Skiferie

Opplev en uforglemmelig skiferie i Whistler med Cowboyreiser

Skiferie Whistler – Opplev Eventyrlig Skikjøring i Canada

Whistler i Canada er et eldorado for skientusiaster. Byen har et imponerende alpinanlegg og er kjent for sin eventyrlige skikjøring. Hvis du ønsker en fantastisk skiferie, er Whistler stedet å reise til. Her finner du snødekte fjelltopper, skogkledde løyper og en utrolig utsikt over det canadiske landskapet.

Les også: Opplev de råeste skistedene i verden!

 

Få det beste ut av din skiferie i Whistler

Whistler har alt man kan ønske seg av en skiferie – store snøfall, fantastiske løyper, moderne heiser og et stort utvalg av overnattingsmuligheter. Uansett om du er nybegynner eller erfaren skiløper, vil du finne løyper som passer for deg. Skianlegget er også kjent for sine off-piste-muligheter, så her er det noe for alle nivåer.

Eric Berger Whistler Blackcomb skiferie Cowboyreiser

Opplev mer enn skikjøring i Whistler

Whistler har mye å tilby utenom skikjøring også. Her kan du prøve deg på langrenn, kjelke, snowboard, skøyter, zip-lining og mye mer. Byen har også et pulserende natteliv og mange gode restauranter og barer. Kan virkelig anbefales!

La oss hjelpe dere med deres skiferie i Whistler

Hvis dere ønsker å reise til Whistler, la oss hjelpe dere med å planlegge din perfekte skiferie. Vi har mange års erfaring med å organisere skireiser til Canada og kan tilby skreddersydde pakker tilpasset dine ønsker og behov. Vi har et bredt utvalg av overnattingsmuligheter, skiutleie og skiskole, samt aktiviteter og opplevelser som du kan legge til din tur.

Meget gode priser og fantastiske skiforhold – blir knapt bedre for skiferie i Canada

Muligheten for en skiferie dere sent vil glemme er definitivt tilstede. Vi er imponert over prisnivået vi kan tilby, og med gode fly fra Norge/Skandinavia, er jo det et enkelt og meget godt valg å legge skiferien sin her. Cowboyreiser er et naturlig valg til skiferie i Nord-Amerika.

Pris: fra 9.895,- per person i dobbeltrom for 7 dager, transport t/r flyplassen med skikort 5 dager og hotell i 7 døgn (priseksempel er for påske)

Vi hjelper selvsagt også med fly om ønskelig – og prisene varierer noe fra forskjellige datoer i sesongen som går fra midt av desember til ut påske

Tips en venn eller kollega
Nivå:
Avreise: Hele vinteren
Antall personer: 1-2000
Antall dager: 7
Pris per deltager: NOK Fra 9.995,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Skiferie

  Heliskiing i Telluride – offpiste på sitt beste

  Vi i Cowboyreiser drømmer om heliskiing!

  Les mer
  Skiferie

  Fantastisk skiferie i Park City og Deer Valley

  Park City er en rå skidestinasjon!

  Les mer
  Fot- og sykkelreise

  Trugetur i Yellowstone og Grand Teton nasjonalpark

  Trugetur gjennom verdens første nasjonalpark, Yellowstone, er en godbit for dere eventyrlystne! Det er skikkelig gøy å tilby en tur på truger gjennom parken på vinterstid 2023 og i julen frem mot 2024. Det er kanskje første gang dette tilbys, og vi gleder oss selv også til å oppleve denne turen; for å oppleve an […]

  Les mer