Skiferie

CMH Heli-Skiing: En skiopplevelse i verdensklasse i Canada og British Columbia

Cowboyreiser er stolt over å være CMH Nordics partner i Norge..
Å dra på skiferie med CMH Heli-Skiing i British Columbia er en opplevelse du aldri vil glemme. Gjennom de nydeligste fjellkjeder og uberørt puddersnø, får du en skiopplevelse uten sidestykke. Her er noen grunner til hvorfor CMH Heli-Skiing er et must for skientusiaster.

Se også: Skisafari langs Powder Highway i Canada

En enestående beliggenhet

CMH Heli-Skiings destinasjoner ligger spredt over 11 unike steder, alle innenfor British Columbias grenser. Fra de ikoniske Columbia-fjellene, med underkjeder som Purcell, Monashee, Selkirk og Cariboo, er dette et område som gir en jevn tilførsel av dyp, lett puddersnø som ikke finnes noe lignende av, noe annet sted i verden.

3 millioner mål med paradis

Forestill deg et område større enn alle nordamerikanske skianlegg kombinert. Ja, CMH Heli-Skiing byr på hele 3 millioner mål med uberørt skiterreng. Dette massive området er over 20 ganger større enn alt av heisbaserte skianlegg i Nord-Amerika. Med et slikt enormt område er eventyret garantert å være unikt hver eneste gang.

Heli-Skiings vugge

Det hele begynte med Hans Gmoser, som i 1965 tok med seg en gruppe skikjørere til toppen av et fjell med en «boblekopter». Dette var fødselen til Heli-Skiing og CMH. Siden den gang har CMH ledet an i sikkerhet, gjestfrihet og en uovertruffen skiopplevelse.

Sjekk også ut: Opplev en fantastisk skiferie i Aspen

Eksklusiv tilgang til det beste terrenget

Over et halvt århundre har CMH sikret eksklusiv tilgang til millioner av mål i det ultimate skiområdet på jorden. Hvert område ble håndplukket av Hans selv. Denne eksklusive tilgangen gir deg de beste snøforholdene, utsikten og terrenget du kan forestille deg.

Fellesskapets magi

Alle som besøker CMH vil fortelle deg at det er en flukt fra hverdagen. Uansett bakgrunn, når dagen er over, og alle sitter sammen i lodgen, er det historiene fra dagen som teller. Det er her man oppdager den beste versjonen av seg selv. Skiglede på sitt beste!

Utforsk destinasjonene:

Bobbie Burns:
 • For erfarne skiløpere er CMH Bobbie Burns den ultimate utfordringen. Med lynraskt tempo og effektiv vertikal ski-kjøring, forbered deg på å redefinere din beste dag i fjellet. Der drømmer blir virkelighet.
Revelstoke:
 • Med sin blanding av snø, terreng og beliggenhet, er Revelstoke et av verdens mest ettertraktede ski-destinasjoner. Her finner du dyp puddersnø, utfordrende terreng og en rik ski-filmhistorie.
Bugaboo:
 • Heli-skiingens vugge, Bugaboo Lodge er både et historisk monument og en luksusdestinasjon for moderne eventyrere. Her kan skiløpere av alle nivåer oppleve sportens røtter.
Valemount:
 • CMH Valemount er toppen av eksklusive heli-ski-opplevelser. Med over 400 løyper i det dramatiske Cariboo-området og en personlig Bell 212-helikopter, kan du og vennene dine utforske et av de mest ettertraktede pudderski-områdene. Eksklusivitet er sentralt, og hver tur er unik.
Purcell:
 • CMH Purcells dags-heli-skiing tilbyr fleksibilitet og en introduksjon til heli-verdenen. Basert i Golden, BC, gir denne destinasjonen skiløpere en smak av det uberørte.
Cariboos:
 • Definert av sin dramatiske, isbrede topografi, CMH Cariboos representerer den sanne nordlige heli-ski-opplevelsen. Kjent for sin familievennlige atmosfære, gir denne destinasjonen skiløpere muligheten til å utforske en av de eldste geologiske områdene i stor stil.
Adamants:
 • Med fokus på små grupper og dettoppmoderne A-Star B3-helikopteret, er CMH Adamants kjent for sin intime atmosfære og uberørte terreng. Det er stedet for de som søker en dypere forbindelse med villmarken og er et skue av naturlige underverker.
Gothics:
 • Dette er ditt hyggelige heli-hjem, kjent som episenteret for «tree skiing». Med variert terreng og en unik atmosfære, er Gothics et must for enhver skiløper.
Galena:
 • CMH Galena kombinerer dypt pudder og utfordrende linjer for de mest erfarne skiløpere. Denne rustikke perlen er kjent for sitt vennlige miljø og avanserte terreng. Et snøparadis med grenseløse muligheter.
Kootenay:
 • CMH Kootenay reflekterer regionens pulserende skikultur. Med sitt energiske miljø og utfordrende løyper, vil denne destinasjonen forvandle din forståelse av vertikal ski-kjøring. Fjellene kaller, og eventyret venter her.
Monashees:
 • Et paradis for «tree-skiing»-entusiaster, Monashees tilbyr et unikt terreng og snøforhold som få steder kan matche. Dette er hjertet av BC tree skiing, hvor historie møter moderne eventyr.

Kort oppsummert

Cowboyreiser og CMH Heli-Skiing tilbyr en skiferie som overgår alle forventninger. Med eksklusiv tilgang til noen av de beste skiterrengene i verden, er det ingen overraskelse at skiløpere fra alle verdenshjørner strømmer til for å oppleve denne majestetiske skjønnheten.

Pris fra ca. 44.500,- per person for 4/5 netter og oppover i pris, avhengig av dato – men da for en opplevelse for livet med det meste inkludert

Ta kontakt med oss på Cowboyreiser for at vi skreddersyr deres drømmetur til Canada, og CMH Heli-skiiing. Vi anbefaler alltid booke så tidlig som mulig, da CMH sine unike opplevelser fort blir booket opp. Men spør gjerne også på kort varsel; finnes ofte noe ledig her og der, og vi skreddersyr for den råeste skiferie dere kan tenke dere. Vi kombinerer også med glede med andre steder om ønskelig! Ta kontakt på +47 48 45 02 22 eller epost på post@cowboyreiser.no

Tips en venn eller kollega
Avreise: Gjennom vinteren
Antall personer: 1-50
Pris per deltager: NOK Fra ca. 44.500,- og oppover

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Skiferie

  Skisafari langs Powder Highway i Canada

  Å dra på skiferie langs Powder Highway i Canada er en unik opplevelse som du sent vil glemme. Denne 10-dagers turen starter og slutter i Calgary og inkluderer leiebil, heiskort og overnatting, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe – å stå på ski og oppleve de fantastiske fjellene og landskapene […]

  Les mer
  Skiferie

  Opplev en uforglemmelig skiferie i Whistler med Cowboyreiser

  Skiferie Whistler – Opplev Eventyrlig Skikjøring i Canada Whistler i Canada er et eldorado for skientusiaster. Byen har et imponerende alpinanlegg og er kjent for sin eventyrlige skikjøring. Hvis du ønsker en fantastisk skiferie, er Whistler stedet å reise til. Her finner du snødekte fjelltopper, skogkledde løyper og en utrolig utsikt over det canadiske landskapet. […]

  Les mer
  Skiferie

  Opplev en fantastisk skiferie i Aspen

  Å planlegge en skiferie kan være overveldende, men heldigvis har du oss! Med oss kan du få drømmeturen til Aspen, Colorado, og oppleve det fantastiske skiløypene, flotte fasiliteter og livlige bylivet i denne vakre destinasjonen. Skiferie i Aspen er noe helt spesielt! Aspen er en av de mest populære skidestinasjonene i USA, og det er […]

  Les mer
  Skiferie

  Skiferie i Jackson Hole – En vinterdrøm som blir virkelighet

  Opplev Jackson Hole: En paradis destinasjon for skientusiaster Jackson Hole er et av de beste stedene i verden for en skiferie. Med over 1 200 hektar med skikjøring og nesten 1500 vertikale meter, er det ikke rart at Jackson Hole har rykte på seg som et av de beste skiområdene i USA. Men det er […]

  Les mer
  Skiferie

  Heliskiing i Telluride – offpiste på sitt beste

  Vi i Cowboyreiser drømmer om heliskiing!

  Les mer
  Skiferie

  Skiferie i Park City og Deer Valley er fantastisk

  Overnatting i Park City – Midt i hjertet av skiferien Drømmer du om den ultimate skiferien? Å kunne stå på ski i flere skianlegg, oppleve fantastisk snø og samtidig ha komfortabel overnatting midt i hjertet av skiferien? Da bør du vurdere en skireise til Park City, Utah. Les også: Skiferie i Jackson Hole; En vinterdrøm som […]

  Les mer