Gruppereise

Rocky Mountains beste – busstur med guide

Vi har selv opplevd store deler av denne turen, og vi er skikkelig misunnelig på dere som «hopper» på denne bussturen.

Se også: Guidet tur langs den vakre nordlige stillehavskysten – fra Vancouver til San Francisco

Den vil ta dere nordover fra vår favoritt storby Denver, via Rocky Mountains nasjonalpark, til blant annet Mount Rushmore med 4 presidenter hugget i stein, flere fantastiske små cowboybyer, Yellowstone nasjonalpark med sine geysirer og fantastiske dyreliv. Etter dette går turen sydover via den flotte og usedvanlig ryddige storbyen Salt Lake City og videre til flere av de berømte nasjonalparkene syd i Utah som f.eks. Arches og Canyonland. Turen går videre via to godbiter med Albuquerque og Santa Fe (en by dere sent kommer til å glemme) og avslutter turen i det nydelige området rundt Colorado Springs og Denver.

En busstur, som denne, med guide, er spekket med godbiter. For oss er det så nært den ultimate rundturen i Rocky Mountains som du omtrent kan komme!

Colorado og Rocky Mountains

Turen starter med ankomst i «Mile high city» Denver. En flott storby, som ligger ved foten av the Rockies. Neste dag starter turen, og dere reiser via Rocky Mountains nasjonalpark. Den byr på spektakulær natur og Instagram øyeblikk rundt enhver sving! Dag 1 ender i Cheyenne etter en tur over prærien. Det er en by vi selv har besøkt og vi kan anbefale; en by som tar sin westernarv på alvor!

Wyoming og Sør-Dakota – Mt. Rushmore med sine presidenter og Yellowstone Nasjonalpark

Dag 3 går turen mot den flotte byen Rapid City i Sør-Dakota, og på veien kjører dere via Black Hills som er kjent for sine ville bison, og via Mount Rushmore med sine 4 presidenter hugget ut i fjellveggen. Et spektakulært syn! Fra Rapid City går turen til Cody på dag 5. Cody er en av de mest kjente og særpregede cowboybyene som finnes fortsatt! Den ligger i inngangsporten mot Yellowstone, hvor turen går videre på dag 6. I Cody er mulighetene stor for ekte Cowboyreiser stemning, med westernmusikk, rodeo og westernshow med «kuler og krutt».

Dag 6 og 7 vil være i og rundt Yellowstone nasjonalpark og det verdensberømte skistedet Jackson. I disse områdene vil dere få oppleve bison, ulv, bjørn, ørn, geysirer og varme kilder. Det er helt klart et av høydepunktene på turen!

Utah med sine fantastiske nasjonalparker

Fra Yellowstone og Jackson går turen mot Salt Lake City, og dere får muligheten til å oppleve fantastisk god mat! Vi var selv overrasket over hvor gode restauranter som finnes i denne pene byen; vi tror dere kan få en kveld her dere husker en stund!

De neste par dagene reiser dere gjennom noen av de flotteste områdene på jorden! Det er iallfall vår mening.. Turen sydover i Utah og inn i Arizona, i retning New Mexico, tar dere innom bl.a. nasjonalparkene Arches og Canyonlands samt unike Canyon de Chelly lokalisert i et indianerreservat. Husk å ha nok plass på minnebrikke eller telefon, for å ta bilder!

Arizona og New Mexico – Southwest USA er ekstremt sjarmerende

Turen fra Chinle ved Canyon de Chelly I Arizona går via Gallup, som er en av de siste skikkelig gjenlevende Route 66 byene. Her er det neonlys over det hele! Dere ender dagen i New Mexicos største by, Albuquerque. Southwest er et eget begrep, og byen er en typisk Southwest by, med preg av at det en gang var en mexicansk by i miks med det autentiske Amerikanske. Dag 12 reiser dere til Santa Fe. Dette er en historisk by med et sentrum som rett og slett er vanvittig flott! Som å komme tilbake 150 år!

Retur til Colorado – dere besøker Colorado Springs, som er en av Cowboyreisers favorittbyer

Turen går videre nordover til Colorado Springs. En by med masse å finne på! Vi anbefaler og en ferie kun i dette området, for det er så mye å gjøre. Dere besøker bl.a. denne flotte parken Garden of the Gods, med sine unike fjellformasjoner. Byen ligger i foten av Pikes Peak, som rager 4000 m.o.h.

Garden of the Gods i Colorado Springs i front av bildet og Pikes Peak i bakgrunnen

Turen avsluttes i Denver, og vi tror dere vil ha fått en opplevelse så minnerik, at dere husker den for livet! Det å være forunt å reise med guide i tillegg, gir dere en mulighet til virkelig å få forståelsen av hvert sted på veien. En rundtur i the Rockies anbefaler vi på det sterkeste!

Fordelen med busstur er at dere får oppleve utrolig mye på forholdsvis kort tid, og dere blir guidet så dere ikke går glipp av godbitene.

Pris: 29.995,- per person i dobbeltrom med hotell i 14 dager, transport (busstur) alle dager og engelskspråklig guide hele turen

Enkeltromstillegg om ønskelig. Flytur kommer evt i tillegg. Vi kan selvsagt hjelpe med dette om ønskelig!

Tips en venn eller kollega
Nivå:
Avreise: 13.05.2023
17.06.2023
22.07.2023
12.08.2023
02.09.2023
Antall personer: 1-50
Antall dager: 14
Pris per deltager: NOK fra 29.995,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Eventyrlystne

  4×4 offroad tur i den Amerikanske villmarken

  Se for dere den flotteste naturen USA har å by på, og dere har den beste tilgangen siden dere kommer med egen guide og kjører som en av svært få firehjulstrekkere gjennom disse fantastiske områdene. Her er det normalt helt utilgjengelig utenom til fots, men ikke nå lenger!

  Les mer
  Storbyferie

  Vi skreddersyr din USA tur – der er vi best!

  Vi skreddersyr din USA tur med glede. Vi syns det å lage en unik tur, tilpasset dine behov og ønsker, er det gøyeste som finnes. Nettopp derfor anbefaler vi dere å bruke oss i Cowboyreiser til å oppfylle dere USA drøm; vi har kompetansen og kontaktnettet til å sørge for din USA tur blir slik […]

  Les mer