Fot- og sykkelreise

Guidede fotturer i «ville vestens» vakre nasjonalparker

Fotturer inn i soloppgangen med solen som titter frem, i den nydelige horisonten ved Grand Canyon, er et øyeblikk du husker for livet. Fotturer, med og uten guide, i USAs nasjonalparker anbefales!

Nasjonalparkene i det sør-vestlige USA byr på utrolige naturopplevelser, og vi har fått en unik mulighet til å legge fotturer inn i Grand Canyons øde deler. Her får du bl.a. muligheten til å bo og leve blant Navajo «indianerne», og oppleve sider av nasjonalparkene få andre får muligheten til å oppleve.

Les også: Fottur i Yosemite Nasjonalpark opptil 4000 m.o.h.

Reisen din starter i Las Vegas, og byen er en god base for å reise ut til de flotte nasjonalparkene som du skal få muligheten til å oppleve til fots. Vi i Cowboyreiser har selv brukt Las Vegas som base for nettopp slik utfart. Etter du har møtt guiden, og deltagerne i gruppen (maks 14 stk), går turen til Death Valley Nasjonalpark.

Death Valley og Zion

Her vil du få muligheten til å gå flere flotte turer, bl.a. i de flotte sanddynene eller verdenskjente Devil’s Golf Course som er typisk for Death Valley Nasjonalpark (store sletter med salt og saltstein som en gang var store innsjøer).

Etter et par flotte dager her, går turen videre til en av våre favorittnasjonalparker, Zion. Her blir det flotte fotturer over de neste par dagene. Her vil du få kunne oppleve verdens kanskje mest berømte tur; Angels Landing, samt en nydelig ettermiddagstur til Emerald Pools. Zion Nasjonalpark var et av våre første møter med nasjonalparkene i USA, og for et møte; finner nesten ikke ord!

Utahs flotte nasjonalparker

Etter et par dagers fotturer i Zion går turen videre til Bryce, Capitol Reef og Canyonlands. Det er rart hvor variert det kan være til tross for samme klima. Men hver nasjonalpark gir noe nytt og ikke minst; fantastiske fotturer. Fargene er alt fra grønt, til rosa, til oransje; og gir et naturens spill du sent vil glemme.

Arches Nasjonalpark er et av stoppene på veien mot Grand Canyon, og muligheten til å oppdage over 2000 buer i stein rundt om i parken. Fra små til store, og det skaper et skue av de sjeldne. En tur til Delicate Arch er selvsagt på programmet!

Fotturer i nasjonalparkene i Arizona står for tur

De neste dagene kommer det også noen store høydepunkt. Vi i Cowboyreiser mener en tur inn i Monument Valley, og så videre til Lake Powell og Antelope Canyon, er turer du vil få stor glede av. Fottur i disse hellige områdene for Navajo «indianerne» er noe spesielt, og vi er glad du får muligheten til å oppleve det.

Du får bo med indianerne inne i Grand Canyon…

Når endelig turen er kommet for Grand Canyon, får du første dag mulighet for enkel fottur på egenhånd. For fokuset rettes mot turens absolutte høydepunkt! Nemlig turen inn til Navajo indianerne, inne i Grand Canyon. Esel bærer alt utstyr og sekker, mens du selv kan nyte en god fottur inn inn til fantastiske Havasupai!

Her inne får du muligheten gå fantastiske turer eller bare nyte fossefallene rundt Havasupai og landsbyen Supai. Det er enkel standard på overnattingen, men til gjengjeld opplever du noe kun svært få andre mennesker får muligheten til å oppleve i sitt liv! Sjelden har vel ordet: sjelesettende passet bedre! Etter et par nydelige dager her, vender dere mot Las Vegas igjen.

På veien til Las Vegas får dere akkurat solnedgang over Hoover Dam, som en passende avslutning på turen. Dagen etter en natt i Las Vegas, vender dere hjem eller vi kan med glede lage opplegg for videre opphold og opplevelser rundt Las Vegas.

Pris per person i dobbeltrom: 24.900,- inkl. overnatting i 13 dager, guide, transport mellom alle destinasjoner, frokost og lunsj (matpakke) for 2018

Pris per person i dobbeltrom i 2019: 22.300,- inkl. som over, men ruten er litt annerledes lagt opp (ta kontakt for informasjon)

Ønsker dere oppleve denne turen, men på egen hånd, sjekk ut denne: Fotturer på egen hånd i USA; vi ordner alt

Tips en venn eller kollega
Nivå:
Avreise: 29.09.2019
13.10.2019
Datoer for 2020 er akkurat kommet
Antall personer: 4-14
Antall dager: 13
Pris per deltager: NOK 24.900,-

Få et tilbud på denne reisen!

Kontakt meg på:

LIGNENDE TURER

Fot- og sykkelreise

Fottur med guide i Rocky Mountains, Yellowstone og Grand Canyon

Noen av de vakreste stedene vi i Cowboyreiser vet om, besøkes på denne fotturen.

Les mer
Fot- og sykkelreise

Fottur i Yosemite Nasjonalpark opptil 4000 m.o.h.

Vi ønsker å invitere dere til å delta på en fantastisk fottur i Yosemite Nasjonalpark. Her kommer dere til å oppleve flere fotturer med guide, som strekker seg opp mot 4000 m.o.h. Denne turen er for de skikkelig turglade, og dere bør være klar for en naturopplevelse! Vi i Cowboyreiser har denne turen høyt på […]

Les mer
Fot- og sykkelreise

Spektakulær fottur i USA med guide!

En ting er sikkert, vi har en del forskjellige fotturer som er helt spesielle, men denne turen her er noe helt for seg selv.

Les mer
Fot- og sykkelreise

Unik kombinasjon av fotturer og offroad kjøring

Se for dere den flotteste naturen USA har å by på, og dere har den beste tilgangen siden dere kommer med egen guide og kjører som en av svært få firehjulstrekkere gjennom disse fantastiske områdene. Her er det normalt helt utilgjengelig utenom til fots, men ikke nå lenger! Med solide firehjulstrekkere kommer dere frem til […]

Les mer