Unike reiser

Naturopplevelser i verdensklasse

Denne turen er for dem som ønsker seg noe helt unikt og naturopplevelser av beste kvalitet! Og i denne turen får dere oppleve et reise som ingen andre i USA eller i Skandivavia tilbyr! Turen tar dere gjennom noen av de flotteste og råeste stedene «den ville vesten» har å tilby, og det i kombinasjon med de flotteste opplevelsene.. Dette er en tur av typen «Minner for livet»! Røff luksus.. 

Denne turen vil ta dere gjennom Rocky Mountains og ned til de helt fantastiske nasjonalparkene i sydlige Utah og Arizona. For noen naturopplevelser – alt fra Grand Canyon, Arches, Antelope Canyon og Horseshoe Bend! På turen opplever dere noen av de flotteste kjøreturene dere kan se for dere.. Men høydepunktet i denne turen er uten tvil camping med Desert Solitude. Som eneste tilbyder av luksuriøs camping, med egen kokk, guide og sjåfør 24/7, er det en helt rå opplevelse. Vi i Cowboyreiser var så heldig å få være med dem i sommer 2019, og det er kanskje den flotteste opplevelsen vi har hatt i våre utallige turer til USA.. Og det sier ikke lite!! Hjemmelaget mat, guider som står klar for alt 24/7, privatsjåfør og de aller beste naturopplevelsene. Vi har ikke ord for hvor bra det var…


Se også: Cowboytur i verdensklasse!

Turen starter med oppdagelser i Colorado og ved foten av Pikes Peak

Ved ankomst i Denver henter dere ut leiebilen deres, og gir dere i kast med en kjekk kjøretur sydover i Colorado. Veien tar dere forbi fantastisk outletshopping i Castle Rock, og ned til Colorado Springs. Byen er nettopp kåret til en av de beste byene i USA, og det er ikke uten grunn! Denne byen har alt. Fra ølbryggerier, nydelig natur og opplevelser.. Her finner dere flere små «cowboybyer» som Manitou Springs og Old Colorado City, men også nydelige naturopplevelser som Garden of the Gods – virkelig verdt et besøk!

Garden of the Gods i Colorado Springs i front av bildet og Pikes Peak i bakgrunnen

Selv har vi i Cowboyreiser hatt flere ferier her i Colorado Springs, og et opphold på f.eks. berømte The Broadmoor, er en opplevelse!

Bilderesultater for broadmoor"

En tur opp på Pikes Peak på 4300 meters høyde, med bil, er en opplevelse vi husker for livet..

Million Dollar Highway – USAs vakreste motorvei?

Vi, og mange med oss, syns dette er en av de vakreste roadtripene som finnes i USA. Turen går fra Colorado Springs, via de små og herlige gruvebyene Ouray og Silverton. Turen tar dere gjennom San Juan Mountains. Her finner dere masse minner fra en svunnen tid med gruvedrift, men vi kan faktisk ordne med en tur ned i en aktiv gullgruve for dem som drømmer om noe helt spesielt..

Million Dollar Highway snirkler seg avgårde gjennom fjellene, og er en fryd for øyet. Nydelige naturopplevelser og en spektakulær vei! Dere ender i en av de koseligste cowboy-byene vi kjenner til: Durango!

Relatert bilde

Cowboyer, Durango og toget til Silverton

I Durango finnes et av USAs best bevarte historiske hotell, og vi mener det er en selvfølge bo her ved Strater Hotel. Saloonen fra 1889 er som å komme inn i en saloon for 130 års siden.. For en opplevelse.. Hotellet er perfekt plassert midt i sentrum, og vi har inkludert en tur til Silverton med det historiske kulldrevne toget som går fra Durango. Et nydelig skue hele veien!

Desert Solitude – turens høydepunkt!

Etter Durango venter en helt unik opplevelse. Våre gode venner ved Desert Solitude tar i mot dere i Moab – kjent for spektakulære naturopplevelser. I området rundt Moab skal dere bo de neste 4 dagene, og for en opplevelse dere vil få! Vi var selv med dem sommeren 2019, og de overgikk våre forventninger – og de var høye fra utgangspunktet..

Desert Solitude vil stå klar 24 timer i døgnet for å sørge for at dere får en fantastisk opplevelse i området rundt Moab. All mat lages av guidene deres, de kjører dere rundt i luksuriøs SUV, frakter denne råe campingvognen hvor dere bor til nye steder flere ganger, så dere virkelig får oppleve de unike stedene rundt om..

Mat og alkoholfri drikke er inkludert hele veien, og aktiviteter er inkludert hele tiden. Hver kveld har de en egen overraskelsesaktivitet, og den skreddersys til deres interesser! For oss var en av de opplevelsene en av de kjekkeste vi har hatt noen gang; vi lekte gjemsel på kveldstid med barna våre i Goblin Valley State Park. Det er et typisk «minne for livet»!

Her rundt Moab vil Desert Solitude la dere oppleve steder som Arches- og Canyonlands Nasjonalpark, Goblin Valley State Park, Little Wild Horse Canyon og masse mer.. Vær klar til å bli forbløffet!

Antelope Canyon og Horseshoe Bend står for tur

Etter noen deilige dager med Desert Solitude, går turen videre til et par kjekke dager ved den lille indianerbyen Page. Det er en liten by på grensen mellom Utah og Arizona, hvor dere finner steder som Lake Powell (moro med vannlek), Antelope Canyon og Horseshoe Bend. Herfra kan dere også ta turen til nordlige Grand Canyon!

Vi har ordnet med inngang (med Navajo-guide) til Antelope Canyon.. For et syn!

Zion Nasjonalpark og glamping?

Zion Nasjonalpark er en av våre personlige favoritter. Nydelig natur, som har alt fra frodige daler til en av de vakreste fotturene i verden; Angels Landing..

Her får dere et par dager til å oppleve denne flotte nasjonalparken, og herlige lille byen Springdale like utenfor parken. Men vi anbefaler også en oppgradering til glamping av den spektakulære sorten: Under Canvas Zion.. Å ligge i et luksuriøst telt med alt du trenger, men naturen helt innpå seg, er en fantastisk opplevelse!

Avslutter med stil – Las Vegas

Etter naturopplevelser av de sjeldne, står Las Vegas klar for tur og som en kontrastfylt avslutning på turen.. Las Vegas har de siste 10-15 årene blitt en hovedstad for underholdning og opplevelser. Nå står ikke bare gambling i fokus, men alt fra utrolige hoteller, matopplevelser i verdensklasse og underholdning med bl.a. Cirque du Solei. Her finnes noe for alle; fra store til små!

Kontrasten er stor, men samtidig virkelig moro! Vi syns selv nettopp det gjør det ekstra morsomt..

Avslutningsvis, har vi ordnet med egen heliktopertur til Grand Canyon.. Kan turen avsluttes på noen bedre måte?

Hva sier så våre reisende til denne turen – er den verdt prisen?

Vi har allerede flere norske familier og vennepar som har vært på turer som denne med Cowboyreiser og Desert Solitude, og her er gjengangeren i tilbakemeldingene:

«Vi har hatt en super ferie; jam packed med opplevelser men ikke for travelt. Utah var utrolig bra og Desert Solitude og Cowboyreiser kan anbefales på det varmeste»

Dette er en tur for alt fra familier som drømmer om ekte kvalitetstid og venner/par som er på tur! Dette er en ekstraordinær tur, med store naturopplevelser, aktiviteter og minner for livet..

Cowboyreiser og denne herlige turen

Gjennom Cowboyreiser kan denne turen kjøres med egen leiebil eller med egen MC. Vi skreddersyr alle våre turer, og derfor tilpasser vi ruten slik at dere kan få den slik dere vil og drømmer om. Ønsker dere bare oppleve deler av ruten, ja så er det selvsagt helt i orden også. Vi har fokus på å tilpasse nøyaktig slik at det blir optimalt for alle typer reisende!

Priser fra (det er mulig endre dette til lavere priser med noe «lavere» standard):

 • 4 stk på tur:
  • Fra 51.925,- per person når 4 stk reiser. Inkludert er 16 dager på flotte hoteller og overnattingssteder samt SUV-leiebil (med alle forsikringer, fri kjørelengde og to sjåfører), helikoptertur til Grand Canyon, togtur gjennom San Juan Mountains, opplevelse av Antelope Canyon (med «indianer»-guide) og utrolige opplevelser med Desert Solitude. Med Desert Solitude er all mat inkludert i 4 dager (frokost inkludert, og lunsj og middag tilberedt av deres personlige guider), overnatting og fri bruk av luksuriøs campingvogn i den perioden, inngang til alle nasjonalparker, flere aktiviteter daglig, mat og snacks 24/7 i campingvognen, all alkoholfri drikke, privat luksuriøs transport alle steder disse dagene, fantastisk dyktige guider som står til disposisjon 24 timer i døgnet – hva enn det måtte være!
 • Om dere blir flere enn 4 stk kan prisen gå noe ned per person.. Dette er jo da også helt ideelt for større familier eller flere vennepar på tur!

Flyreise kan dere ordne selv om ønskelig, men vi kan hjelpe med fly om dere foretrekker det. Alle priser er fra priser (beregnet i juni måned), og forutsetter ledig kapasitet ved bestilling

Tips en venn eller kollega
Avreise: Kontinuerlig
Antall personer: 1-8
Antall dager: 16
Pris per deltager: NOK Fra 51.925,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Unike reiser

  Cowboytur i verdensklasse!

  Dette er en ekte Cowboytur i verdensklasse i USA! Og det er noen få plasser i USA vi anser som råere enn de andre!

  Les mer
  Roadtrip

  Bobil ferie i USA

  Amerikanske veier er som skapt for bobil ferie; perfekt for roadtrip og bilferie. Friheten til å stoppe og oppleve det som skjer rett foran deg, er en unik følelse!

  Les mer
  Unike reiser

  Glamping er en fantastisk opplevelse

  Det å komme inn i sitt eget svært flotte telt hvor hjemmelagde sjokoladekjeks og varm, ferskpresset kaffe venter på deg, er en «telt»-opplevelse dere bør unne dere. Tenke seg til at et telt kan ha både sittegruppe, dobbeltseng og eget bad. Glamping er en eksotisk opplevelse i naturen..

  Les mer