Guidede turer

Unik kombinasjon av fotturer og offroad kjøring

Se for dere den flotteste naturen USA har å by på, og dere har den beste tilgangen siden dere kommer med egen guide og kjører som en av svært få firehjulstrekkere gjennom disse fantastiske områdene. Her er det normalt helt utilgjengelig utenom til fots, men ikke nå lenger!

Med solide firehjulstrekkere og egen guide kommer dere frem til de flotteste plasser i den Amerikanske villmarken, og dere er med på et eventyr som aldri tidligere er tilbudt, verken i Norge eller i USA. Dette er turen dere ikke vil gå glipp av!

Se også: 12 dagers kombinasjon av fotturer og offroad 4×4 tur

Aldri før har det blitt tilbudt slike offroad turer i den Amerikanske villmarken slik vi i Cowboyreiser nå tilbyr. Dette er en kombinasjon av deilige fotturer og offroadkjøring. Disse turene er vi skikkelig stolt av å kunne tilby! Denne turen vil ta dere innom noen av de vakreste nasjonalparkene i USA, og dere vil få oppleve dem slik ingen andre har gjort før. Med guide går dere ikke glipp av noen høydepunkter! Les litt mer om fordeler med lokal guide: https://www.wildjunket.com/why-hire-local-guides/

Turen går over 15 dager og 14 netter

Dere ankommer byen, som ikke trenger noe mer introduksjon: Las Vegas. Her er det en perfekt mulighet til å oppleve litt av hva byen har å tilby!

Dagen etter møter dere turens guide og resten av den intime gruppen på maks 15 personer, og sammen henter dere bilene dere skal benytte de neste to ukene. Her snakker vi noen skikkelige monster av noen firehjulstrekkere. Chevy 2500 er en av de som benyttes, så dere er både trygge og har god plass. Det er perfekte biler for å komme seg rundt i villmarken.

Zion Nasjonalpark

De neste par dagene tilbringer dere i og rundt nydelige Zion nasjonalpark. Dette er en av våre favoritt nasjonalparker, og det blir fantastiske fotturer til f.eks Angels Landing, og masse offroadkjøring.

Grand Canyon

Disse dagene tilbringes rundt fantastiske nordsiden av Grand Canyon. Uberørt og unik natur vil være noe dere husker for livet! Her kan dere være heldig å se både hjort og bjørn langs en av elvene på veien.. Det blir flere fantastiske stopp på veien, f.eks. det trange juvet The Buckskin Gulch og til Vermillion Cliffs Nasjonalmonument som har helt ekstraordinære fjellformasjoner. En av nettene tilbringer dere i telt, så dere får oppleve villmarken på nært hold!

Bryce Canyon Nasjonalpark

De neste tre dagene besøker dere bl.a. vakre Bryce Canyon nasjonalpark, Grand Staircase Nasjonalmonument og San Rafael Reef. Her blir masse offraodkjøring, og muligheter for fotturer som kommer til å gi dere opplevelser for livet! Husk å ha nok plass på minnebrikken.

Dag 9 og 10 vil dere oppleve Arches og Canyonlands nasjonalpark, samt dere vil kjøre inn i sagnomsuste Monument Valley. Her får du assosiasjoner til westernfilmene fra oppveksten! Områdene er spekket av fantastiske formasjoner og dyreliv, og vi misunner dere som får oppleve disse områdene offroad. En av nettene tilbringes i Thunderbird Lodge, som er en handelspost fra 1896.

Canyon de Chelly

De neste par dagene er nok turens høydepunkt. Her går dere på en to dagers fottur gjennom Canyon de Chelly som er et hellig område for Navajo «indianerne». Navajo «indianere» er guider på turen, og dere vil tilbringe den ene natten hos dem på gården deres inne i Canyon de Chelly. En mulighet svært få forunt! Det kan vi love dere.

Siste dagen tilbringer dere i Grand Canyons sørlige del. Her får dere hele siste dag til å gå tur og å oppleve alt denne helt unike nasjonalparken har å tilby! For en tur!

Turen avsluttes i Las Vegas

Her får dere mulighet til å oppleve mer av hva Las Vegas har å tilby. Og ønsker dere å forlenge oppholdet med noen ekstra dager i Las Vegas, eller reise videre for andre opplevelser, så kan vi selvfølgelig hjelpe dere med det. Vi kan hjelpe med det aller meste!

Vi anbefaler selvsagt en dag eller to til enten i forkant eller etterkant, av denne fantastiske turen, i Las Vegas.

Pris: 34.625,- per person i dobbeltrom med all transport i firehjulstrekker (pristillegg om du ønsker å kjøre helt egen bil), 14 overnattinger, engelskspråklig guide, de fleste måltider (foruten noen middager) og drikke

Tips en venn eller kollega
Avreise: Spør oss for dato
Antall personer: 1-15
Antall dager: 14
Pris per deltager: NOK fra 34.625,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Guidede turer

  12 dagers guidet offroad 4×4 tur

  Med solide firehjulstrekkere kommer dere frem til de flotteste plasser i den Amerikanske villmarken, og dere er med på et eventyr som aldri tidligere er tilbudt, verken i Norge eller i USA. Dette er turen dere ikke vil gå glipp av! Se for dere den flotteste naturen USA har å by på, og dere får […]

  Les mer
  Guidede turer

  Fottur i Yosemite Nasjonalpark med toppturer opptil 4000 m.o.h.

  Vi ønsker å invitere dere til å delta på en fantastisk fottur i Yosemite Nasjonalpark. Her kommer dere til å oppleve flere fotturer med guide, som strekker seg opp mot 4000 m.o.h. Denne turen er for de skikkelig turglade, og dere bør være klar for en naturopplevelse! Vi i Cowboyreiser har denne turen høyt på […]

  Les mer
  Guidede turer

  Fottur med guide i Rocky Mountains, Yellowstone og Grand Canyon

  Noen av de vakreste stedene vi i Cowboyreiser vet om, besøkes på denne fotturen.

  Les mer