Skiferie

Skisafari langs Powder Highway i Canada

Å dra på skiferie langs Powder Highway i Canada er en unik opplevelse som du sent vil glemme.

Denne 10-dagers turen starter og slutter i Calgary og inkluderer leiebil, heiskort og overnatting, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe – å stå på ski og oppleve de fantastiske fjellene og landskapene i Canada. Her er noen av grunnene til at du bør velge en «skisafari» på Powder Highway

Sjekk og ut fantastiske skireiser til Whistler: Opplev en uforglemmelig skiferie i Whistler med Cowboyreiser

Opplev spektakulære fjell og imponerende landskap

Canada er kjent for sine spektakulære fjell og imponerende landskap, og Powder Highway er intet unntak. Ruten går gjennom noen av de mest imponerende fjellene og landskapene i Canada, og du vil ha muligheten til å se på nært hold hvorfor Canada er kjent for sin fantastiske natur.

Opplev ulike skianlegg langs ruten

En av de store fordelene med å reise langs Powder Highway er at du vil ha muligheten til å stå på ski i ulike skianlegg langs ruten. Fra Kicking Horse til Revelstoke og Fernie, vil du kunne oppleve ulike terreng og utfordringer i hvert skianlegg. Dette gir deg muligheten til å utforske mer enn ett område og virkelig få en følelse av hva som gjør Powder Highway så spesiell.

Opplev også heliskiingens fødested gjennom oss og CMH: CMH Heli-Skiing: En skiopplevelse i verdensklasse i Canada og British Columbia

Unik opplevelse med leiebil

En annen stor fordel med å velge en «skisafari» langsPowder Highway er at du har muligheten til å utforske området med leiebil. Dette gir deg frihet til å bevege deg rundt og utforske steder på egen hånd. Dette gir deg også muligheten til å stoppe langs veien for å ta bilder eller nyte utsikten.

Opplev ulike byer og tettsteder langs ruten

I tillegg til å stå på ski i ulike skianlegg, vil du også ha muligheten til å oppleve ulike byer og tettsteder. Fra Golden til Nelson og Rossland, vil du kunne oppleve ulike kulturelle opplevelser og få en følelse av livet i disse områdene.

Nyt lokal mat og drikke

En annen flott del av å reise langs Powder Highway er muligheten til å nyte lokal mat og drikke. Det er mange flotte restauranter og barer langs ruten som tilbyr alt fra gourmetmat til lokalt øl og vin. Dette gir deg muligheten til å oppleve lokal kultur og smake på noen av de kulinariske godbitene i Canada.

Powder Highway i Canada er en av de mest unike skiopplevelsene du kan ha

Fra de spektakulære fjellene og imponerende landskapene til de ulike skianleggene og kulturelle opplevelser, er Powder Highway en opplevelse du sent vil glemme. En 10-dagers skisafari langs Powder Highway vil ta deg gjennom 7 skiområder, hver med sin egen unike karakter.

Her er en kort beskrivelse av hver destinasjon:
 1. Kicking Horse Mountain Resort:
  1. Dette er et paradis for eventyrlystne skikjørere som liker utfordringer. Kicking Horse er kjent for sine bratte og lange nedfarter og pulversnø i verdensklasse.
 2. Revelstoke Mountain Resort:
  1. Med den største vertikale høydeforskjellen i Nord-Amerika og et av de beste bakkene for pudderkjøring, er Revelstoke et eldorado for skientusiaster.
 3. Panorama Mountain Resort:
  1. Panorama har over 2900 hektar med skibakker og har noe for alle ferdighetsnivåer. Fra lange løyper til trekk for pudderkjøring.
 4. Kimberley Alpine Resort:
  1. Med over 80 års erfaring er dette en av de eldste skistedene i Canada. Her finner du et stort utvalg av bakker. Fra lange og rolige løyper til utfordrende terreng for de mer erfarne skikjørerne.
 5. Fernie Alpine Resort:
  1. Fernie har en magisk appell med en pittoresk by, en naturskjønn kjøretur og en perfekt blanding av terreng for alle nivåer av skikjørere.
 6. Red Mountain Resort:
  1. Dette er et anlegg med mye historie og lite folkemengder. Her kan du oppleve en unik skiferie i uberørt terreng og med god snø.
 7. Whitewater Ski Resort:
  1. Med en gjennomsnittlig snøfall på 12 meter årlig, er Whitewater et mekka for pudderkjøring. Med lite folk og en laidback atmosfære er dette et av de beste stedene for skiopplevelser
 8. Fairmont Hot Springs Resort:
  1. Dette feriestedet er kjent for sine naturlige varme kilder og tilbyr en avslappende kontrast til dagene på ski. Med sine varme kilder og er dette stedet perfekt for å lade opp etter en lang dag i bakken.

Du vil også få sjansen til å oppleve de små byene langs veien, smake på lokal mat og drikke og møte herlige mennesker underveis.

Powder Highway har en rik kultur og historie, og du vil oppleve det gjennom hele turen. Det er ikke bare en skiferie, men en livsopplevelse. Bli med på skisafari langs Powder Highway og opplev det beste av Canadas skianlegg.

Hva inkluderer vi og kan hjelpe med?

Når du bestiller skisafari med Cowboyreiser, inkluderer vi leiebil, overnatting og heiskort for alle skiområdene. Vi hjelper også med fly om ønskelig.

Pris fra (reise i januar): 19.995,- i 10 netter, leiebil og overnatting i 10 netter og ski i 7 dager når to stk deler rom og leiebil

Tips en venn eller kollega
Avreise: Fra desember ut april
Antall personer: 1-200
Pris per deltager: NOK Pris fra 15.955,- per person

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Skiferie

  CMH Heli-Skiing: En skiopplevelse i verdensklasse i Canada og British Columbia

  Cowboyreiser er stolt over å være CMH Nordics partner i Norge.. Å dra på skiferie med CMH Heli-Skiing i British Columbia er en opplevelse du aldri vil glemme. Gjennom de nydeligste fjellkjeder og uberørt puddersnø, får du en skiopplevelse uten sidestykke. Her er noen grunner til hvorfor CMH Heli-Skiing er et must for skientusiaster. Se […]

  Les mer
  Skiferie

  Opplev en uforglemmelig skiferie i Whistler med Cowboyreiser

  Skiferie Whistler – Opplev Eventyrlig Skikjøring i Canada Whistler i Canada er et eldorado for skientusiaster. Byen har et imponerende alpinanlegg og er kjent for sin eventyrlige skikjøring. Hvis du ønsker en fantastisk skiferie, er Whistler stedet å reise til. Her finner du snødekte fjelltopper, skogkledde løyper og en utrolig utsikt over det canadiske landskapet. […]

  Les mer
  Skiferie

  Skiferie i Jackson Hole – En vinterdrøm som blir virkelighet

  Opplev Jackson Hole: En paradis destinasjon for skientusiaster Jackson Hole er et av de beste stedene i verden for en skiferie. Med over 1 200 hektar med skikjøring og nesten 1500 vertikale meter, er det ikke rart at Jackson Hole har rykte på seg som et av de beste skiområdene i USA. Men det er […]

  Les mer
  Skiferie

  Skiferie i Park City og Deer Valley er fantastisk

  Overnatting i Park City – Midt i hjertet av skiferien Drømmer du om den ultimate skiferien? Å kunne stå på ski i flere skianlegg, oppleve fantastisk snø og samtidig ha komfortabel overnatting midt i hjertet av skiferien? Da bør du vurdere en skireise til Park City, Utah. Les også: Skiferie i Jackson Hole; En vinterdrøm som […]

  Les mer
  Skiferie

  Opplev en fantastisk skiferie i Aspen

  Å planlegge en skiferie kan være overveldende, men heldigvis har du oss! Med oss kan du få drømmeturen til Aspen, Colorado, og oppleve det fantastiske skiløypene, flotte fasiliteter og livlige bylivet i denne vakre destinasjonen. Skiferie i Aspen er noe helt spesielt! Aspen er en av de mest populære skidestinasjonene i USA, og det er […]

  Les mer