Skiferie

Heliskiing i Telluride – offpiste på sitt beste

Vi i Cowboyreiser drømmer om heliskiing!

Det å kaste seg utfor fjell med perfekt puddersnø, egen fjellguide og slående natur på alle kanter er noe galskap og noe pur lykke. Kun deg og dine venner på vei nedover helt uberørte løyper! Du hopper ut av helikopteret, og i løpet av sekunder er du utfor ditt helt eget fjell; bare nyte perfekte forhold mens du suser nedover.

Se også: Fantastisk skiferie i Park City og Deer Valley

Vi har flere steder for heliskiing i USA og Canada, og vi tilbyr det for alt fra en dag til f.eks. en uke. Heliskiing er rått! Få vinteraktiviteter, om noen, kan toppe nettopp dette. Vi anbefaler flere destinasjoner for heliskiing, som Revelstoke, Whistler Blackcomb, Jackson Hole og Park City.

Heliskiing i fete Telluride

Telluride er en kul liten skiby i Colorado, og er kåret til en av verdens ti beste skidestinasjoner år etter år. Og heliskiing i dette området, ved «Amerikas alper», er noe av det råeste du kan se for deg!

Vi har lagd en pakke med 5 dager i Tellurides skianlegg. Det består av ikke mindre enn 148 nedfarter, 18 store heisanlegg og lengste merkede skiløype er på over 7,4 km. Vi legger alltid opp til å bo like i nærheten av byen og skianlegget. En av dagene henter helikopteret dere på basecampen deres. Så flyr dere opp på fjellet med egen skiguide, og dere gir dere i kast med en actionpreget dag. Adrenalinet skal få kjørt seg! Vi ordner selvsagt med transport til og fra nærmeste flyplass.

Ønsker dere  f.eks. catskiing i stedet, så ordner vi selvsagt det. Vi i Cowboyreiser vil strekke oss langt for at din skidrøm skal bli oppfylt!

Pris: fra 28.895,- per person i dobbeltrom, 7 overnattinger på hotell, 5 dagers skikort i Telluride, 1 dag heliskiing med 4 runs, lunsj og guide, og transport t/r flyplass og hotell

Flyreise tilkommer i tillegg. Vi hjelper gjerne om det er ønskelig.

Ønsker du heliskiing i Revelstoke (Canada), Kicking Horse (Canada), Whistler (Canada), Jackson Hole eller Park City i USA; fikser vi dette med glede! Vi ordner også pakker med flere dager heliskiing om ønskelig.

Tips en venn eller kollega
Avreise: Vintersesong
Antall personer: Ubegrenset
Antall dager: 8
Pris per deltager: NOK fra 28.895,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Skiferie

  Fantastisk skiferie i Park City og Deer Valley

  Park City er en rå skidestinasjon!

  Les mer
  Skiferie

  Opplev en uforglemmelig skiferie i Whistler med Cowboyreiser

  Skiferie Whistler – Opplev Eventyrlig Skikjøring i Canada Whistler i Canada er et eldorado for skientusiaster. Byen har et imponerende alpinanlegg og er kjent for sin eventyrlige skikjøring. Hvis du ønsker en fantastisk skiferie, er Whistler stedet å reise til. Her finner du snødekte fjelltopper, skogkledde løyper og en utrolig utsikt over det canadiske landskapet. […]

  Les mer
  Sol og varme

  Vi skreddersyr din USA tur – der er vi best!

  Vi skreddersyr din USA tur med glede. Vi syns det å lage en unik tur, tilpasset dine behov og ønsker, er det gøyeste som finnes. Nettopp derfor anbefaler vi dere å bruke oss i Cowboyreiser til å oppfylle dere USA drøm; vi har kompetansen og kontaktnettet til å sørge for din USA tur blir slik […]

  Les mer