Skiferie

Opplev en fantastisk skiferie i Aspen

Å planlegge en skiferie kan være overveldende, men heldigvis har du oss! Med oss kan du få drømmeturen til Aspen, Colorado, og oppleve det fantastiske skiløypene, flotte fasiliteter og livlige bylivet i denne vakre destinasjonen. Skiferie i Aspen er noe helt spesielt!

Aspen er en av de mest populære skidestinasjonene i USA, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Området har fire forskjellige fjell, hvor alle er godt preparerte med et omfattende nettverk av løyper og heiser. Det er en av de største og mest varierte skistedene i USA, med muligheter for alle ferdighetsnivåer. Enten du er en nybegynner eller en erfaren skiløper, vil Aspen ha noe å tilby deg.

Se også: Opplev en uforglemmelig skiferie i Whistler med Cowboyreiser

Skiløyper i verdensklasse

Med en høyde på over 2400 meter over havet og et snitt på 300 dager med solskinn hvert år, kan Aspen skilte med en av de lengste skisesongene i USA. Fra midten av november til tidlig mai kan du nyte utsikten fra de fantastiske fjellene i Rocky Mountains mens du suser nedover de mange løypene i området.

Aspen har totalt 675 hektar med løyper, så det er mye å utforske for enhver skiløper. Området har også et godt utbygd system med snøkanoner, slik at det er mulig å holde åpne løyper gjennom hele sesongen. Hvis du er ute etter utfordringer, kan du teste deg selv på de bratte og utfordrende bakkene på Aspen Highlands, eller på den berømte svarte løypen, The Face of Bell. For nybegynnere og familier, er Buttermilk Mountain et utmerket alternativ, med bredere og enklere løyper.

 

Livlige byliv og flotte fasiliteter

Selv om skiløypene er fantastiske, er det mye mer å oppleve i Aspen enn bare ski og snø. Byen har en unik sjarm og karakter, med et livlig uteliv og flotte shoppingmuligheter. Det finnes en rekke restauranter og kafeer som serverer alt fra lokalt håndverksøl til gourmetretter, og det er også flere kunstgallerier og museer å utforske. I tillegg til ski og snowboard, kan du prøve deg på isklatring, hundekjøring og snøscooterkjøring.

Vi sørger for at du får den beste opplevelsen i Aspen, med førsteklasses overnatting, transport og skiutleie. Med vår ekspertise kan du slappe av og nyte ferien din, vel vitende om at alt er tatt vare på.

Planlegg din drømmetur til Aspen med oss

Vi sørger for at du får den beste opplevelsen i Aspen, med førsteklasses overnatting, transport og skiutleie. Med vår ekspertise kan du slappe av og nyte ferien din, vel vitende om at alt er tatt vare på. Hos oss kan du planlegge en skiferie til Aspen, Colorado som passer dine ønsker og behov. Vi kan hjelpe deg med alt fra valg av flyreiser, hotell og skileie til å organisere aktiviteter og restauranter.

Pris: fra 28.710,- per person i dobbeltrom for 7 dager, transport t/r flyplassen med skikort 6 dager og hotell i 7 døgn (priseksempel er for januar)

Vi hjelper selvsagt også med fly om ønskelig – og prisene varierer noe fra forskjellige datoer i sesongen som går fra midt av desember til ut påske

Tips en venn eller kollega
Avreise: Desember til midt april årlig
Antall personer: 1-200
Pris per deltager: NOK Pris fra 28.710,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Skiferie

  Fantastisk skiferie i Park City og Deer Valley

  Park City er en rå skidestinasjon!

  Les mer
  Skiferie

  Heliskiing i Telluride – offpiste på sitt beste

  Vi i Cowboyreiser drømmer om heliskiing!

  Les mer
  Skiferie

  Opplev en uforglemmelig skiferie i Whistler med Cowboyreiser

  Skiferie Whistler – Opplev Eventyrlig Skikjøring i Canada Whistler i Canada er et eldorado for skientusiaster. Byen har et imponerende alpinanlegg og er kjent for sin eventyrlige skikjøring. Hvis du ønsker en fantastisk skiferie, er Whistler stedet å reise til. Her finner du snødekte fjelltopper, skogkledde løyper og en utrolig utsikt over det canadiske landskapet. […]

  Les mer