Cowboytur

Cowboytur med storbyavbrekk i Las Vegas

Vi digger Las Vegas!

Selv om byen kan oppfattes som litt «over the top» for noen, har den så vannvittig mye å by på, og den har noe for absolutt alle. De beste restauranter, fantastiske show og artister og de beste hotellene til en overkommelig pris, og samtidig nærhet til unik natur. Perfekt for storbyferie. Las Vegas er og en veldig bra base for å oppleve andre ting i «ville vesten», og vi har selv brukt byen som base flere ganger. I denne turen har vi virkelig lagt inn en skikkelig opplevelse i Cowboyreiser land. Turen går først til hjemmelaget mat og herlige opplevelser på en av våre favorittrancher, og så avslutter vi med å oppleve alt hva storbyen Las Vegas har å by på. Perfekt for par, og for barnefamilier som har barn fra 8 år og oppover.

Les også: Storbyferie i Las Vegas med et deilig avbrekk på luksusresort

Resepsjonen til Bellagio i Las Vegas

Etter en natt på et av Las Vegas flotte hotell, tar dere en roadtrip ut  i villmarken i retning Utah. Rockin R Ranch ligger 4 timers kjøretur fra Las Vegas, og på veien kan vi legge opp til en tur innom noen av Utahs fantastiske nasjonalparker, som vi selv har opplevd flere ganger.

Rockin R Ranch ligger i en nydelig grønn oase, med en herlig liten elv rennende igjennom. Her står aktivitetene i kø med alt fra fiske, svømming og «tubing» på elven, egne barneaktiviteter og flotte fotturer. Men vi må ikke glemme cowboy aktivitetene; flotte rideturer for alle nivåer, hest og kjerre tur, stell av hestene om du ønsker, lassokasting og masse mer.

Her serveres hjemmelaget mat til alle måltider. Om kvelden er det ofte musikk og dans. Mulighetene for line dance er absolutt tilstede. Ett ranchopphold, handler om å komme nært naturen og de rundt deg. Vi vet at dette er balsam for sjelen! Et deilig avbrekk fra storbyferie.

Etter 5 dager her, vender dere «nesen» mot Las Vegas igjen. Også her kan vi legge opp til noen skikkelig kule stopp på veien om ønskelig. Etter å ha opplevd naturen på nært hold, er kontrasten enorm til å komme inn på the Las Vegas strip. Men det er og det som gjør det så morsomt! I Las Vegas er det utrolig mye å velge mellom og storbyferien blir komplett her. Vi vet jo at mange ønsker å oppleve f.eks. Bellagio Resort, som er kjent fra utallige filmer som Oceans 11. Fontenen i fronten av Bellagio er vel nesten blitt synonymt med Las Vegas. Vi kan innlosjere dere på alt fra hoteller på selve «stripen», eller like ved. Her har vi noe for alle budsjett.

Fra Las Vegas er det mulig oppleve Grand Canyon Nasjonalpark, Hoover Dam, Lake Mead, mer storbyferie og masse mer. Alt kan vi hjelpe deg med!

Pris: fra 16.999,- per person i dobbeltrom (prisen inkluderer 5 netter på ranch med overnatting, tre daglige måltider og alle aktiviteter, samt 6 overnattinger på hotell i Las Vegas)

Vi hjelper dere gjerne med leiebil til gode priser, og fly om ønskelig

Tips en venn eller kollega
Nivå:
Avreise: Kontinuerlig avreise
Antall personer: Ubegrenset
Antall dager: 11
Pris per deltager: NOK fra 16.999,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Cowboytur

  Cowboytur i verdensklasse!

  Dette er en ekte Cowboytur i verdensklasse i USA! Og det er noen få plasser i USA vi anser som råere enn de andre!

  Les mer
  Cowboytur

  Ranch ferie i Arizona er opplevelsen av «det ville vesten»

  Å reise på ranch er det gøyeste vi i Cowboyreiser vet! Tvers gjennom trivelige folk kombinert med nydelig natur, mat og masse aktiviteter, gjør det til en opplevelse man husker for livet.

  Les mer
  Cowboytur

  Glamping er en fantastisk opplevelse

  Det å komme inn i sitt eget svært flotte telt hvor hjemmelagde sjokoladekjeks og varm, ferskpresset kaffe venter på deg, er en «telt»-opplevelse dere bør unne dere. Tenke seg til at et telt kan ha både sittegruppe, dobbeltseng og eget bad. Glamping er en eksotisk opplevelse i naturen..

  Les mer