Skiferie

Skiferie i Jackson Hole – En vinterdrøm som blir virkelighet

Opplev Jackson Hole: En paradis destinasjon for skientusiaster

Jackson Hole er et av de beste stedene i verden for en skiferie. Med over 1 200 hektar med skikjøring og nesten 1500 vertikale meter, er det ikke rart at Jackson Hole har rykte på seg som et av de beste skiområdene i USA. Men det er ikke bare skiløypene som gjør Jackson Hole til et attraktivt reisemål. Byen og området rundt har mye annet å by på, enten du ønsker å oppleve kultur, historie eller naturen i området.

Se også: Opplev en fantastisk skiferie i Aspen

Ski i Jackson Hole

Jackson Hole har flere utfordrende og varierte skibakker som passer for alle nivåer, fra nybegynnere til avanserte skiløpere. Med en gjennomsnittlig årlig snøfall på over 11 meter og over 100 skibakker, kan du være sikker på at du vil finne den perfekte skituren for deg. Noen av favorittene inkluderer Rendezvous Bowl og Corbet’s Couloir, som begge er kjent for sine spektakulære utsikter og utfordrende løyper.

Andre aktiviteter i Jackson

Men Jackson Hole er mer enn bare et skianlegg. Byen Jackson, som ligger like ved skiområdet, er en historisk vestlig by med en mengde aktiviteter å utforske. Ta en spasertur nedover hovedgaten og opplev byens særegne arkitektur og sjarm. Du kan også besøke National Museum of Wildlife Art, som har en av de største samlingene av amerikansk dyrekunst i verden. Eller hva med å prøve hundesledetur eller snøskuter i den fantastiske naturen rundt Jackson Hole? Uansett hva du velger, vil du ikke kjede deg i Jackson. Cowboyreiser anser Jackson som en av USAs aller beste småbyer!

Overnatting og spisesteder

Jackson Hole har også et bredt utvalg av overnattingsmuligheter og spisesteder som passer til enhver smak og ethvert budsjett. Fra elegante hoteller og luksuriøse ferieboliger til rimelige hytter og moteller, finnes det noe for enhver skientusiast. Når det gjelder mat, vil du finne alt fra gourmetrestauranter til lokale kafeer og barer.

Jackson Hole i Wyoming er det ultimate reisemålet for deg som er på utkikk etter en fantastisk skiferie med massevis av ekstra aktiviteter og opplevelser. Med skibakker for alle nivåer, utallige aktiviteter i og rundt byen, samt overnatting og spisesteder som passer til alle behov, er det ingen tvil om at Jackson Hole vil gi deg minner for livet. Planlegg din neste skiferie til Jackson Hole nå, og opplev alt dette fantastiske reisemålet har å tilby.

 

Pris: fra 16.795,- per person i dobbeltrom for 7 dager, transport t/r flyplassen med skikort 6 dager og hotell i 7 døgn (priseksempel er for januar)

Vi hjelper selvsagt også med fly om ønskelig. Prisene varierer noe fra forskjellige datoer i sesongen som går fra midt av desember til ut påske

Tips en venn eller kollega
Avreise: Fra midt desember til midt april årlig
Antall personer: 1-200
Pris per deltager: NOK Fra 16.795,-

Få et tilbud på denne reisen!

  Kontakt meg på:

  LIGNENDE TURER

  Skiferie

  Opplev en uforglemmelig skiferie i Whistler med Cowboyreiser

  Skiferie Whistler – Opplev Eventyrlig Skikjøring i Canada Whistler i Canada er et eldorado for skientusiaster. Byen har et imponerende alpinanlegg og er kjent for sin eventyrlige skikjøring. Hvis du ønsker en fantastisk skiferie, er Whistler stedet å reise til. Her finner du snødekte fjelltopper, skogkledde løyper og en utrolig utsikt over det canadiske landskapet. […]

  Les mer
  Skiferie

  Fantastisk skiferie i Park City og Deer Valley

  Park City er en rå skidestinasjon!

  Les mer
  Skiferie

  Opplev en fantastisk skiferie i Aspen

  Å planlegge en skiferie kan være overveldende, men heldigvis har du oss! Med oss kan du få drømmeturen til Aspen, Colorado, og oppleve det fantastiske skiløypene, flotte fasiliteter og livlige bylivet i denne vakre destinasjonen. Skiferie i Aspen er noe helt spesielt! Aspen er en av de mest populære skidestinasjonene i USA, og det er […]

  Les mer