Skiferie

Whistler er for kanskje skisted nr 1 i verden

Whistler Blackcomb, like utenfor Vancouver, er et skianlegg av de sjeldne. Perfekte vinterforhold, nærhet til Vancouver og det er Nord-Amerikas største skianlegg.

200 nedfarter, 15000 mål med skibart terreng og opptil 1500 høydemeters forskjell. Er det rart Whistler er et ski-mekka?

Våre skireisende flokker til Whistler, og det er ikke uten grunn. Kåret til et av verdens ti beste skisteder hvert år de siste 10-15 årene, og her er noe for alle. Tilbakemeldingene fra våre reisende de siste sesongene er fantastiske..

Her er en av tilbakemeldingene fra våre kunder om skiferie i Whistler

«Vi hadde en fantastisk tur !! Turen over gjekk fint, og hotellet var strålende, folket var veldig hyggelig!!

Ble både catskiing , heliskiing og en fin tur på snøskuter langt inn i den canadiske villmark med en herlig middag i en tømmer hytte, og masse ski i et fantastisk anlegg  😁

Hadde og to flotte dager i Vancouver med avslapping etter 10 dager på ski !! Takk for turen 👍😁. Blir nok tur bort igjen neste år !!»

Les også: Opplev de råeste skistedene i verden!

Eric Berger Whistler Blackcomb skiferie Cowboyreiser

Folk elsker Whistler og skiferie

Whistler er en av de stedene som virkelig alle kan trives. Her er det heliskiing for de adrenalinsøkende, deilig puddersnø for dere som vil ha perfekte skiforhold, og herlige bakker som passer for noen og enhver. Det vi digger med Whistler, er at det er noe for alle. Gode bakker for barn, og med en skiskole i verdensklasse, men samtidig så utrolig mye for alle andre også. Nærheten til Vancouver gjør at de av dere som vil ha en ekstra dimensjon til skiferien, definitivt har muligheten for det.

Meget gode priser og fantastiske skiforhold – blir knapt bedre for skiferie i Canada

Muligheten for en skiferie dere sent vil glemme er definitivt tilstede. Vi er imponert over prisnivået vi kan tilby, og med gode fly fra Norge/Skandinavia, er jo det et enkelt og meget godt valg å legge skiferien sin her. Cowboyreiser er et naturlig valg til skiferie i Nord-Amerika.

Pris: fra 9.895,- per person i dobbeltrom for 7 dager, transport t/r flyplassen med skikort 5 dager og hotell i 7 døgn (priseksempel er for påske)

Vi hjelper selvsagt også med fly om ønskelig – og prisene varierer noe fra forskjellige datoer i sesongen som går fra midt av desember til ut påske

Tips en venn eller kollega
Nivå:
Avreise: Hele vinteren
Antall personer: 1-2000
Antall dager: 7
Pris per deltager: NOK Fra 9.995,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Skiferie

  Heliskiing i Telluride – offpiste på sitt beste

  Vi i Cowboyreiser drømmer om heliskiing!

  Les mer
  Skiferie

  Fantastisk skiferie i Park City og Deer Valley

  Park City er en rå skidestinasjon!

  Les mer
  Fot- og sykkelreise

  Trugetur i Yellowstone og Grand Teton nasjonalpark

  Trugetur gjennom verdens første nasjonalpark, Yellowstone, er en godbit for dere eventyrlystne! Det er skikkelig gøy å tilby en tur på truger gjennom parken på vinterstid 2023 og i julen frem mot 2024. Det er kanskje første gang dette tilbys, og vi gleder oss selv også til å oppleve denne turen; for å oppleve an […]

  Les mer