Skiferie

Skiforholdene er perfekte i Whistler

Whistler Blackcomb, like utenfor Vancouver, er et skianlegg av de sjeldne. Perfekte vinterforhold, nærhet til Vancouver og det er Nord-Amerikas største skianlegg.

200 nedfarter, 15000 mål med skibart terreng og opptil 1500 høydemeters forskjell. Er det rart Whistler er et ski-mekka?

Les også: Opplev de råeste skistedene i verden!

Whistler er en av de stedene som virkelig alle kan trives. Her er det heliskiing for de adrenalinsøkende, deilig puddersnø for dere som vil ha perfekte skiforhold, og herlige bakker som passer for noen og enhver. Det vi digger med Whistler, er at det er noe for alle. Gode bakker for barn, og med en skiskole i verdensklasse, men samtidig så utrolig mye for alle andre også. Nærheten til Vancouver gjør at de av dere som vil ha en ekstra dimensjon til skiferien, definitivt har muligheten for det.

Muligheten for en skiferie dere sent vil glemme er definitivt tilstede. Vi er imponert over prisnivået vi kan tilby, og med gode fly fra Norge/Skandinavia, er jo det et enkelt og meget godt valg å legge skiferien sin her. Cowboyreiser er et naturlig valg til skiferie i Nord-Amerika.

Pris: fra 9.495,- per person i dobbeltrom for 7 dager, transport t/r flyplassen med skikort 6 dager og hotell i 7 døgn

Tips en venn eller kollega
Nivå:
Avreise: Hele vinteren
Antall personer: 1-2000
Antall dager: 7
Pris per deltager: NOK Fra 9.495,-

Få et tilbud på denne reisen!

Kontakt meg på:

LIGNENDE TURER

Skiferie

Heliskiing i Telluride – offpiste på sitt beste

Vi i Cowboyreiser drømmer om heliskiing!

Les mer
Skiferie

Fantastisk skiferie i Park City og Deer Valley

Park City er en rå skidestinasjon!

Les mer
Eventyrlystne

Trugetur i Yellowstone og Grand Teton nasjonalpark

Trugetur gjennom verdens første nasjonalpark, Yellowstone, er en godbit for dere eventyrlystne! Det er skikkelig gøy å tilby en tur på truger gjennom parken på vinterstid 2018 og i 2019. Det er kanskje første gang dette tilbys, og vi gleder oss selv også til å oppleve denne turen; for å oppleve an av Amerikas flotteste […]

Les mer