Skiferie

Fantastisk skiferie i Park City og Deer Valley

Park City er en rå skidestinasjon!

Vi i Cowboyreiser var i Park City Mountain Resort og Deer Vally Resort for få år siden, og opplevde vår beste skiferie noen gang! Puddersnøen, deilig mat og den utrolig gode servicen vi opplevde her, har vi sjelden sett maken til. Skikjøring, mat og service; ja hvem skulle tro?

Se også: Opplev de råeste skistedene i verden!

skiing deer valley bald mountain

Park City byr på to av de beste skianleggene i verden, med Park City Mountain Resort og Deer Valley Resort. Siden dere er langt fra havet, er puddersnø og silkeføre standarden. I staten Utah kaller man snøen «den beste snøen på jord». Pga. de norske røttene til Deer Valley og vår norske skilegende, nå avdøde, Stein Eriksen, ønsker vi å sende dere nettopp dit.

Fjellene utenfor Salt Lake City er ruvende, og langs fjellkjeden finner dere utallige skisteder. Det ene bedre enn det andre, og ikke minst noe for alle ferdigheter og prisnivå.

To av de beste skiresortene i en og samme by..

Deer Valley er et «high end» skianlegg, men prisnivået er ikke skremmende, og viktigst; verdt hver krone! Vi var på skiferie der i 2013, og fikk oppleve den beste skiopplevelsen i vårt liv. Det å preparere løypene best mulig er en egen vitenskap, og der er Deer Valley Resort virkelig blant de aller, aller beste. Det å sette utfor en bakke du egentlig føler er litt for «tøff» for deg, og så opplever du at skiene bare funker perfekt siden forholdene i bakken er så optimale. Det gir deg en herlig mestringsfølelse! Vi forstår veldig godt hvorfor Stein Eriksen valgte å bo og å stå på ski i dette anlegget. Han er til og med hedret med en flott statue ved inngangen til skianlegget.

Vi har lagt opp til at dere får en uke som «skiboms» i Park City, som er byen Deer Valley Resort er lokalisert ved. Byen er en koselig liten by som bl.a. hvert år er vert for Sundance Film Festival. Koselige små restauranter, hyggelige folk og meget god afterski! Park City er perfekt for skiferie for både barnefamilier og for vennegjengen; denne byen tilbyr noe for alle.

Vi ordner med alt fra A til Å

Det er store utvalg av hoteller i Park City, enten midt i sentrum eller med direkte tilgang til skistedene (ski in og ski out). Her kan dere ha en koselig leilighet og lage maten selv etter en perfekt dag i bakken, eller bo på noen av de flotteste skihotellene i verden. Vi har selv opplevd begge deler, og med slike skibakker blir det fort det som er det viktigste uansett. I dette eksempelet bor dere midt i hovedgaten i Park City, og har heiskort i 5 dager. Vi kan ordne med heiskort f.eks. 3 dager i Park City Mountain Resort (et av de aller største skianleggene i verden) og 3 dager i Deer Valley. Eller kanskje dere vil ha heliskiing en dag eller to? Fantasien og evt budsjettet er det som setter grensen!

Vi vet dere vil få en skiopplevelse for livet i Park City og Deer Valley!

Pris: fra 16.895,- per person i dobbeltrom med overnatting i 7 dager, skikort i 5 dager og transport t/r flyplassen i Salt Lake City

Flyreise kommer utenom, og vi kan hjelpe med fly om ønskelig (priser fra ca 7000,- og oppover). Alle priser er fra, og forutsetter ledig kapasitet ved bestilling.

Tips en venn eller kollega
Nivå:
Avreise: November til april/mai årlig
Antall personer: Ubegrenset
Antall dager: 7
Pris per deltager: NOK fra 16.895,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Skiferie

  Heliskiing i Telluride – offpiste på sitt beste

  Vi i Cowboyreiser drømmer om heliskiing!

  Les mer
  Skiferie

  Whistler er for kanskje skisted nr 1 i verden

  Whistler Blackcomb, like utenfor Vancouver, er et skianlegg av de sjeldne. Perfekte vinterforhold, nærhet til Vancouver og det er Nord-Amerikas største skianlegg.

  Les mer
  Storbyferie

  Vi skreddersyr din USA tur – der er vi best!

  Vi skreddersyr din USA tur med glede. Vi syns det å lage en unik tur, tilpasset dine behov og ønsker, er det gøyeste som finnes. Nettopp derfor anbefaler vi dere å bruke oss i Cowboyreiser til å oppfylle dere USA drøm; vi har kompetansen og kontaktnettet til å sørge for din USA tur blir slik […]

  Les mer