Unike reiser

Fantastisk roadtrip i Rocky Mountains

Denne roadtripen lar dere oppleve noen av de flotteste høydepunktene Rocky Mountains har å by på. Turen lar dere oppleve Mount Rushmore, Yellowstone og flere legendariske cowboybyer! Dette er virkelig det ekte og genuine USA..

Naturopplevelsene er fantastisk, men også gjestfriheten kommer til å sitte igjen i minnene i lang tid.. Her finner dere alt fra storbyen Denver til en av de flotteste cowboybyene som finnes; Jackson i Wyoming. For mange vil en dog en tur til Yellowstone og Mount Rushmore stå igjen som store høydepunkt! Dette er turen for dere som vil oppleve masse, men ikke stresse.. 

Pris fra: 17.995,- per person (se lenger ned i reisebeskrivelsen alt som er inkludert)


Se også: Naturopplevelser i verdensklasse

Denver – en storby like ved Rocky Mountains

Denver er første og siste stopp inn og ut av denne turen, og er veldig enkelt å reise fra Norge til. Icelandair har bl.a. meget gode ruter hele året. Byen i seg selv har et veldig hyggelig sentrumsområde, som er veldig kjekt å oppleve på egenhånd. I sentrum finner dere også Elitch Gardens fornøyelsespark, og denne har vi selvsagt ordet med billetter til – en perfekt start på roadtripen gjennom Rocky Mountains! Om dere drømmer om outletshopping eller en konsert i Red Rocks Amfiet, hjelper vi selvsagt med det – Denver har mye å by på!

Prærien, Mount Rushmore og cowboyer står for tur

Etter et par rolige dager rundt Denver, går turen ut over den amerikanske prærien. Den er svær og vakker på sin helt særegne måte, og turen tar dere til første stopp som er den gamle cowboybyen Cheyenne. Denne byen er kjent for rodeoen sin i juli, samt et fantastisk flott westernmuseum vi selv var veldig imponert over! Dere vil bo i et ekte historisk westernhotell. Etter en dag her, er turen moden for Black Hills og området ved Mount Rushmore!

Innkjøringen til dette nydelige området er helt spesielt, og en tur gjennom Custer State Park er absolutt å anbefale. Her kommer bisonen helt inn til bilen!

Området som kalles Black Hills inneholder utrolig mye, og dere får 3 dager her til å oppleve alt som finnes. Her finner dere nevnte Custer State Park, Sturgis (motorsykkelmekka) samt nasjonalparken Wind Cave. Men også legendariske cowboybyen Deadwood, hvor flere av de gamle westernheltene ligger begravet. Denne byen er selvsagt svært kjent for mange fra HBO tv-serien i tillegg!

Bilderesultater for deadwood downtown"

Men for de fleste er et besøk til Mount Rushmore og Crazy Horse Memorial noe på enhver «bucket list». Og de skuffer ikke! Fantastisk monumenter, med fascinerende historie.. Med at vi alltid sørger for perfekt beliggenhet rundt Black Hills, går dere ikke glipp av noe de neste par dagene..

Yellowstone venter like «rundt hjørnet»

Videre går turen over Wyomings endeløse prærie, og dere får en natt på veien mot Cody og Yellowstone. Mellom Black Hills og Yellowstone finnes flere legendariske cowboybyer, og som har en utrolig sjarm.. Og en natt i f.eks. Sheridan eller Buffalo vil ikke være å forakte!

Før dere kommer inn i Yellowstone, må dere besøke Cody – en herlig liten by med røttene knyttet til cowboy og western. Her finner dere bl.a. Buffalo Bill Center of the West, et flott westernmuseum. Men for mange vil bare det å bo et par dager på et av USAs mest sjarmerende hotell, Chamberlin Inn, by på en herlig opplevelse..

Bilderesultater for chamberlin inn cody wy"

Etter en dag her, går turen endelig inn i Yellowstone. USAs Serengeti! Selv var vi her sommeren 2019, og kan ikke vente til å reise tilbake. Flora og fauna man knapt finner annet sted.. Det å oppleve mektige geysirer, geotermiske områder og samtidig dyreliv «av en annen verden» er stort! Her finner en hjemmet til bison, ulv, flere typer bjørn (bl.a. gizzly), elg, fjellgeit og masse mer. Vi hjelper selvsagt, om ønskelig, med guide som virkelig vet hvor en kan finne alle dyrene.. Old Faithful Geysir finner dere selvsagt også her i Yellowstone. FOR EN NASJONALPARK!

Jackson – USAs kuleste småby?

Etter et par dager i Yellowstone, står turen for en tur til Jackson (også kjent som Jackson Hole). Dette er en virkelig flott liten by! Cowboyhistorikken kjennes overalt, og på ettermiddagene om sommeren er det til og med god gammeldags «shut out» og «kamper» mellom diverse cowboyer i gatene. På kvelden kan dere ta turen på en god gammeldags «barbeque» – American Style!

Jackson er kjent som en av de beste stedene i verden for skikjøring og naturopplevelser på vinteren, men er også en fantastisk by på sommeren. Vi var selv her sommeren 2019, og det er kanskje den småbyen i USA vi har forelsket oss mest i.. Og det sier litt! Flotte små lokalt drevne restauranter og barer, flotte hotell og et vell av aktiviteter å finne på. En tur til Grand Teton Nasjonalpark er et must – Rocky Mountains på sitt vakreste. Men også en tur til f.eks. Snow King Mountain Resort hvor dere finner «berg og dalbane» på sommeren, hinderløyper, gondolbane og masse annet moro for hele familien!

Jackson er en ganske komplett «pakke» – her blir dere ikke skuffet!

Turen går så i retning en av Colorados mest sjarmerende byer

Etter deilige dager i Jackson er det på tide vende mot Colorado igjen, og inn mot Steamboat Springs. Steamboat Springs er, som Jackson, en deilig vinterdestinasjon. Men på sommeren er den kjent for sin rodeo, sin fantastiske natur og sjarm. Her kan dere oppleve Steamboat Lake med båt f.eks, varme kilder eller gå flotte turer i de magiske fjellene dere finner her..

Bilderesultater for steamboat springs summer"

Denne delen av Rockies er så utrolig vakker! Noen rolige dager her før hjemreise er perfekt..

Turen avsluttes med en natt i Denver-området – perfekt for «siste minutts»-shopping eller bare for kos!

Cowboyreiser og denne herlige turen

Gjennom Cowboyreiser kan denne turen i Rocky Mountains kjøres med egen leiebil eller med egen MC. Vi skreddersyr alle våre turer, og derfor tilpasser vi ruten slik at dere kan få den slik dere vil og drømmer om. Ønsker dere bare oppleve deler av ruten, ja så er det selvsagt helt i orden også. Vi har fokus på å tilpasse nøyaktig slik at det blir optimalt for alle typer reisende!

Priser fra (det er mulig endre dette til lavere priser med noe «lavere» standard):

 • Familie på tur:
  • Fra 17.995,- per person når familie på 4 stk reiser, med 16 dager på gode hoteller og overnattingssteder samt SUV-leiebil (med forsikringer, GPS og to sjåfører), billetter til fornøyelsespark i Denver
   • Fra 24.495,- per person – som over, men også med fly t/r Norge – Denver (med 1 stk innsjekket bagasje)
 • 2 stk på tur:
  • Fra 36.485,- per person i dobbeltrom, med 16 dager på gode hoteller og overnattingssteder samt SUV-leiebil (med forsikringer, GPS og to sjåfører), billetter til fornøyelsespark i Denver
   • Fra 42.985,- per person – som over, men også med fly t/r Norge – Denver (med 1 stk innsjekket bagasje)

Prisene er beregnet for sommerperioden, og kan være lavere i pris i andre sesonger!

Flyreise kan dere ordne selv om ønskelig, men vi kan hjelpe med fly om dere foretrekker det. Alle priser er fra (beregnet i norsk sommerferieperiode), og forutsetter ledig kapasitet ved bestilling

Tips en venn eller kollega
Antall personer: 1-100
Antall dager: 16
Pris per deltager: NOK Fra 17.995,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Roadtrip

  Roadtrip i USA med Highway 1, Las Vegas og Grand Canyon

  Dette er en «must do» roadtrip i USA! Dette er en av de gøyeste roadtripene vi har, og er perfekt for alle dem som er nysgjerrig på Vestkysten av USA. Denne roadtripen har alt fra nydelige strender og Highway 1 fra San Francisco til Los Angeles. Så en tur til Las Vegas hvor dere tar […]

  Les mer
  Unike reiser

  Route 66 – «moderveien» i USA med Cowboyreiser

  Drømmen om Route 66 er det ikke få som har – selve definisjonen på roadtrip og bilferie En roadtrip langs Route 66 er en reise gjennom både en svunnen tid og en reise til dagens moderne USA. Dere kan oppleve alt fra strendene i California til den mektige prærien i Midtvesten. Ikke minst med noen […]

  Les mer
  Sol og varme

  Trygg og bekvem leie av feriehus i Florida

  Gjør din Florida-ferie uforglemmelig med vårt brede utvalg av feriehus. Med trygghet som vår prioritet, tilbyr vi kvalitetshus over hele Florida, fra Orlando’s fornøyelsesparker til strendene langs kysten. Nyt friheten og komforten et feriehus gir, med sikkerheten ved å booke gjennom oss. Vårt utvalg av feriehus i Florida spenner fra komfortable leiligheter nær stranda til […]

  Les mer