Guidede turer

Guidede fotturer i «ville vestens» vakre nasjonalparker

Fotturer inn i soloppgangen med solen som titter frem, i den nydelige horisonten ved Grand Canyon, er et øyeblikk du husker for livet. Fotturer, med og uten guide, i USAs nasjonalparker anbefales!

Nasjonalparkene i det sør-vestlige USA byr på utrolige naturopplevelser, og vi har fått en unik mulighet til å legge fotturer inn i Navajo-indianernes hellige land, hvor indianerne selv guider derer. Her får du bl.a. muligheten til å bo i Navajo «indianerne» sitt område, og oppleve sider av nasjonalparkene få andre får muligheten til å oppleve.

Les også: Fottur i Yosemite Nasjonalpark opptil 4000 m.o.h.

Reisen din starter i Las Vegas, og byen er en god base for å reise ut til de flotte nasjonalparkene som du skal få muligheten til å oppleve til fots. Vi i Cowboyreiser har selv brukt Las Vegas som base for nettopp slik utfart. Etter du har møtt guiden, og deltagerne i gruppen (maks 14 stk), går turen til Colorado Platået og flere vakre fotturer og fjellformasjoner.

Snow Creek Canyon og Zion

Her vil du få muligheten til å gå flere flotte turer, bl.a. i Snow Creek Canyon, og dere vil se flotte lavatopper og forsteinet ørken og sanddyner.

Etter et par flotte dager her, går turen videre til en av våre favorittnasjonalparker, Zion. Her blir det flotte fotturer over de neste par dagene. Her vil du få kunne oppleve verdens kanskje mest berømte tur; Angels Landing, samt en nydelig ettermiddagstur til Emerald Pools. Zion Nasjonalpark var et av våre første møter med nasjonalparkene i USA, og for et møte; finner nesten ikke ord!

Utahs flotte nasjonalparker

Etter et par dagers fotturer i Zion går turen videre til Bryce, Capitol Reef og Canyonlands. Det er rart hvor variert det kan være til tross for samme klima. Men hver nasjonalpark gir noe nytt og ikke minst; fantastiske fotturer. Fargene er alt fra grønt, til rosa, til oransje; og gir et naturens spill du sent vil glemme. Vi i Cowboyreiser må si disse områdene slo nesten pusten ut av oss!

Arches Nasjonalpark er et av stoppene på veien mot Grand Canyon, og muligheten til å oppdage over 2000 buer i stein rundt om i parken. Fra små til store, og det skaper et skue av de sjeldne. En tur til Delicate Arch er selvsagt på programmet!

Fotturer i nasjonalparkene i Arizona står for tur

De neste dagene kommer det også noen store høydepunkt. Vi i Cowboyreiser mener en tur inn i Monument Valley, og så videre til Lake Powell og Antelope Canyon, er turer du vil få stor glede av. Fottur i disse hellige områdene for Navajo «indianerne» er noe spesielt, og vi er glad du får muligheten til å oppleve det.

Dere skal så bo og gå turer der indianerne både bor og lever..

Canyon de Chelly er et helt spesielt sted for USAs historie, og har vært bebodd i over 4000 år. Her bor fortsatt Navajo-indianerne, og dyrker jorden sin. Dette er hellig land, og har spesiell historisk betydning. Derfor vil all guiding foregå med egne guider som er Navajo-indianere. Her finnes ingen annen trafikk enn fottrafikk eller med ATV.. Dette vil bli en helt spesiell opplevelse!

Grand Canyon – naturens underverk står for tur!

Når endelig turen er kommet for Grand Canyon, får dere en hel dag med muligheter for fottur på egenhånd her i et av verdens naturlige underverk. Her er masse turer å velge mellom, og det er helt spesielt å oppleve Grand Canyon på egenhånd.. Men dere må selvsagt ha med dere soloppgang/solnedgang her..

På veien til Las Vegas får dere oppleve en liten «omvei» via gamle Route 66. Dere får se og føle litt på den ekte «americana» følelsen som fortsatt finnes langs den historiske veien. Etter en natt i Las Vegas, vender dere hjem eller vi kan med glede lage opplegg for videre opphold og opplevelser.

Pris per person i dobbeltrom: fra 35.990,- inkl. overnatting i 13 dager, guide, transport mellom alle destinasjoner, frokost og lunsj (matpakke) for 2019/2020

Ønsker dere oppleve denne turen, men på egen hånd, sjekk ut denne: Fotturer på egen hånd i USA; vi ordner alt

Tips en venn eller kollega
Avreise: Ta kontakt for datoer i 2024
Antall personer: 4-14
Antall dager: 13
Pris per deltager: NOK fra 35.990,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Guidede turer

  Fottur med guide i Rocky Mountains, Yellowstone og Grand Canyon

  Noen av de vakreste stedene vi i Cowboyreiser vet om, besøkes på denne fotturen.

  Les mer
  Aktiv ferie

  Fottur i Yosemite Nasjonalpark opptil 4000 m.o.h.

  Vi ønsker å invitere dere til å delta på en fantastisk fottur i Yosemite Nasjonalpark. Her kommer dere til å oppleve flere fotturer med guide, som strekker seg opp mot 4000 m.o.h. Denne turen er for de skikkelig turglade, og dere bør være klar for en naturopplevelse! Vi i Cowboyreiser har denne turen høyt på […]

  Les mer
  Guidede turer

  Unik kombinasjon av fotturer og offroad kjøring

  Se for dere den flotteste naturen USA har å by på, og dere har den beste tilgangen siden dere kommer med egen guide og kjører som en av svært få firehjulstrekkere gjennom disse fantastiske områdene. Her er det normalt helt utilgjengelig utenom til fots, men ikke nå lenger! Med solide firehjulstrekkere og egen guide kommer […]

  Les mer