Cowboytur

Cowboytur i verdensklasse!

Dette er en ekte Cowboytur i verdensklasse i USA! Og det er noen få plasser i USA vi anser som råere enn de andre!

Vi i Cowboyreiser er stolt over å kunne tilby en roadtrip, en ekte Cowboytur i verdensklasse i USA, på 10 dager. Dette topper det aller meste. I staten Colorado finner du noen av de beste resortene, ranchene og westernbyene det autentiske Amerika har å by på. Vi vil sende dere ut på en roadtrip dere aldri vil glemme; fra luksusranch, gullgraverlandsby med den råeste luksus og sine helt egne varme kilder, og til en av verdens aller beste resorter. En perfekt kombinasjon av roadtrip og fantastiske resorter!

Se også: Storbyferie i Las Vegas med et deilig avbrekk på luksusresort

Som dere kanskje har skjønt, er vi veldig glad i Colorado. For oss er det på en måte den staten som tilbyr noe av alt, og nettopp det ønsker vi å vise dere med denne roadtripen!

Turen går over 10 dager

Vi anbefaler dere å ankomme til flotte Denver. Herfra plukker dere opp en skikkelig godbit av en leiebil, som dere bruker til å cruise sydover forbi fantastiske steder som Colorado Springs og Salida. Naturen langs the Rockies og fjellkjeden Sangre De Christo er ganske så spektakulær! Vi har lagt opp til et deilig stopp på veien sydover, så dere får nyte turen mot Dunton Hot Springs mest mulig.

Fantastiske Dunton Hot Springs

Inne i de fantastiske fjellområdene man kaller «Amerikas alper», finner dere unike Dunton Hot Springs. Det er en ekte gruvelandsby! Den er nedlagt for mange år siden, og omgjort til et av verdens mest ultimate luksusresorter. Her bor dere i egne hus fra gruvetiden, som er omgjort til luksushytter.

Dunton Hot Springs har fått navnet sitt fra sine varme kilder, som dere kan nyte under oppholdet. Her finnes et stort utvalg aktiviteter* ved resorten, men vi anbefaler selv bare å nyte livet, roen og den ekstraordinære maten og drikken som er inkludert!

I vest venter en oase i ørkenen

Etter 3 vidunderlige dager her, vender dere nesen nordvestover i Colorado. Dere reiser fra frodige fjell til et vanvittig kult ørkenaktig landskap, hvor Gateway Canyons er destinasjonen. Kjøreturen dit er helt spektakulær! Eieren av tvkanalen Discovery har her bygget av et verdens beste resort. En oase i ørkenen, med «ut av denne verdenen» natur rundt på alle kanter. Deilige svømmebasseng, den beste maten, aktiviteter* med alt fra fotturer til luftballongtur – opplevelsene står i kø!

Etter 3 perfekte dager i vestlige Colorado vil dere kjøre i retning av Rocky Mountains igjen. Dere vil da kjøre forbi berømte steder som Vail og Beaver Creek (alle verdt et lite stopp).

En av verdens beste rancher – C Lazy U

Dere ender opp på flotte C Lazy U Ranch, ca 2 timer fra Denver.

Her er det selvsagt muligheter for hesteridning i verdensklasse, men også fisking, tennis, sykling, zipline, skytetrening og masse mer. Her er også mat, drikke og aktiviteter* inkludert, og dere kan velge å delta på aktiviteter, eller bare kose dere i deres fantastiske flotte hytte. Å bo på en slik luksusranch kan være avhengighetsskapende. Det vet vi alt om!

Etter dette vender dere hjemover, og kan leve på minnene fra en fantastisk tur med noe av det aller beste både USA og verden har å by på!

Vil gjerne avslutte med en liten oppsummering av alle prisene de forskjellige resortene har fått tildelt siste årene (og dette er bare et lite utvalg):

 • beste matopplevelse i hele USA (Dunton Hot Springs)
 • Forbes Gold List 2 år på rad av 100 hotell og resort i verden (Dunton Hot Springs)
 • beste resort i USA (Gateway Canyons)
 • USA’s beste bryllupssted (Gateway Canyons)
 • beste resort i USA (C Lazy U Ranch) – se link: https://www.clazyu.com/press/forbes-spotlights-c-lazy-u-youtube/
 • Verdens beste All-Inclusive ranch (C Lazy U Ranch)

Som dere ser, vi er ganske sikker på at dere skal få en tur for livet! Vi er iallfall misunnelig på de av dere som booker denne turen..

Turen kan selvsagt også endres på og tilpasses deres ønsker. Roadtrips kan vi!

Pris: fra 39.995,- per person i dobbeltrom, med 10 overnattinger, samt all mat, drikke og aktiviteter* inkludert 6 av dagene, samt luksus leiebil

Flyreise kommer utenom, og vi kan hjelpe med fly om ønskelig. Alle priser er fra, og forutsetter ledig kapasitet ved bestilling. *Noen aktiviteter er inkludert, mens andre er det pristillegg tilknyttet.

Tips en venn eller kollega
Nivå:
Avreise: Kontinuerlig avreise
Antall personer: Ubegrenset
Antall dager: 10
Pris per deltager: NOK fra 39.995,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Cowboytur

  Glamping er en fantastisk opplevelse

  Det å komme inn i sitt eget svært flotte telt hvor hjemmelagde sjokoladekjeks og varm, ferskpresset kaffe venter på deg, er en «telt»-opplevelse dere bør unne dere. Tenke seg til at et telt kan ha både sittegruppe, dobbeltseng og eget bad. Glamping er en eksotisk opplevelse i naturen..

  Les mer