les mer