Familieferie i USA

Aktiv ferie for hele familien i USA

Det å få muligheten til å reise rundt i de vakreste delene av USA med hele familien, hvor opplevelsene står i kø, høres ut som en drøm.. Med denne turen er drømmen om vakre USA og aktiv ferie oppfylt i en og samme reise!

Her blir det muligheter for å oppleve og utforske nydelige sørvestlige USA, med sine fantastiske nasjonalparker og villmarksområder. Det blir muligheter for alt fra ATV kjøring, til hesteridning, flotte fotturer og naturopplevelser for hele familien. Aktiv ferie står i fokus! Familietid og kvalitetstid er begge ting som oppfylles på denne herlige rundturen! Denne turen er virkelig for alle som har aktive barn og ungdommer; eller dem som bare vil oppleve ekte kvalitetstid med familien..

Se også: Familieferie i California

Avreise Norge, ankomst Las Vegas og aktiv ferie venter..

Dere reiser fra Norge, og ankommer unike Las Vegas. Det er en by med masse å oppleve, og ikke bare for voksne, slik mange dessverre tror. Vi forlenger gjerne oppholdet i forkant eller etterkant, så dere virkelig får muligheten oppleve denne «annerledes» byen. Her kan dere kose dere etter ankomst med flotte restauranter, shopping eller gå på en konsert.

Dagen etter møter dere alle guiden som skal være med på turen, og det er små grupper på maks 14 stk som er i en gruppe. Guiden vil gi dere mulighet til å se og oppleve mer enn dere ellers ville! Turen går fra Las Vegas videre inn til Zion Nasjonalpark. Like ved parken skal dere bo på en amerikansk ranch, Zion Ponderosa Ranch, og her er det et mylder av aktiviteter dere kan delta på*, og alt er tilpasset for en perfekt opplevelse for hele familien. Dere kan ride på hest med cowboyene, fjellklatre, spille paintball, ta zipline, reise på Jeepsafari og kjøre med ATV. Eller bare kose dere med bassenget, eller oppleve områdene ved ranchen, som bl.a. har bison, og dere kan få se dem på ganske så nært hold..

 Zion Nasjonalpark – noe for store og små

En nydelig nasjonalpark, som vi selv har opplevd, og kan love dere passer for både store og små. Her vil naturen by på underholdningen; både rikt dyreliv og fantastiske fjell og formasjoner. Her blir det muligheter til å gå flotte fotturer til f.eks. Emerald Pools eller kaste seg ned Virgin River med tubing* eller vasse gjennom nydelige Narrows. Ettermiddagen tilbringer dere ved ranchen, og koser dere med alt den har å by på. Aktiv ferie eller latmannsliv; deres valg!

Se også: Naturopplevelser i verdensklasse

Bryce Canyon og Capitol Reef står for tur

Begynnelsen på dag 4 går turen videre etter rolig formiddag på Zion Ponderosa Ranch, til Bryce Canyon Nasjonalpark. Et surrealistisk landskap, som er morsomt og spennende for voksne og barn. Her er det lagt opp til deilige småturer, eller for dem som ønsker, lengre turer i dette unike landskapet. Om kvelden vil det ofte være mulig å være med på den lokale rodeoen*, og det er en opplevelse dere bør få med dere. Action, tøffe cowboyer og familielivet i førersete!

Dag 5 starter dagen med en liten tur i Bryce Canyon igjen, og de som vil kan også oppleve nasjonalparken på hesteryggen*. På ettermiddagen kjører dere inn på Highway 12, som er ofte ansett som den vakreste kjøreturen i sørvestlige USA. Ved ankomst, høyt over Capitol Reef Nasjonalpark, vil det bli camping i to dager. Guiden sørger for en fantastisk familieopplevelse med camping ute i den vakre naturen. Dette tror vi kan bli et høydepunkt for mange barn og ungdom!

Her ute hvor dere camper, vil dere være de neste par dagene, og områdene har masse å tilby. Her kan dere fiske og leie båt*, gå deilige turer i naturen og ikke minst vil guiden deres vise og lære alle de yngre deltagerne på turen om camping og villmarkstips. En stor opplevelse!

Turen går mot vakre Lake Powell

Etter et par dager i villmarken, går turen videre ned av platået, og ned til Capitol Reef hvor dere bl.a. får se 1000 år gamle malerier fra «indianere». Og på veien til Lake Powell blir det mulighet til en flott fottur i en av de utallige canyonene (juvene) som finnes i området. De neste to dagene tilbringes på hotell ved vakre Lake Powell. Og dermed står de neste par dagene i innsjøens tegn. Masse artige aktiviteter ifbm. innsjøen kan gjøres her; båttur*, jetski*, paddleboard*, kose dere med bassenget eller bade i Lake Powell. Her er masse å oppleve!

Etter et par dager ved Lake Powell går turen inn mot Navajo indianernes hellige land.

Hellig land og ekte indianer guider venter

Dere reiser fra Lake Powell, og kommer inn i Navajo indianernes hellige land. Her vil dere bli møtt av Navajo indianere som vil guide dere rundt i deres hellige land, bl.a. Monument Valley, som er slående vakkert. Her vil guidene by på sin kultur og sin arv, og det er spesielle øyeblikk å få oppleve midt blant deres helligste steder.

Her vil det være mulighet til å campe i Navajo indianernes egne telt kalt Hogan, eller dere bor i egne telt. Det blir en natt med camping her i dette vidunderlig vakre området!

Dagen etter er dere alle tidlig oppe, og opplever en soloppgang av de sjeldne. Etter dette går turen videre i 4×4 offroad biler, som tar dere til Grand Canyon Nasjonalpark. Og her, i kanskje en av verdens mest berømte steder, kan dere kose dere med flotte fotturer, eller være med på helikoptertur* eller leie sykler*. Grand Canyon er så slående at vi mener det er et av de naturlige underverkene som aldri skuffer! Å reise på aktiv ferie betyr ikke at dere må gjøre noe hele tiden, så dere velger selv om dere bare vil ligge ved bassenget på hotellet som dere bor på denne natten eller om dere vil ut å oppleve det dere kan.

Dyr på nært hold og avslutning i Las Vegas

Etter avreise fra Grand Canyon besøkes Bearizona, som gir muligheten til å oppleve lokalt dyreliv på nært hold. Alt fra bjørn til bison finnes her, og dere får tid til å komme nært og se dem. En fin opplevelse på slutten av turen! Etter dette følger dere legendariske Route 66 via Hoover Dam og inn til Las Vegas igjen.

En herlig kveld i Las Vegas venter på egenhånd, og dagen etter kan dere velge å reise hjem, eller vi forlenger oppholdet deres (pristillegg).

Denne turen har stort fokus på opplevelser, aktiviteter og familietid. Vi tror dette er noe for alle som søker etter noe som gir en annerledes, aktiv ferie og naturbasert ferie!

Pris: 26.130,- per person i dobbeltrom (inkl. de fleste måltider, engelskspråklig guide, utvalgte aktiviteter  og transport som beskrevet) – tillegg for 3/4 person på samme rom(overnatting): 12.345,- per person

For en familie på 2 voksne + 2 barn (mellom 8 – 18 år) vil prisen bli 76.950,-

(minimumsalder: 8 år – samme pris for alle deltagere)

Fly tilkommer i tillegg, og vi hjelper dere med glede med dette om ønskelig.

* Enkelte aktivteter medfører tillegg, som betales på stedet

Tips en venn eller kollega
Nivå:
Avreise: 05.07.2021
02.08.2021
16.08.2021
Er dere 4 eller flere kan vi ordne dette de fleste datoer i 2021/2022 i privat gruppe
Antall personer: 2-14
Antall dager: 12
Pris per deltager: NOK Fra 26.130,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Cowboytur

  Ranch ferie i Arizona er opplevelsen av «det ville vesten»

  Å reise på ranch er det gøyeste vi i Cowboyreiser vet! Tvers gjennom trivelige folk kombinert med nydelig natur, mat og masse aktiviteter, gjør det til en opplevelse man husker for livet.

  Les mer
  Sol og varme

  Familieferie i California

  Familieferie syns vi i Cowboyreiser, og vi er småbarnsforeldre, skal inneholde noe for alle. Noe som gjør dere alle nysgjerrige, muligheter for latter og glede og kanskje noe som gir rom for fremtidig videre reiselyst..

  Les mer
  Cowboytur

  Cowboytur med storbyavbrekk i Las Vegas

  Vi digger Las Vegas!

  Les mer